Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Sephi
    Fiatalember vezeti kocsiját az országúton, amikor hirtelen elébe ugrik egy rendőr és megalitja.

- Iratokat ellenőrzésre! mondja a rendőr és a fiatalember mar nyújtja is át őket.

- Megbüntetem!
    - Mert???
    - Jézus meggyilkolása miatt!
    - Mivan??

De mar késő mert a rendőr hátat fordított és elballagott. A fiatalember tok idegesen fogja magát, beindítja a kocsit és továbbhalad amikor pár kilométer után újra előugrik egy rendőr és megalitja.

- Iratokat ellenőrzésre, de izibe! mondja a rendőr. A fiatalember frusztráltan nyújtja is oda őket.

- Megbüntetem!
    - Mivan?? Miért??
    - Maguk indították el ottan a Gazai háborút!
    - Micsoda? De kérem uram! Mi közöm nekem ahhoz?

Viszont a rendőr azonnal hátat fordított és elviharzott. Most mar tenyleg nagyon idegesen kocsi indít és rátapos. Nem ment 5 percet, amikor újra kiugrik egy rendőr és megalitja.

- Papirokat! Ellenőrzés van! kiáltja a rendőr. A fiatalember idegesen előveszi az iratokat és átnyújtja neki.

- Megbüntetem!
    - Na ne! Na neee!!! Maga miért?
    - Ahm, a Titanic elsüllyesztése miatt!
    - De uram az Ég szerelmére, mi közöm volt nekem ahhoz.
    - Mivan, hat nem Iceberg -nek hívtak az ipsét?