41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Sephi
    Pista elhatározza egy reggel, hogy o bizony a hétvégén elutazik a tóhoz ami a banya mellett van és horgászni fog. El is indul o vígan gilisztát szerezni csalinak, mert azt hallotta, hogy a bánya mellet van egy hely ahol a legjobb minőségit lehet összeszedni. Talál is magának egy helyet és elkezdi ásni kifele őket de 3-4 óra után alig sikerül neki egy fel maroknyit összeszednie. Bánatosan nézi a zsákmány mire elmegy mellette a Géza aki majd két vödörnyi gilisztát cipel a kocsija fele.

- Géza! Hogy sikerült ennyi gilisztát összeszedni?
    - Egyszerű! Itt ez a szerkezet, ezt beszúrod a földbe, rátolod a 220-at es mar jönnek is kifele a kicsikék!
    - Géza, kölcsön adod nekem ezt a szerkezetet?
    - Persze vigyed!

Izgatottan Pista beszereli a földbe a szerkezetet és bekapcsolja. Eltelik fel óra mikor is Géza mar indulna, de meglátja Pista-t közeledni, kékre zöldre verve.

- Jézusom Pista! Mi történt?
    - Hat, mennyire is kellet volna állítani azt a kütyüt?
    - 220-re!
    - Jó mert ne 380-anra raktam véletlenül.
    - De miért vagy így összeverve?
    - Nem a giliszták jöttek ki.... hanem a bányászok.

• cement
    32405
  • Narusco
    jó a vicc, de valami iszonyú paraszt írhatta :D vagy vmi raj
  • geo91
    Azért a " Gyönyörűnek fogok kinézni tőle." sem semmi...
  • poppe
    mentegetőzni :D
    sry, másoltam
  • poppe
    Házaspár vásárol a szupermarketben. A férj beletesz a kocsiba egy
    huszonnégyes karton Heinekent. Az asszony döbbenten nézi. A férj
    mentegetődzni kezd.
    - Most akciós, csak 3000 Ft.
    - Ezt nem engedhetjük meg magunknak. - mondja szigorúan az asszony és visszateszi a sört.
    Vásárolnak tovább, majd a feleség betesz egy 6000 Ft-os tégely krémet a kocsiba. A férj rákérdez.
    - Ez mi?
    - Az arckrémem. Gyönyörűnek fogok kinézni tőle.
    - De hisz ezt a Heineken féláron tudja..
  • Falcon87
  • Sephi
    Ja tenyleg.
  • Molnibalage
    Így már tényleg vicces és érthető is.
  • poppe
    nah, leírom magyarul :)

egy kínai muksó amerikában besétál egy bárba késő éjszaka, és meglátja Spielberget. Mivel nagy rajongója, odasiet hozzá h autogrammot kérjen. ehelyett Spielberg lekever neki egy pofont, és azt mondja:
    -ti kínaiak, lebombáztátok pearl harbourt, takarodj innét!

Mire az elképedt kínai:
    -nem a kínaiak, hanem a japánok bombázták le pearl harbourt!

Erre spielberg:
    -kínai, japán, tajvani, olyan egyformák vagytok...

Erre a kínai is lekever egyet spielbergnek:
    -te süllyesztetted el a titanicot! a dédapám rajta volt!

A meglepett spielberg azt mondja:
    -az nem én voltam, hanem egy jéghegy! (iceberg)

mire a kínai:
    -Iceberg, Spielberg, Carlsberg, olyan egyformák vagytok

ez a berlini viccfesztiválon díjat nyert
  • Sephi
    Nem en irtam :D Copypaste volt :P De en rohogtem rajta.
  • Sephi
    Ipse bemegy a Polgármesteri irodába, a közjegyzőhöz, mert meg akarja változtatni a nevet. Néni rákérdez :

- Neve?
    - Szar János.
    - Mi legyen az új név?
    - Szar Géza.
    - Na...
  • QuippeR
    mivel Iceberg valószínűleg zsidó, ezért van köze Jézushoz meg a gázai háborúhoz. de szerintem is elég gáz Sephi változata.
  • poppe
    micsoda egy elbaszott vicc ez, azt a jó eget!
    mi van jézus meggyilkolásával, meg a gázai háborúval????? :DDDD

szerintem ennek az eredetinek akar lenni vmi szanaszéjjelbaszott béna verziója:

