Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • lowdog
    A pap és a rabbi már régóta rühellik egymást, ott csesznek ki egymással, ahol tudnak. A pap elhatározza, hogy ez így nem mehet tovább, úgyhogy egy éjszaka átmegy a rabbihoz, és a békülés elso gesztusaként lemossa a kocsiját. Másnap éjszaka nagy zúgást hall az udvarában, kinéz, látja, hogy a rabbi éppen vágja le a kocsijának a kipufogócsövét. Ráordít:
    - Mit csinálsz, te istentelen?
    - Tegnap te keresztelted meg az én kocsimat, ma én metélem körül a tiedet!

----------------------------------------------

Komolyzenei koncertelőadás közben, a csúcspontnál feláll egy ember, és elkiáltja magát:
    - Van önök közt orvos?
    Semmi válasz. Mégegyszer, hangosabban:
    - Van önök közt orvos?
    Egy másik férfi szintén feláll, és jelentkezik:
    - Én orvos vagyok.
    - Mit szól, kolléga úr, milyen remek ez a koncert...?

-----------------------------------------------------------

Az istentisztelet vége felé a lelkész megkérdezte nyáját:
    - Hányan bocsátottatok meg az ellenetek vétkezőknek?
    Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy törékeny idős hölgyet.
    - Mari néni!? Ön elzárkózik attól, hogy megbocsásson ellenségeinek?!
    - Nekem nincs egyetlen ellenségem sem - mondta kedvesen mosolyogva az apró hölgy.
    - Asszonyom, ez igen szokatlan. Megkérdezhetem, mennyi idős is Ön?
    - Kilencvennyolc múltam - felelte az ősz matróna.
    - Kedves asszonyom, megkérhetem, hogy jöjjön ki ide a gyülekezet elé, s mesélje el nekünk, miképpen lehetséges, hogy valaki majdnem százéves, és nincs egyetlen ellensége sem!
    Az aranyos néni kitotyogott a lelkész mellé, szembefordult a gyülekezettel, és csak ennyit mondott angyali mosollyal:
    - Túléltem a rohadékokat!

--------------------------------------------------

Két jóbarát találkozik. Az egyiknek rettenetesen össze van törve a képe.
    - Hát veled mi történt?
    - Képzeld, kijöttem este a kocsmából, felugrottam a biciklire...
    - Atyaég! És elestél?
    - Dehogyis! A falnak volt támasztva.

---------------------------------------------------

Az öreg székely bemegy a kocsmába, és kér egy felest. Egy pár fiatal ott vidámkodik, majd összesúgnak, hogy hogyan toljanak ki az öreggel.
    Szépen kivárják, és egy alkalmas pillanatban bedobnak egy Viagrát a pálinkájába. Az öreg komótosan felhajtja. Kis idő multával kimegy a WC-re. Ahogy jön vissza, látják, hogy összevissza van vizelve a nadrágja.
    Kérdezik tőle:
    - Mi történt magával bátyám?
    - Kimentem, elővettem, hát láttam, hogy nem az enyém, visszatettem.

---------------------------------------------------------

Egy kutya gondolatai:
    - Itt lakom ezzel az emberrel, aki etet engem, meleg szállást biztosít, simogat és szeret engem. Ezek szerint ő az Isten!
    Egy macska gondolatai:
    - Itt lakom ezzel az emberrel. Etet engem, simogat, takarít, szállást biztosít. Ezek szerint én vagyok az Isten!

------------------------------------------------------

A falu lelkésze próbálja megtéríteni a falu iszákosát:
    - Nézd fiam, az alkohol az ördög műve. Vegyünk egy példát: odaraksz a tehened orra elé egy vödör vizet és egy vödör bort. Szerinted melyikből fog inni?
    - Hát... Biztos a vízből!
    - Természetesen, gyermekem. És azt is tudod, hogy miért?
    - Persze, atyám! Azért, mert marha!