41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • szjuca
    Kovács úr és felesége kirándulni megy. Kovács úr megkérdi a vámostól:
    -Aranyat lehet átvinni?
    - Lehet.
    - És 120 kilót?
    - Azt nem.
    Ekkor odafordul a feleségéhez:
    - Hallod aranyom? Te itthon maradsz.

Az anyuka fürdeti a kisfiát, amikor az megkérdi:
    - Anyu! Ha megnövök, nekem is két fütyim lesz, mint Apunak?
    - Ugyan már Pistike, honnan veszed, hogy Apunak kettő lenne?
    - Amikor pisil, akkor mindig a kicsit veszi elő. Amikor meg megjön a
    bejárónő, akkor a nagyobbikat...

Összeveszik a házaspár, a férj dühösen kiabálja:
    - Ha meghalsz, a sírkövedre azt fogom íratni, hogy "Itt nyugszik a
    feleségem - olyan hidegen, mint életében."
    A feleség dühösen vág vissza:
    -Ha te meghalsz, én meg azt íratom a sírkövedre: "Itt nyugszik férjem -
    olyan mereven, mint még soha."
  • Csirke4
    Mostvan úgyis felvételi, megjelölök valami biztonságtechnikusi szakot is. :O
    Tűzfalakat akarok tesztelni!
  • Shifter
    lol :D
  • ba32107
    Úristen :D
  • Falcon87
    xd
  • geo91
    Hatalmaaaaaaaaaaaaaas!
  • kas123
    1. Egy emberi sejt 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz

2. Ezért egy spermium 37,5 MB-t információt tartalmaz

3. Egy ml spermában 100 millió db spermium található

4. Az ejakuláció során 5 mp alatt átlagosan 2,25 ml sperma szabadul fel.

5.A számításokból megállapítható, hogy a férfi hímvessző adatáteresztő
    képessége (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabite/sec

6. Ebből adódóan megállapítható, hogy a női petesejt képes elviselni 1,5
    Pentabite/sec-os DDoS támadást, miközben az estek túlnyomó többségében
    csak egy adatcsomagot enged át.
    Ebből adódóan ez a legjobb hardweres tűzfal a világon!!!
  • kas123
    Pistike és Jancsika versenyeznek, hogy ki tud nagyobb gusztustalanságot csinálni. Mivel Jancsika a fiatalabb, ő kezdi. Öt percig krákog, majd beleköp a tenyerébe.
    - Hát, kezdetnek nem rossz - mondja Pistike, és elővesz egy szívószálat...

Az öreg cowboy egy napon belovagolt a városba. A helyi seriff a kocsma előtt a székében ülve nézte, ahogy az öreg leszállt a lóról és kikötötte a kocsma elé.
    - Jó napot, idegen!
    - Jó napot, seriff!
    Az öreg ezutan a ló farához lépett, felemelte a ló farkát, és egy hatalmas
    csókot nyomott oda, ahova sose süt a nap. Utána leengedte a ló farkát, és elindult a kocsma ajtaja felé.
    - Elnézést, uram... - szólt a seriff.
    - Igen?
    - Hihetek a szememnek, valóban jól láttam?
    - Bizony, jól... ugyanis rémesen ki van száradva a szám!
    - És ez segít?
    - Sajnos nem, de legalább nem nyalogatom állandóan...
  • dunga
    Nem kamu.
  • sovatalevi
    Csajtípusok az informatikus férfiak szerint:

- Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít.
    - Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
    - Szerver típusú csaj: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.
    - Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.
    - PowerPoint típusú csaj: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.
    - Excel típusú csaj: Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapműveletekre használod.
    - Word típusú csaj: Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember a világon, aki megértené.
    - D.O.S. típusú csaj: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell.
    - Backup típusú csaj: Azt hiszed róla, hogy mindent ad amire vészhelyzetben szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.
    - Scandisk típusú csaj: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál.
    - Képernyővédő típusú csaj: Semmire sem jó, de szórakoztat.
    - Kábel típusú csaj: Csak akkor jó, ha be van dugva.
    - Infravörös típusú csaj: Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani.
    - USB port típusú csaj: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható.
    - Képernyő típusú csaj: Mindent megmutat neked, de ő semmit sem lát belőled.
    - Billentyűzet típusú csaj: Minden funkcióhoz más-más parancs/parancs kombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól működik.