One Chinese person walks into a bar in America late one night and he saw Steven Spielberg. As he was a great fan of his movies, he rushes over to him, and asks for his autograph. Instead, Spielberg gives him a slap and says "You Chinese people bombed our Pearl Harbor, get out of here." The astonished Chinese man replied "It was not the Chinese who bombed your Pearl Harbor , it was the Japanese". ""Chinese, Japanese, Taiwanese, you're all the same," replied Spielberg I n return, the Chinese gives Spielberg a slap and says "You sank the Titanic; my forefathers were on that ship." Shocked, Spielberg replies "It was the iceberg that sank the ship, not me." The Chinese replies, "Iceberg, Spielberg, Carlsberg, you're all the same."
  • Sephi
    Fiatalember vezeti kocsiját az országúton, amikor hirtelen elébe ugrik egy rendőr és megalitja.

- Iratokat ellenőrzésre! mondja a rendőr és a fiatalember mar nyújtja is át őket.

- Megbüntetem!
    - Mert???
    - Jézus meggyilkolása miatt!
    - Mivan??

De mar késő mert a rendőr hátat fordított és elballagott. A fiatalember tok idegesen fogja magát, beindítja a kocsit és továbbhalad amikor pár kilométer után újra előugrik egy rendőr és megalitja.

- Iratokat ellenőrzésre, de izibe! mondja a rendőr. A fiatalember frusztráltan nyújtja is oda őket.

- Megbüntetem!
    - Mivan?? Miért??
    - Maguk indították el ottan a Gazai háborút!
    - Micsoda? De kérem uram! Mi közöm nekem ahhoz?

Viszont a rendőr azonnal hátat fordított és elviharzott. Most mar tenyleg nagyon idegesen kocsi indít és rátapos. Nem ment 5 percet, amikor újra kiugrik egy rendőr és megalitja.

- Papirokat! Ellenőrzés van! kiáltja a rendőr. A fiatalember idegesen előveszi az iratokat és átnyújtja neki.

- Megbüntetem!
    - Na ne! Na neee!!! Maga miért?
    - Ahm, a Titanic elsüllyesztése miatt!
    - De uram az Ég szerelmére, mi közöm volt nekem ahhoz.
    - Mivan, hat nem Iceberg -nek hívtak az ipsét?

