Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
gvarga #32150 <<<Vicces SMS szövegek>>>
1.Azt mondta, lazuljak el, és nyissam szét. Nagyon féltem, és véreztem is, de o megnyugtatott, és kivette a szerszámot. Ez volt az elso FOGHÚZÁSOM!!!
2. Szorös hörcsög szörpöt szörcsög, rájöttek a heregörcsök. Nehogy úgy járj, mint a hörcsög, szörcsölj inkább sört vagy fröccsöt, attól nem lesz heregörcsöd!!!
3. Az öngyilkosság társadalmilag legelfogadottabb formája, ha halálra szeretkezed magad. Szólj, ha eleged van a világból, segítek!!!
4. Gratulál Önnek a Magyar Természetgyógyászok Egyesülete, hisz Ön az egyedüli ember, aki szájrátéttel tudja gyógyítani a fitymaszukületet.
5.Halkan belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét, hirtelen megtalálod a legizgatóbb pontot, és elkezdesz szívni... te kurva szúnyog!!!
6.Az Ön mai horoszkópja a következo: dicséretekkel halmozzák el barátai, ismerosei, munkatársai, virágözön... De ne csodálkozzon ezen, minden temetés ilyen!!!
7.SZERETLEK, mert drága vagy nekem, SZERETLEK, mert nem kell sokáig fuzni, hogy járjál velem! Szeretem a nyelved, s élvezettel hatolok beléd, mert te vagy a kedvenc cipom....
8.Ujjaid közé fogod és a szádhoz emeled. Nyelveddel finoman megtámasztod, fogaddal gyengéden megharapod, hogy kijöjjön, amit úgy szeretsz: a szotyi.
9.Hosszú és kemény, beveszed a szádba, ide-oda mozgatom, egyre méllyebre, egyre gyorsabban, már valami fehér folyik a szádba, és kiveszed a ... fogkefét.
10.Örömmel értesitjük, hogy nyereményét, egy három hetes cigány gyereket irodánkban átveheti. Amennyiben ezt elmulasztaná, postázzuk az egész családot. Gratulálunk!
11.Üdvözöllek, földlakó! Én egy urlény vagyok, csak átváltoztam a telefonod gombjaivá. A gombokat nyomkodva éppen szeretkezel velem, de úgy látom élvezed, mert nevetsz.
12.Megnézed, hogy barátod/barátnod melyik kezében tartja a tel.-t miközben SMS-t olvas és ezt elküldöd neki: A legújabb amerikai felmérés szerint azok a férfiak/nok, akik ágybavizelnek és gyengék a szexben, azok jobb/bal kézben tartják a telefont, amikor SMS-t olvasnak!!!
13.A földön élo 6 milliárd emberbol most kb. 2,3 milliárd épp alszik, 2,6 millárd épp dolgozik, 32 millió étkezik, 22 millió zenét hallgat, de csak 1 hülye van, aki az én levelem olvassa!
14.Az Ön mobiltelefonja buncselekménybol származik. Munkatársunk érkezéséig maradjon a helyén! BRFK Akciócsoport
15.Tegnap éjjel kétségbeesve kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni! Aztán nélküled kellett elaludnom! Hol voltál, te hülye, te hülye ... pizsama???
16.A szerelem definiálhatóan amortizálódott periférikus komplexum, ahol a pszeudoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a de jó BASZNI érzést...