Microsoft Ima

Miatyánk Microsoft aki a merevelemezen vagy,szenteltessék meg a te Windowsod jöjjön el a te frissítésed, legyen meg a javítókészleted,
    miképpen a windowson azonképpen az Office ban is. Minedennapi emailünket add meg nekünk ma, és bocsáss meg a kalózmásolatainkért, Miképpen mi is megbocsátunk a Matávnak. És ne vigyél minket az BSA hoz (avagy Pécsre) de szabadíts meg az OS/2 tol
    Mert tied a Dos, a Windows, és az NT mindörökkön örökké... ENTER"
    - Modem típusú csaj: Jó kapcsolatteremtő, de a kapcsolat előbb-utóbb megszakad vele.
    - RAM típusú csaj: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.
    - Merevlemez típusú csaj: Mindig mindenre emlékszik.
    - Egér típusú csaj: Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd.
    - Multimédia típusú csaj: Vele minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom.
    - Felhasználó típusú csaj: Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és...
    - E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat nem közli.
    - Számítógép típusú csaj: Az előzőek tökéletlen kombinációja, amely minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked.
  • sovatalevi
    Az Internet-függőség jelei:

- Mikor kimész hajnali 3-kor a WC-re, előbb megnézed, hogy érkezett-e új e-mail. Útban visszafelé ismét megnézed.
    - Van egy tetoválásod, amelyen az áll: "This body best viewed with Netscape Navigator 4.1 or higher."
    - Gyerekeid nevei: Eudora, Mozilla és AltaVista
    - Kikapcsolod a modemedet és azonnal megszáll egy szörnyű üres érzés...
    - Repülőgépen a fele utadat a laptopoddal az öledben töltöd, míg a gyereked a csomagtartóban van.
    - Úgy döntesz, hogy még két éven keresztül jársz főiskolára: az ingyenes Internet-hozzáférés miatt.
    - Kineveted azokat, akiknek 14,4-es modemjük van.
    - A hagyományos postai leveleken is kezdesz smiley-t használni.
    - A modemed bedöglik, és már két órája nem töltötted le a leveleidet. Manuálisan hívod fel az Internet szolgáltatódat, és fütyülve próbálsz kommunikálni a szerverrel... és sikerül!
    - Rájössz, hogy a szövegszerkesztőben minden mondatvégi pont után automatikusan odaírod a "com"-ot.com
    - Minden barátodnak "@" van a nevében.
    - A macskádnak saját honlapja van.
    - Nem tudod felhívni édesanyádat... nincs modemje.
    - A telefonszámládat egy nagy dobozban hozza ki a posta.
    - Felizgulsz, valahányszor a tárhelyedről beszélsz.
    - Nem tudod, hogy a három legjobb barátodnak mi a neme. Mindig semleges neveken jelentkeznek be az IRC-n
  • sovatalevi
    Tesco

A cigányt elkapják, mert kirabolta a Tesco-t. A rendőrségen felveszik a jegyzőkönyvet:
    - Neve? - kérdezi a rendőr.
    - Lakatos Gazsi - feleli a cigány.
    - Kora?
    - Azt nem én raboltam ki!

Fürdés

- Há' csókolom! Á Gázsit ké'ném!
    - Nemtom' adni, épp fürdik.
    - Fü'dik?! E'nézést, téves...

Cigány gumi

- Mi van ráírva a cigányok által használt gumióvszerre?
    - Húzd rá cigány!

Cigány a buszon

A cigány felszáll a buszra és leül egy öreg néni mellé. Ahogy leül, szellent egyet.
    - Na de kérem! - mondja a néni, erre a cigány:
    - Nem kell kérni, ingyen van.
    Eltelik kis idő, hát a cigány újra fingik egyet.
    - Ez hallatlan! - mondja a néni, erre a cigány:
    - Az, de szaga az van!
  • sovatalevi
    Móricka kedvenc állata