• RiCSi1234
    Meghal egy híres szívsebész. A temetése látványos külsőségek között történik. Miután a pap elmondta a beszédét, legördül egy függöny a koporsó elől, és láthatóvá válik egy hatalmas szív, jelképezve az orvos szakterületét. Ezuán a szív lassan szétnyílik, a koporsó pedig megindul
    a szív mögött található krematórium felé, majd lassan eltűnik a lángok
    között. Ekkor a gyászolók között valaki elkezd kuncogni.
    - Maga meg mit röhög itt? - kérdi felháborodva az özvegy.
    - Bocsánat, hölgyem, csak elképzeltem a saját temetésem - védekezik a férfi.
    - És abban mi olyan mulatságos?
    - Tudja, én nőgyógyász vagyok...
  • cement
    O)DSADLO?DŐUDSLŐÉ:D:D?AD:D_:DŐÉAS:DS:D::D:SD:DS:D:D:D:D
  • Pigo
    //Lehet idén még nem volt//
    Pistike elmegy a cirkuszba. Megy a műsor, egyszer csak kijön a bohóc a porondra egy szamárral. Kiszúrja Pistikét és megkérdezi:
    -Öcsi! Te vagy a szamár eleje?
    -Nem.
    -Te vagy a szamár hátulja?
    -Nem!
    -Akkor te vagy a szamár!
    Mindenki nevet, kivéve Pistikét.
    Másnap azért megint elmegy a cirkuszba. Ismét jön a bohóc, megint kiszúrja Pistikét:
    -Öcsi! Te vagy a szamár eleje?
    -Nem!
    -Nem!
    -Akkor te vagy a szamár!
    Megint mindenki nevet. Pistike dühösen hazamegy és szól Feri bácsinak a frappáns válaszok nagymesterének, hogy segítsen neki visszavágni.
    Pistike és Feri bácsi másnap elmennek a cirkuszba. Jön a bohóc a szamárral és megint Pistikét kérdi:
    -Te vagy a szamár eleje?
    -Nem!
    -Nem!
    -Akkor te vagy a szamár!
    Mindenki nevet, mire Feri bácsi feláll és megszólal:
    -Hé bohóc! A kurva anyád!
  • Freeda Krueger
    Kohn és Grün találkozik:
    - Szervusz Grün! Mi van mit vettél? Miért van annyi óvszer a kezedben?
    - 25 darabot vettem! - válaszol Grün.
    - De miért?
    - Nézd, bementem a DM-be, és egy iszonyú jó begyes szőke eladó odalép, és megkérdezi: "Mit óhajt uram?".
    - Kotont szeretnék vásárolni, válaszoltam.
    - Megengedi, hogy méretet vegyek? - így a nő.
    Elképedve válaszoltam, hogy természetesen. A nő elém térdel, előveszi, teljesen beveszi, leápol végig, majd száját megtörülve közli:
    - Ez a méret van, mennyit parancsol belőle?
    Ennyi jóért nem volt pofám néhányat mondani, így kértem 25-öt. Na ez történt - mondja Kohnnak.
    Kohn teljesen transzba jőve kérdezi:
    - S ez így lesz, ha én megyek be?
    - Persze.
    Kohn elrohan a DM-be, ahol valóban ott a bomba nő.
    - Kotont szeretnék vásárolni. - hadarja gyorsan az eladónak.
    - Megengedi, hogy méretet vegyek önről? - kérdezi kéjes szájjal a hölgy.
    - Természetesen!
    A nő letérdel, előveszi, kiadóan leápolja, full extra, majd megkérdi Kohnt:
    - Ez a méret van, mennyit parancsol belőle?
    - ...köszönöm, egyet se, csak érdeklődtem...!
  • ba32107
    :D:D A második :D
    A többi is fasza
  • Freeda Krueger
    Ez király,olvastam a Makettinfon is.
  • Molnibalage
    A Smith család évek óta hiába várja a gyermekáldást, így nagy nehezen arra az elhatározásra jutnak, hogy fogadnak egy bérapát. A nagy nap reggelén Mrs Smith idegesen várja a jelentkezőt.
    Eközben egy házaló fotós csenget be az ajtón, hátha sikerül egy kis munkát találnia. Mrs Smith ajtót nyit.
    - Jó reggelt asszonyom, azért jöttem...
    - Ó, tudom miért jött. Már nagyon vártam - mondja Mrs Smith.
    - Tényleg? - lepődik meg a fotós. - Nagyon jó. Tudja, a gyerekek a specialitásom.
    - Ebben bíztunk a férjemmel. Jöjjön be és foglaljon helyet! Hamarosan Mrs Smith a tárgyra tér:
    - Nos, akkor hol kezdjük?
    - Bízzon csak mindent rám! Azt hiszem, kettőt csinálnék a fürdőkádban, egyet a kanapén és talán néhányat az ágyon. Esetleg a nappali is mókás lehet...
    - Fürdőkád, nappali? Nem csoda, ha a férjemnek nem sikerült eddig.
    - Nos, asszonyom, senki nem tud minden alkalommal tökéletes dolgokat produkálni. De ha kipróbáljuk több pozícióban, különböző irányokból, biztos vagyok benne, hogy elégedett lesz az eredménnyel.
    - Úristen, az nagyon sok... - sóhajtja Mrs Smith.
    - Asszonyom, az én szakmámban az embernek muszáj időt szánnia a munkájára. Meg tudnám csinálni öt perc alatt is, de biztos vagyok benne, hogy elégedetlen lenne vele.
    - Hát, nem is tudom... - motyogja Mrs Smith.
    A fotós előveszi a tárcáját és kihúz belőle egy sorozatot a legjobban sikerült gyerekfényképeiből. Megmutatja az elsőt:
    - Nézze csak, ezt például London belvárosában, egy busz tetején csináltam!
    - Úristen! - kiált fel Mrs Smith előhúzva zsebkendőjét.
    - És ezek az ikrek is elég jól sikerültek, pedig az anyjuk nagyon megnehezítette a dolgomat.
    - Megnehezítette?
    - Igen. Végül ki kellett mennünk a Hyde parkba, egyébként nem is sikerült volna. Képzelheti, milyen nehéz volt ott a sok ember között. Annyian jöttek oda, hogy négy-öt sorban is lökdösték egymást.
    - Négy-öt sorban? - kérdezi Mrs Smith tágra nyílt szemmel.
    - Igen - mondja a fotós. - Az anyjuk nagyon hisztis volt. több, mint három óra hosszat sikítozott folyamatosan. Gondolhatja, milyen nehéz volt koncentrálnom. Aztán besötétedett, úgyhogy a végét már sietve kellett ellőnöm. Amikor meg a mókusok elkezdték rágcsálni a felszerelésemet, csomagoltam és hazamentem.
    - Azt mondja, tényleg megrágcsálták a, hmm... felszerelését? - hajol előre Mrs Smith.
    - Igen, így volt. Nos, asszonyom, ha készen áll, akkor behoznám az állványomat.
    - Állványát?
    - Persze. Szükségem van rá, a felszerelés olyan nagy, hogy nem tudom sokáig tartani. Asszonyom? Asszonyom?... A fenébe, hát nem elájult?
  • Molnibalage
    - Kedves gyerkőcök, ma hoztam nektek egy nagyon izgalmas
    házifeladatot: tegyük fel, hogy kaptok a mamátoktól 100 forintot. Holnapra írjatok nekem egy szép kerek fogalmazást hogy miként költenétek el a leghasznosabban...
    Másnap a tanítónéni nyájas hangján felszólítja Ágikát, hogy olvassa fel jellemfejlesztő házifeladatának eredményét. Ágika:
    - Hát én elmennék a zöldségeshez, vennék annyi almát amennyi pont kijön a pénzecskémből, hazamennék meghámoznám az almácskákat és
    megenném a kisöcsémmel. Aztán a héját odaadnám a kis hörcsögömnek, a magokat pedig elültetném a nagymamám veteményesében, hogy szép almafák nőjjenek.
    - Ágika nagyon ügyes vagy, okosan oldottad meg a feladatot. Petike te
    mit csinálnál a 100 forintoddal?
    - Én elmennék egy játékboltba és vennék egy legót. Hazamennék
    öszzeraknám megmutatnám a szüleimnek, aztán a dobozából csinálnék
    garázst a kisautóimnak.
    - Te is ügyes vagy, Petike. És te Móricka, ott hátul, te mit csinálnál a
    100 forintoddal?
    - Hát én lebüntetnék a henteshez, vennék annyi hurkát ami a száz
    pénzből pont kifér, aztán hazabüntetnék, bekajolnám az összes hurkát, a bőrét meg felhúznám a farkamra és azzal megkúrnám a húgomat, a
    kutyánkat és az összes csajt a térről, aztán hazamennék és beleszarnék a hurka bőrébe és visszavinném a hentesnek hogy szar a hurkája és adja vissza a pénzem.

