Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Vlagyimir meglátogatja a helyi bordélyt, és másnap lelkendezve meséli a barátjának;
-Képzeld, kifogtam egy csajt, aki Honoluluban született, és hát... Megkértem, hogy miközben ... mondogassa a szülővarosa nevét! Ó kéj! Ó mámor!
Másnap ismét összefutnak, de látja Vlagyimir, hogy Szása alig él, az arcán fájdalmas grimaszok.
-Veled mi történt?
-Ne is kérdezd, én is elmentem a bordélyba, és megkértem arra a lányt, amire Te, csak elfelejtettem a város nevét, és véletlen Kamcsatkai lányt kaptam....