A tanárnéni bejelenti, hogy holnap tanfelügyelő bácsi fog jönni és kérdezgetni fogja a gyerekeket. Tesznek is egy próbát:
    - Ferike, neked mi a kedvenc állatod?
    - A kutya
    - És miért a kutya a kedvenced?
    - Mert szép fehérek a fogai.
    - És miért szépek a fogai?
    - Mert Darlingot eszik.
    - Ügyes!
    - És neked Marcsika mi a kedvenc állatod?
    - A cica.
    - És miért a cica a kedvenc állatod?
    - Mert szép fényes a szőre.
    - És miért szép fényes a szőre?
    - Mert mindig kikefélem.
    - Ügyes!
    - És neked mi a kedvenc állatod Móricka?
    - A lepényhal.
    - És miért a lepényhal a kedvenced?
    - Mert szép lapos.
    - És miért szép lapos?
    - Mert megkúrta a bálna.
    - Enyje, Móricka találj ki valami mást!
    Másnap jön a tanfelügyelő bácsi, Mórickához érkezik. A tanárnő tiszta ideg.
    - És neked mi a kedvenc állatod Móricka?
    - A varangyosbéka.
    A tanárnő szívéről hatalmas kő esik le.
    - És miért a varangosbéka a kedvenc állatod?
    - Mert szép nagy gülü szemei vannak.
    - És miért vannak szép nagy gülü szemei?
    - Mert látta, hogy a bálna megkúrta a lepényhalat
  • sovatalevi
    Informatikus apuka és gyermeke beszélgetnek:
    -Apu hogyan kerültem én erre a világra?
    -Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb-utóbb sort kellett keríteni!
    Figyelj, így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chatszobában,majd találkoztak egy cyberkávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észrevette,hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett telepítve!Ekkor már késő volt CANCEL és ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak le OK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt frissítve, ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyűt, és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Letöltött adatok feldolgozása. Hátralévő idő: 9 hónap."

Én elmentem a vásárba fél pénzzel,
    Windowst vettem másolt CD-n fél pénzzel,
    Windows mondja Kék Halál,
    Kárikittyom büdös windows, mégis van egy fél pénzem.
    Visszamentem a vásárba fél pénzzel,
    Megkerestem a zugárust fél pénzzel,
    Árus mondja: "Kell ápdét!"
    Kárikittyom édes ápdét, mégis van egy fél pénzem
    Hazamentem a vásárból ápdéttel,
    Telepítek, installálok két kézzel,
    Windows mondja 0E,
    Kárikittyom a jó anyád, de még van egy fél pénzem.
    En elmentem szám. tech. boltba fél pénzzel,
    Hardvert vettem szám. tech. boltban fél pénzzel,
    Hardver mondja krr-krr-bumm,
    Kárikittyom drága hardver, nem bírom ezt ép ésszel.
    Lecseréltem az egészet, részletre,
    Gatyám ráment, már nem eszek 2 éve,
    A gépem már elavult,
    Kárikittyom sörre költöm, ha lesz megint fél pénzem.
  • sovatalevi
    Kidobóembert keres az éjszakai mulató. A hirdetésre kétméteres, lapáttenyerű díjbirkozó jelentkezik. A főpincér megkérdi tőle:
    - Tudja, mi lenne itt a dolga?
    - Persze, hogy tudom.
    - És biztos benne, hogy el tudja látni a feladatot?
    - Tudja mit? Nem mondok semmit, inkább figyeljen!
    A nagy darab fickó odapattan az egyik asztalhoz, amely előtt egy szemmel láthatóan ittas férfi hangoskodik. Elkapja, fél kézzel megemeli, kirúgja az ajtót, és hatalmas lendülettel kirepíti az utcára a hangoskodót.
    - Na, elég határozott voltam? - kérdi büszkén.
    - Mi tagadás...
    - Akkor vezessen a főnökhöz, hadd írjuk alá a munkaszerződést!
    - Tartok tőle, hogy ez nem fog menni.
    - Miért?
    - Mert az imént őt dobta ki az utcára.
  • sovatalevi
    Uram! Akkor ön beismeri, hogy súlyosan bántalmazta az anyósát?
    - Igen.
    - Akkor hát nem szükséges õt is beidézni, ugye?
    - Talán azért mégiscsak jó volna megnézni azt az asszonyt, ügyész úr, hátha enyhítõ körülménynek számítana...