Egy fickóhoz beállít a barátja, hadd maradjon ott néhány napig. Egyik nap a barát megkéri vendégét:
    - Hozzd le légy szíves a papucsom az emeletről.
    - A te házadban én hozzam le a papucsodat?
    Végül rááll. Az emeleten találkozik a ház asszonyával és a nagyobbik lánnyal. Megkérdi az asszony, hogy mit keres itt fenn.
    - A férjed küldött, hogy hágjalak meg benneteket.
    - Nem hiszem - válaszol az asszony, mire a barát lekiabál:
    - Hé Joe! Mindkettőt?
  • Molnibalage
    A sárkány a vidéket dúlja, miközben felesége, a szépséges királylány otthon enyeleg a királyfival. A királylány félve kérdezi az ifjú királyfitól:
    - Nem félsz, hogy hazajön az uram, a rettenetes sárkány?
    - Egyet se félj, - feleli a királyfi - a lovamat az erkély alá állítottam.
    Ha hazajön a férjed, csak kiugrom az erkélyablakon és elvágtatok.
    Elkezdődik az etye-petye, pont a csúcshoz érnének, amikor dobogást
    hallanak a lépcsőn. Sutty, a királyfi kiugrik az erkélyen. Megjelenik az
    ajtóban a ló:
    - Elnézést, csak nagy zivatar támadt, gondoltam, fedél alá húzódok.
    Másnap ismét megjelenik a királyfi, mindkét keze be van gipszelve. Kérdi a királylány:
    - Egyet se félj, - feleli a királyfi - elhoztam az ejtőernyőmet. Ha hazajön
    a férjed, csak fölveszem és kiugrok az ablakon.
    Elkezdődik az etye-petye, pont a csúcshoz érnének, amikor dobogást hallanak a lépcsőn. Sutty, a királyfi kiugrik az erkélyen. Megjelenik az ajtóban a ló:
    - Elnézést királylány, ha látod a királyfit, mondd meg neki, hogy visszaadom az ejtőernyőjét, ha ő visszaadja a zabostarisznyámat. Valamiért sietve elvette tegnap...
    Harmadnap ismét megjelenik a királyfi, mindkét keze és mindkét lába be van gipszelve. Kérdi a királylány:
    - Egyet se félj, - feleli a királyfi - elhoztam a propelleres alsógatyámat.
    Ha hazajön a férjed, csak fölveszem és elrepülök.
    Elkezdődik az etye-petye, pont a csúcshoz érnének, amikor dobogást hallanak a lépcsőn. Sutty, a királyfi kiugrik az erkélyen. Megjelenik az ajtóban a sárkány:
    - Hú, emberszagot érzek, ki járt erre?
    - Ki járt volna, édes uram, hát senki - feleli a királylány.
    - Senki? Akkor kié az a propelleres alsógatya ott a sarokban?

