Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Fiatalember vezeti kocsiját az országúton, amikor hirtelen elébe ugrik egy rendőr és megalitja.
- Iratokat ellenőrzésre! mondja a rendőr és a fiatalember mar nyújtja is át őket.
- Megbüntetem!
- Mert???
- Jézus meggyilkolása miatt!
- Mivan??
De mar késő mert a rendőr hátat fordított és elballagott. A fiatalember tok idegesen fogja magát, beindítja a kocsit és továbbhalad amikor pár kilométer után újra előugrik egy rendőr és megalitja.
- Iratokat ellenőrzésre, de izibe! mondja a rendőr. A fiatalember frusztráltan nyújtja is oda őket.
- Megbüntetem!
- Mivan?? Miért??
- Maguk indították el ottan a Gazai háborút!
- Micsoda? De kérem uram! Mi közöm nekem ahhoz?
Viszont a rendőr azonnal hátat fordított és elviharzott. Most mar tenyleg nagyon idegesen kocsi indít és rátapos. Nem ment 5 percet, amikor újra kiugrik egy rendőr és megalitja.
- Papirokat! Ellenőrzés van! kiáltja a rendőr. A fiatalember idegesen előveszi az iratokat és átnyújtja neki.
- Megbüntetem!
- Na ne! Na neee!!! Maga miért?
- Ahm, a Titanic elsüllyesztése miatt!
- De uram az Ég szerelmére, mi közöm volt nekem ahhoz.
- Mivan, hat nem Iceberg -nek hívtak az ipsét?