A hóhér megkérdezi az elítéltet:
    - Mi az utolsó kívánsága?
    - Szeretném, ha az anyósomat is mellém akasztanák.

Három férfi beszélget nyaralás után arról, hogy melyikük anyósa beszél a legtöbbet.
    - Az enyém annyira gyõzi szóval - így az elsõ -, hogy nem is vettünk tévét. Minek? Nem is tudnánk figyelni rá...
    - Az semmi! - mondja a második. - Az enyém annyit beszél, hogy a múltkor súlyos halláskárosodással küldött betegállományba az orvos!
    A harmadik csak hallgat.
    - Na és a tied? - érdeklõdik a másik kettõ.
    - Mi most voltunk a Balatonnál.
    - És?
    - Hogyhogy és? Nézzétek meg az anyósomat: lebarnult a nyelve...
    laugh.gif
  • sovatalevi
    Jancsi és Juliska

Juliska, a gyönyörű fiatal lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja:
    - Te Julis, olyan gyönyörű vagy, úgy megfognám azokat a telt kebleidet.
    - Mégis mit képzelsz, Jancsi!
    - Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom!
    - Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van.
    Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog.
    Jancsi folytatja:
    - Olyan kívánatos vagy, megsimogatnám ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot!
    - Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba.
    Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább:
    - Te Julis, mostmár annyira kívánlak, úgyis itt vagyunk a bokorban, adok 30000 Forintot, ha magamévá tehetlek.
    - Jól van akkor, ha adod a pénzt.
    Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal:
    - Na jól van, mostmár megyek.
    Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást.
    Nem sokkal később arrajön a TSz-elnök:
    - Juliska, láttad erre a Jancsit?
    - Igen, láttam.
    - Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?
  • degenerator
    viszont kamu
  • Shifter
    ez nem újdonság...
  • dunga
    Kinn álltam a peronon, a hangosbemondótól megtudtam, hogy 40 percet késik a vonatom. Gondolkoztam, hogy akkor még éjjel menjek-e vonattal, vagy majd hajnalban. Arra jutottam, hogy akkor reggel. Van pár MÁV-os ismerősöm pont onnan, ahonnan indult a vonat. Megkérdeztem, hogy miért késik. Válasz: mert minden kocsiban lennie kell poroltónak, és az egyik kocsiban nem volt. A kalauz addig nem engedte elindítani a vonatot, míg nem pótolták a hiányt.
    És hogy miért is írtam le ezt ide?
    Mert egy nagy vicc a MÁV...
  • geo91
    Ez nagyon jó, már láttam régebben. Főleg az uccsó rész fasza.
  • Mighty
    A cápamama tanítja a kis cápát úszni és vadászni.
    Megközelítenek egy strandot, nézik a fürdőzőket, majd a mama így szól:
    - Először megközelíted, és két kört teszel meg körülötte. Aztán kicsit közelebb mégy, egy picit beleharapsz, majd egy kicsit eltávolodsz.
    Újra megközelíted, a farkaddal megcsapod, hogy repüljön egyet. Na, ezután odamész és megeszed.
    - De minek annyi időt vesztegetni, mikor rögtön meg is ehetem? - Kérdi a
    kis cápa.
    - Lehet úgy is, de akkor a szart is megeszed!
  • ba32107
    Ismersz ilyen ingyen küldőket? Régebben volt egy csomó, de ingyenes tudtommal nincs...
  • atlagember
    Nekem ez a kedvenc SMS-em:

Kívánlak és kellesz nekem. Ágyba akarlak húzni és ledönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested. Üdv: Influenza

Amúgy ingyenes sms küldőkről érdemes ilyeneket küldözgetni ismerősöknek, így nem tudják, hogy te vagy.
  • poppe
    székely nyelvlecke magyaroknak
  • poppe
    Becsönget egy házaló egy szegény székelyhez.
    - Nagyon szép utazóbőröndöket tudok ajánlani...
    - Minek az nekem?
    - Hát ha például vonaton utazik uraságod, ebbe rakhatja a ruháit!
    - És akkor üljek ott pucéron a pályaudvaron?!
  • ocskoszilard
    ezekkel elvoltam majdnem 1 órát, kössz =)
  • HUmanHunter
    a legtöbb már volt :(
  • gvarga
    Nah gyerekek ennyi volt mára a viccmesélés, amelyik már volt azért elnézést kérek, de sztem a legtöbb még nemvolt :D:D na jó olvasgatást mkinek!!
  • Shifter
    lol
  • RelakS
    Ez tényleg japánul van Ma, chigau ana! (vagy esetleg maa)
  • gvarga
    <<<Vicces SMS szövegek>>>