A tanitó néni kérdezi az iskolában a gyerekeket:
    - Mi az, négy lába van, barna és az erdőben él?
    - Medve! - kiabálják a gyerekek.
    - Jó a gondolat - mondja a tanitó néni -, de lehetne őzike is!
    A tanító néni folytatja:
    - Mi az, zöld, fűben van és ugrik?
    - Béka! - kiabálják a gyerekek.
    - Jó a gondolat - mondja a tanító néni -, de lehetne szöcske is!
    Ekkor Jancsika megkérdezi a tanító nénit:
    - Mi az, amit a tanító néni a szájába vesz, akkor nagy és kemény, s mikor kiveszi, kicsi és puha?
    A tanító néni hatalmas pofont kever le Jancsikának, de az csak folytatja:
    - Jó a gondolat, de lehetne rágógumi is!
  • Picar77
    lol:D
  • Molnibalage
    Pilóta: - Kevés üzemanyagunk van. Sürgős intézkedést kérünk.
    Torony: - Mi a helyzetük? Nincsenek a képernyőmön.
    Pilota: - A 2-es kifutón állunk, és már egy örökkévalóság óta várjuk a tartálykocsit.

Akkor egy hosszabb. Lehet, hogy volt már.

Sanyi, a nagyszájú An-2-es pilóta másnapos fejjel támolyog be reggel a hangárba, ahol találkozik a szerelőjével.

- Géza, baj van. Tegnap bepiáltam és a kocsmában két francia pilótával fogadtam, hogy a mi gépünk van olyan gyors, mint az övék.
    - Milyen pilóták? Kérdezte gyanakodva Géza.
    - Concorde pilóták. Most mi legyen? Kérdi kétséggbeesett arccal Sanyi.
    - Mindig is tudtam, hogy hülye vagy, de van egy ötletem. Összekötjük egy kábellel a két gépet és meglátjuk, hogy mi lesz.

Másnap eljön a bizonyítás ideje. Bemutatkoznak egymásnak és az elsőbbséget átadják a franciáknak. Bemásznak a gépbe és ekkor a magyarok gyorsan összekötik a két gépet. A ranciák felszállnak és háranéznek.

- Szépen tapad a kicsike, de most mi jövünk!
    Kövér gázt ad a pilóta. 1 perc múlva hátranéznek és meglepetten látják, hogy az An-2 még ott van mögöttük.
    - Ennek fele se tréfa! Gondolják a pilóták és teljes gázt adnak.
    A gép már eszeveszett tempóban megy, rázkódik, mikor hátranéz a másodpilóta és elkerekedik a szeme.
    - Kapitány, fel kell adnunk. Ezek csak most csukják a futót és nyilazzák a szárnyat!

Az egyik résztvevő.

