Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Molnibalage
    Pilóta: - Kevés üzemanyagunk van. Sürgős intézkedést kérünk.
    Torony: - Mi a helyzetük? Nincsenek a képernyőmön.
    Pilota: - A 2-es kifutón állunk, és már egy örökkévalóság óta várjuk a tartálykocsit.

Akkor egy hosszabb. Lehet, hogy volt már.

Sanyi, a nagyszájú An-2-es pilóta másnapos fejjel támolyog be reggel a hangárba, ahol találkozik a szerelőjével.

- Géza, baj van. Tegnap bepiáltam és a kocsmában két francia pilótával fogadtam, hogy a mi gépünk van olyan gyors, mint az övék.
    - Milyen pilóták? Kérdezte gyanakodva Géza.
    - Concorde pilóták. Most mi legyen? Kérdi kétséggbeesett arccal Sanyi.
    - Mindig is tudtam, hogy hülye vagy, de van egy ötletem. Összekötjük egy kábellel a két gépet és meglátjuk, hogy mi lesz.

Másnap eljön a bizonyítás ideje. Bemutatkoznak egymásnak és az elsőbbséget átadják a franciáknak. Bemásznak a gépbe és ekkor a magyarok gyorsan összekötik a két gépet. A ranciák felszállnak és háranéznek.

- Szépen tapad a kicsike, de most mi jövünk!
    Kövér gázt ad a pilóta. 1 perc múlva hátranéznek és meglepetten látják, hogy az An-2 még ott van mögöttük.
    - Ennek fele se tréfa! Gondolják a pilóták és teljes gázt adnak.
    A gép már eszeveszett tempóban megy, rázkódik, mikor hátranéz a másodpilóta és elkerekedik a szeme.
    - Kapitány, fel kell adnunk. Ezek csak most csukják a futót és nyilazzák a szárnyat!

Az egyik résztvevő.

A másik. :)