Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
lowdog #32487 a jelek szerint mégsem! amúgy ki nem szarja le? én sem ezért írok, hanem mert van egy ötletem:
aki idejön, és meglát egy viccet, ami "vótmá", akkor biztos nagyon csalódott, mer valami új viccet várt.
ahelyett, hogy beszólna, mutassa meg milyen tökös gyerek azzal hogy betol egy olyan viccet ami tényleg nem vótmég, és akkor jó lesz!
úgyahogyén:
Meghal az indiai és véletlenül a pokolba kerül. Legnagyobb csodálatára bokeblü és ledér hölgyek állnak a szolgálatára, reggeltol estig rumot ihat, stb. Minden meg van neki engedve, kivéve, hogy egy nagy falon átmásszon, ezt megtiltotta neki az ördög. Egy szép napon azonban nem bírja tovább, felmászik a falra és átnéz a túloldalra. Amit ott lát, azaz 'igazi' pokol, kénköves fürdovel, nyárson sütögetéssel, stb. Azonnal kérdore is vonja az ördögöt, hogy mit jelentsen ez. Az ördög válasza: - Ezt én sem tudom, a keresztények akarják így maguknak.