Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • szjuca
    A királylány este elmegy a királyfi szobája elé és szól neki:
    - Lépésem nesztelen, itt állok meztelen.
    A királyfi beengedi.
    Másnap este megint megy a királylány:
    Megint beengedi. Így megy ez napról-napra. De aztán a királyfi elmegy a háborúba. Hazajön, a királylány megint megy a szobájához:
    De a királyfi kiszól:
    - Kérésed hasztalan, itt állok f.sztalan.

Az orvos spermamintát kér a betegtől. Ad neki egy üveget, hogy holnapra hozza benne a mintát. Megy másnap a fickó, de az üveg üres.
    - Na - kérdi az orvos, - nem sikerült?
    - Először próbáltam jobb kézzel, majd ballal. Megkértem a feleségemet, de neki sem sikerült, pedig próbálta szájjal is. Ezután átmentem a szomszédhoz segítségért. Ő még a fogát is kivette a szájából, ám hiába volt minden.
    Ezt a rohadt üveget senki nem tudta kinyitni!

Egy részeg üzletember kivesz egy szobát egy kisvárosi hotelben szombat éjszaka. Reggel felébred, irtózatosan fáj a feje. Leszól a portára:
    - Hozzanak nekem egy üveg whiskey-t és egy vasárnapi újságot!
    A szobapincér egy óra múlva hozza a kért dolgokat. Az üzletember gúnyosan megjegyzi:
    - Gondolom, nehéz dolog volt ebben a porfészekben egy üveg whiskey-t találni!
    Mire a pincér:
    - Az itallal nem volt probléma, de próbált már vasárnapi újságot szerezni kedd reggel?