A másik. :)
  • Molnibalage
    A második világháborúban bevetésre indul egy bombázórepülő. A pilóta indulás előtt előhúz egy 38-as pisztolyt és odaszól a navigátornak:
    - Tudod, ez mire való?
    - Nem, mire? - kérdezi a navigátor.
    - Azoknak a navigátoroknak tartogatom, akik miatt eltévedünk!
    Erre a navigátor előhúz egy 45-öst.
    - Az meg mire való? - kérdi a pilóta.
    - Hogy őszinte legyek, én előbb fogom tudni, ha esetleg eltévednénk...

A II. Világháborúban egy amerikai katona egy kemény bevetés után éppen szabadságára indult angliai állomáshelyéről. Felszállt egy vonatra, majd ülőhely után kutatva benyitott egy fülkébe. Ott egy elegáns angol úriember, a felesége és a lánya ült. A negyedik ülőhelyet egy kis szobakutya foglalta el.
    A katona udvariasan megkérdezte a nőtől:
    - Elnézést, szabad ez a hely?
    - Maguk amerikaiaik olyan udvariatlanok! - felelte a nő gőgösen. - Nem látja, hogy foglalt a szék?
    - Ne haragudjon hölgyem, de nem fogná az ölébe a kutyáját, hogy leülhessek? Nagyon fáradt vagyok, és még messze a végállomás!
    A nő hidegen ránézett:
    - Maguk, amerikaiak! Nemcsak udvariatlanok, de még ráadásul pimaszak is!
    A katona erre megfogta a kutyát, majd a lady sikoltozása közepette lehúzta az ablakot, és kidobta a vonatból.
    Ekkor megszólalt az angol úr:
    - Maguk amerikaiak mindent rosszul csinálnak! Nem a jó kezükben fogják a villát, nem az út jó oldalán közlekednek, ráadásul nem a jó szukát dobják ki az ablakon..

Hatalmas ládát cipel verejtékezve négy katona. Arra megy egy üregúr, és megkérdi tőlük:
    - Mit cipeltek, fiúk?
    - Az hadititok!
    - És ennyire nehéz a láda?
    - Hát hogy a fenébe ne lenne az, amikor tele van rakétával!

A magyar és az szovjet határőr kimegy a határra. A magyar kérdi az orosztól:
    - Kell egy pofon?
    - Da, da!
    Puff, lekever neki egyet.
    Másnap megint kimennek, megkérdezi a magyar:
    - Kell egy pofon?
    - Da, da!
    Puff, lekever neki egy nagyot.
    Harmadnap ugyanez megismétlődik. Ezután az orosz határőr megy a parancsnokságra:
    - Parancsnok úr, a magyar határőr minden nap kérdez tőlem valamit, én mondom, hogy igen, és kapok egy nagy pofont. Mit csináljak?
    - Mondja, hogy ne, akkor hátha nem kap!
    Negyedik nap is kimennek a határra, a magyar kérdi az orosztól:
    - Hát még mindig nem volt elég?!
    Az orosz:
    - Nyet, nyet!
  • Molnibalage
    Az 50-es években szovjet katonák menetelnek Szibériában. Találkoznak egy öregemberrel. Az öreg amint meglátja őket, nagyon megörül. Kérdezi tőlük:
    - No aztán, hogy haladtok, kiűztétek már a németeket Leningrádból? Mire a katonák:
    - De bácsi, a háborúnak már vége!
    - Affene, én meg csak robbantgatom a vonatokat, robbantgatom!

A II. Világháborúban egy amerikai katona egy kemény bevetés után éppen szabadságára indult angliai állomáshelyéről. Felszállt egy vonatra, majd ülőhely után kutatva benyitott egy fülkébe. Ott egy elegáns angol úriember, a felesége és a lánya ült. A negyedik ülőhelyet egy kis szobakutya foglalta el.
    A katona udvariasan megkérdezte a nőtől:
    - Elnézést, szabad ez a hely?
    - Maguk amerikaiaik olyan udvariatlanok! - felelte a nő gőgösen. - Nem látja, hogy foglalt a szék?
    - Ne haragudjon hölgyem, de nem fogná az ölébe a kutyáját, hogy leülhessek? Nagyon fáradt vagyok, és még messze a végállomás!
    A nő hidegen ránézett:
    - Maguk, amerikaiak! Nemcsak udvariatlanok, de még ráadásul pimaszak is!
    A katona erre megfogta a kutyát, majd a lady sikoltozása közepette lehúzta az ablakot, és kidobta a vonatból.
    Ekkor megszólalt az angol úr:
    - Maguk amerikaiak mindent rosszul csinálnak! Nem a jó kezükben fogják a villát, nem az út jó oldalán közlekednek, ráadásul nem a jó szukát dobják ki az ablakon..