1.Azt mondta, lazuljak el, és nyissam szét. Nagyon féltem, és véreztem is, de o megnyugtatott, és kivette a szerszámot. Ez volt az elso FOGHÚZÁSOM!!!

2. Szorös hörcsög szörpöt szörcsög, rájöttek a heregörcsök. Nehogy úgy járj, mint a hörcsög, szörcsölj inkább sört vagy fröccsöt, attól nem lesz heregörcsöd!!!

3. Az öngyilkosság társadalmilag legelfogadottabb formája, ha halálra szeretkezed magad. Szólj, ha eleged van a világból, segítek!!!

4. Gratulál Önnek a Magyar Természetgyógyászok Egyesülete, hisz Ön az egyedüli ember, aki szájrátéttel tudja gyógyítani a fitymaszukületet.

5.Halkan belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét, hirtelen megtalálod a legizgatóbb pontot, és elkezdesz szívni... te kurva szúnyog!!!

6.Az Ön mai horoszkópja a következo: dicséretekkel halmozzák el barátai, ismerosei, munkatársai, virágözön... De ne csodálkozzon ezen, minden temetés ilyen!!!

7.SZERETLEK, mert drága vagy nekem, SZERETLEK, mert nem kell sokáig fuzni, hogy járjál velem! Szeretem a nyelved, s élvezettel hatolok beléd, mert te vagy a kedvenc cipom....

8.Ujjaid közé fogod és a szádhoz emeled. Nyelveddel finoman megtámasztod, fogaddal gyengéden megharapod, hogy kijöjjön, amit úgy szeretsz: a szotyi.

9.Hosszú és kemény, beveszed a szádba, ide-oda mozgatom, egyre méllyebre, egyre gyorsabban, már valami fehér folyik a szádba, és kiveszed a ... fogkefét.

10.Örömmel értesitjük, hogy nyereményét, egy három hetes cigány gyereket irodánkban átveheti. Amennyiben ezt elmulasztaná, postázzuk az egész családot. Gratulálunk!

11.Üdvözöllek, földlakó! Én egy urlény vagyok, csak átváltoztam a telefonod gombjaivá. A gombokat nyomkodva éppen szeretkezel velem, de úgy látom élvezed, mert nevetsz.

12.Megnézed, hogy barátod/barátnod melyik kezében tartja a tel.-t miközben SMS-t olvas és ezt elküldöd neki: A legújabb amerikai felmérés szerint azok a férfiak/nok, akik ágybavizelnek és gyengék a szexben, azok jobb/bal kézben tartják a telefont, amikor SMS-t olvasnak!!!

13.A földön élo 6 milliárd emberbol most kb. 2,3 milliárd épp alszik, 2,6 millárd épp dolgozik, 32 millió étkezik, 22 millió zenét hallgat, de csak 1 hülye van, aki az én levelem olvassa!

14.Az Ön mobiltelefonja buncselekménybol származik. Munkatársunk érkezéséig maradjon a helyén! BRFK Akciócsoport

15.Tegnap éjjel kétségbeesve kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni! Aztán nélküled kellett elaludnom! Hol voltál, te hülye, te hülye ... pizsama???

16.A szerelem definiálhatóan amortizálódott periférikus komplexum, ahol a pszeudoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a de jó BASZNI érzést...
  • gvarga
    Brodar, a vikingek vezére lelkesítő szózatot intéz embereihez:
    -Vikingek! Nemsokára kikötünk, és lerohanjuk ezt a kis falut itt a parton!
    -Éljen Brodar! - kiáltják lelkesen az emberei.
    -Aztán a férfiakat lemészároljuk!
    -Éljen Brodar! -üvöltik a vikingek.
    -Aztán megerőszakoljuk az asszonyaikat!
    -Éljen a bölcs Brodar! - kiáltják a vérszomjas vikingek.
    -És Vikingek! Aztán nehogy megint összekeverjétek!

