Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Pilóta: - Kevés üzemanyagunk van. Sürgős intézkedést kérünk.
Torony: - Mi a helyzetük? Nincsenek a képernyőmön.
Pilota: - A 2-es kifutón állunk, és már egy örökkévalóság óta várjuk a tartálykocsit.
Akkor egy hosszabb. Lehet, hogy volt már.
Sanyi, a nagyszájú An-2-es pilóta másnapos fejjel támolyog be reggel a hangárba, ahol találkozik a szerelőjével.
- Géza, baj van. Tegnap bepiáltam és a kocsmában két francia pilótával fogadtam, hogy a mi gépünk van olyan gyors, mint az övék.
- Milyen pilóták? Kérdezte gyanakodva Géza.
- Concorde pilóták. Most mi legyen? Kérdi kétséggbeesett arccal Sanyi.
- Mindig is tudtam, hogy hülye vagy, de van egy ötletem. Összekötjük egy kábellel a két gépet és meglátjuk, hogy mi lesz.
Másnap eljön a bizonyítás ideje. Bemutatkoznak egymásnak és az elsőbbséget átadják a franciáknak. Bemásznak a gépbe és ekkor a magyarok gyorsan összekötik a két gépet. A ranciák felszállnak és háranéznek.
- Szépen tapad a kicsike, de most mi jövünk!
Kövér gázt ad a pilóta. 1 perc múlva hátranéznek és meglepetten látják, hogy az An-2 még ott van mögöttük.
- Ennek fele se tréfa! Gondolják a pilóták és teljes gázt adnak.
A gép már eszeveszett tempóban megy, rázkódik, mikor hátranéz a másodpilóta és elkerekedik a szeme.
- Kapitány, fel kell adnunk. Ezek csak most csukják a futót és nyilazzák a szárnyat!

Az egyik résztvevő.
A másik. :)