Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • lowdog
    A plébános egy szombat reggelen a templomhoz közeli parkban sétált, amikor eléugrott egy béka, s megszólította: - Jó napot, plébános úr! A plébános elcsodálkozott a beszélo béka láttán. - Te tudsz beszélni ? - kérdezte tole. - Igen, mert hát nem voltam ám én mindig béka! Én egy 11 éves, kórista kisfiú voltam, pont olyan, mint a többi gyerek, ám egy gonosz boszorkány békává varázsolt. Olyan boldog lennék, ha újra visszaváltozhatnék kórista kisfiúvá! - Meg lehet törni valahogyan a varázst? - Persze, plébános úr ! Könyörgöm, segítsen rajtam ! - Mit kell tennem? - Semmi egyebet, csak haza kell vinnie, éjszakára dugjon maga mellé az ágyába. Reggelre, mire felébred, visszaváltozom kórista kisfiúvá. A plébános úgy is tett. Hazavitte a békát, s éjszakára bedugta maga mellé az ágyába. Reggel, mikor kinyitotta a szemét, ott feküdt mellette egy 11 éves kisfiú. Tisztelt bíró úr, esküdtszék, a védelem befejezte a mondanivalóját!

--------------------------------------------------------------

A Coca Cola képviseloi elmennek a római pápához, hogy megkérjék, hogy egészítse ki a Miatyánkot a következoképpen: "... mindennapi kenyerünket és egy pohár Coca Colát adj meg nekünk ma..." Mire a pápa: - Errol szó sem lehet!
    Cola: - De felajánlunk az Egyháznak 1 000 000 $-t!
    Pápa: - Akkor sem!
    Cola: -10 milliót!
    Pápa: - Nem! Cola: - 100 milliót!
    Pápa: - Uraim nem értik, hogy nem tehetem?
    Cola: - Miért a pékek mennyit fizettek?

--------------------------------------------------------------

A cigány meglát egy Krisztus-keresztet:
    - Há' ez meg micsodá ?
    - O Jézus.
    - Ís áz meg ki ?
    - O adja a mindennapi kenyerünket.
    - Á, szóvál pék á csávó.