Egy üzletember Japánba utazik, hogy új üzleteket találjon.Este, mivel unatkozik egyedül a hotelban, hív egy call-girl-t. A hölgy hamarosan megérkezik a szobájába, és rövidesen kellemes elfoglaltságba kezdenek. Kisvártatva rátérnek a komolyabb teendőkre is.
    Amint nekiáll az üzletember, a japán hölgy elkezd hangosan kiabálni: 'machigau ana, machigau ana'. A fickó nem tud japánul és nincs kedve elővenni a szótárt sem, így nem tudja mit kiabál a japán hölgy. Mivel a hölgy már igen erősen kiabál, végül is megérti, hogy az elragadtatását akarja kifejezni ilyen módon. Hazatérése után nem sokkal fogadja japán kollégáját, hogy aláírják a szerződést. Pihenésképpen elviszi golfozni egy előkelő golf klubba. A játék során a japánnak sikerül első ütésre beletalálni a több, mint száz méterre levő lyukba. A fickó erre megpróbálja megcsillogtatni frissen tanult nyelvtudását: 'machigau ana'.
    Erre megfordul a japán:
    -Hogy-hogy rossz lyukba ment?
  • Shifter
    LOL
  • gvarga
    A férj panasza:
    -Nálunk már annyi elektromos készülék van, hogy már csak az anyósom számára hiányzik egy villamosszék!

Kovácsékhoz betör egy fosztogató kozák csapat.
    Az egyik kozák elkiáltja magát:
    -Itt rablás lesz vagy erőszak!
    Az ajtóban megjelenik Kovácsné, mire a kozák határozottan:
    -Rablás lesz.

Két cápa beszélget.
    - Mi történt veled a múlt héten?
    - Ne is kérdezd!
    Képzeldm a mólón lógatta egy férfi a lábait. Én odaúsztamm és bekaptam.
    - Na és jó volt?
    - Á… A férfi olyan rossz napolajat használt, hogy egész héten hasmenésem volt.
    - És veled mi történt?
    - Én megláttam egy szőke ciklont lubickolni a fejem felett, odaúsztam, és gyorsan bekaptam.
    - Na, az jó lehetett!
    - Azt nem mondanám. Olyan üres volt a feje, hogy egy hétig nem tudtam lemerülni!

Fiatal fiú a diszkóban:
    - Jössz táncolni?
    - Gyerekekkel nem táncolok! - így a lány.
    - Ne haragudj, nem tudtam, hogy terhes vagy!

Egy indián rezervátumban a turisták meglátnak egy tolldíszes indiánt, aki az aszfaltút közepén fekszik.
    Közelebb lépve hozzá azt suttpgja:
    -Fehér, 200-as Mercedes... acélradiál gumikkal... 100 mérföld sebességgel...
    Felkiállt az egyik turista:
    -Fantasztikus! És ezt mind hallja?
    -A fenét! Most ütött el, úgy két perce!

Ferike kérdezi az apukájától:
    -Apa, tudod melyik vonat késik a legtöbbet?
    -Nem én, kisfiam.
    -Amit tavaly ígértél!

Lajoskának meg kell fogadnia, hogy a nyaralás alatt engedelmesen viselkedik és zokszó nélkül teljesíti a szülei kérését. Az üdülőben aztán az első reggelinél Lajoska feltöri a lágytojást, azután így szól:
    -Anyu, ez a tojás...
    -Lajoska mit ígértél?
    Lajoska megszeppen, elhallgat és engedelmesen enni kezd. Egy idő után félénken megszólal:
    -A csőrét is muszáj...!?

Fiú a lánynak:
    -Lefekszel velem?
    -Nem.
    -Akkor állva kefélünk.

A kamionsofőr már nagyon régóta vezet és nem jutott nőhöz, így ki van éhezve. Megáll az útszélén, és az első "pillangót" elkapja és jól megtekeri. Fizetéskor megjegyzi:
    - Tudod szivi, ha tudom hogy szűz vagy, akkor több időt fordítok rád.
    - Ha tudom hogy több időd van, akkor lehúzom a harisnyámat!