Egy orosz katona átkiált a kínai határon:
    - Ej, száz kínai, gyertek a domb mögé harcolni velem!
    Átmegy száz kínai, verekedés, csend...
    Fél óra múlva az orosz harcos újra kiált:
    Ismét átmegy száz kínai, megint verekedés, majd csend...
    Fél óra múlva újra hangzik a kiáltás:
    Már menne megint száz kínai, de a domb mögül előmászik egy összevert, de még élő kínai:
    - Vigyázzatok fiúk! Csapda! Ketten vannak!
  • Molnibalage
    A túlvilágon találkozik Hannibál, Szulejmán és Napóleon.

- Ha nekem egyetlen orosz T34-es tankom lett volna, áttöröm Róma kapuit és ma én lennék a leghíresebb hadvezér a történelemben! - kezdi Hannibál.
    - Az semmi! - mondja Szulejmán - Ha nekem a nándorfehérvári csata idején egyetlen orosz helikopterem lett volna, akkor lehajítom Dugovicst Tituszt a vár ormáról, meg sem álltam volna Bécsig és most nem harangoznának délben!
    - Hát igen... - folytatja Napóleon - Ha nekem olyan újságom lett volna, mint a Pravda, máig sem tudná senki, hogy elvesztettem a waterlooi csatát.
  • geo91
    Kicsit régi, de most hallottam megint és még hatodjára is dőlök a röhögéstől...

Petrétei hívja telefonon Gyurcsányt a rendőrpalota elleni támadás éjszakáján.
    -Miniszterelnök úr! Rálőttek a Teve utcai rendőrpalotára!
    -Miiiiiiii??? Már fél kettő van?
  • Sephi
    A vonaton a szőke bombázó egy háló kabin-ba kerül egy 25 év körüli fiatalemberrel. A fiatalember választja a felső agyat, míg a lány elfogadja, hogy o majd alszik alul. Eljön lefekvés perce, de a lány úgy dönt, hogy o majd olvas meg, ezert bekapcsolja a kis lámpát, hogy ne zavarja a fölötte alvó fiatalembert. Kis idő múlva hirtelen fontról leereszkedik egy vastagabb cérna a végébe egy cetlivel. A lány érdeklődve megfogja a cetlit, és elolvassa :

"Kedves hölgyem, ha szeretkezni szeretne velem, akkor megkérem húzza meg a cérnát egyszer. Abban az esetben, hogy nem szeretne velem szeretkezni, akkor megkérem húzza meg intenzíven harmincszor a cérnát, de különös tekintettel ügyeljen arra, hogy az utolsó három húzás legyen gyengédebb. Köszönöm!"
  • Frozen Whispers
    Az orvos tanácsolja az alkoholista feleségének:
    - Úgy tudja legegyszerűbben leszoktatni a férjét, hogy a fürdőszobában egy lavórt megtölt alkohollal, és beledob egy dögtött macskát, és bezárja oda a férjét. Garantáltan megundorodik egy életre.
    Az asszony így is tesz, majd megy az orvoshoz.
    - Na, sikerült a terápia?
    - Hát, nem igazán. Mindent úgy csináltam, ahogy tanácsolta. Fél óra múlva benyitottam, hát ott áll a férjem tök részegen, és rázogatja a macskát: Cicuskám, van még benned?
  • Frozen Whispers
    A multik hatására a foglalkozások nevei eléggé megváltoztak napjainkra... Erre egy pár példa:

Tolvaj - Tulajdonáthelyező és biztonságtechnikai szakember
    Újságkihordó - Hírlapterjesztési szakember
    Használtruha kereskedő - Second hand shop director
    Áruló - Szabadfoglalkozású megélhetési szakember
    Gazember - Politikus
    Guberáló - Hulladékanyag-hasznosítási magánvállalkozó
    Titkárnő - Adminisztrációs irodavezető
    Portás - Entrance kontrolling manager
    Termék-kipakoló - Árufeltöltő
    Utcaseprő - Köztisztasági aszisztens
    Eladó - Értékesítési menedzser
    Kukás - Hulladékmanagelési szakreferens