Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Punker
    A férj szomorúan megy az orvoshoz. Mikor rá kerül a sor, az orvos megkérdezi a szokásos szöveget (Mi a panasza?) A férj válaszként ezt
    mondja:
    - Doktor úr, a legnagyobb problémám az, hogy a feleségem időtlen-idők óta nem szeretkezik velem.
    Mire az orvos behívja a feleséget, aki másnap meg is jelenik.
    - Doktor úr? Lehetek oszinte?
    - Hát nem azért van itt?
    - Na jó. Azért nem szeretkezem a férjemmel, mert reggel késon kelek, mert fáradt vagyok, ezért kénytelen vagyok taxit hívni. Persze a pénzt
    mindig otthon hagyom, és a taxis megkérdezi: Rendőrt hívok, vagy megoldjuk másképp? Mire én: Megoldjuk másképp. Ezért késve érek be az
    irodába, ahol a főnök megkérdezi: Kirúgjam, vagy megoldjuk másképp?
    Mire én: megoldjuk másképp. Mivel a főnök csak este ér rá, ezért kénytelen vagyok taxit hívni, de pénzem ugye nincs. Ezért megkérdezi a
    taxis: Rendőrt hívok, vagy megoldjuk másképp? Mire én:
    - Megoldjuk másképp. Mire hazaérek ezért hulla fáradt vagyok, és csak aludni tudok.
    Erre az orvos:
    - Elmondjam a férjének, vagy megoldjuk másképp?