Az esküvői lakomán a menyasszony feje hirtelen megfájdul, és a vőlegény kikíséri. Mikor visszajön a barátja megkérdezi tőle:
    -Minden rendben van?
    -Persze. Adtam neki egy kis nyugtatót, és most alszik.
    -Rendben van, de ne felejtsd el behúzni a patika cipzárját, mert kilátszik az adagoló.

Egy idős hölgy rettegésben tartotta a diliházat. Olyan gyorsan száguldozott a szobák között a motoros kerekesszékével, hogy bedőlt a kanyarban. Egy ápoló megállította és azt kérdezte tőle:
    -Van Önnek jogosítványa erre a járműre?-Természetesen van - válaszolta a hölgy, és egy csokipapírt adott a férfinak.
    -Rendben, de vezessen óvatosan - felelte az. Továbbrobogott, keresztül a hallon, de nem sokára egy másik ápoló állította meg.
    -Van Önnek érvényes forgalmi engedélye erre a járműre? - Természetesen van. - válaszolta és egy rágógumi papírt adott oda. - Rendben, vezessen óvatosan! A nő tovább gurult, befordult a folyosóra, és a folyosó végén meglátott egy férfi beteget, tök pucéran, álló farokkal. Hirtelen lefékezett, és bosszankodva szólt:
    -A fene egye meg, már megint a szonda...

A férj boldogan újságolja a feleségének:
    -Képzeld, ma láttam a boltban egy újfajta óvszert, az a neve, hogy "Olimpiai óvszer"!
    -És ebben mi a speciális?
    -Háromféle szín van a csomagban: arany, ezüst és bronz.
    -És ma éjszaka melyiket fogod használni?
    -Természetesen az aranyszínűt!
    -Inkább az ezüstöt használd, hátha most az egyszer csak másodikként jutnál fel a csúcsra...

Mendegél a Mikulás az utcán, és találkozik egy kislánnyal:
    -Szia kislány! Ha adsz egy puszit, kapsz tőlem egy szaloncukrot.
    -És ha leszoplak, enyém a zsák?

-Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével?
    -Na, ez a hét gyorsan elment...
  • ba32107
    :D:D:D faszák
  • gvarga
    -Te, Joe, ismered a szex-rodeót?
    -Még sosem hallottam róla. Mesélj!
    -Hátulról megleped az asszonyt, s amikor már kellőképpen belemelegedtetek a játékba, gyöngéden a fülébe súgod:
    -Tudod, drágám, ez az a figura, amit a barátnőm is a legjobban imád!
    -Na és?
    -Na és ezután minimum nyolc másodpercig rajta kell maradni...

Éreztem, hogy nedves a lábam között. Ő határozot-tan közelített felém és mikor kinyújtotta a kezét már biztosan tudtam mit akar. Átkarolt és az ölébe vett.
    -Nem lesz semmi baj. –duruzsolta a fülembe. Ekkor a hátamra fektetett az ágyon és elkezdte leszedni a ruháimat. Ott feküdtem hanyatt, égnek álló lábakkal és tudtam fantasztikus lesz! Tiszta pelenka!

-Ha alkalom adódna rá, kefélnél kínai nővel?
    -Igen.
    -Négerrel?
    -Igen.
    -És néger nővel? Heh heh heh...

-Nem iszom, nem dohányzom, minden reggel pontossan hatkor kelek és este kilenckor lefekszem. A feleségemhez száz százalékig hű vagyok! De mindez rögtön megváltozik, ha kikerülök a börtönből...

A veréb fogad a haverokkal, hogy felcsinálja az elefántot. Jön az elefánt, a veréb ráugrik hátulról, s kezelésbe veszi. Az elefánt fingik egyet, a verébről az összes toll lerepül. Nevetik a haverok.
    -Mi van, ti nem szoktatok nekivetkőzni?

-Képzeld drágám vettem két szuper Goodyear autógumit!
    -Te őrült vagy? –nincs is autónk.
    -Miért szivem, te is hordassz melltartót.

-A bort tisztán szeretem, a pálinkát meg piszkosul!

-Ha uriember lennél , nem művelnél velem ilyet ebben a szűk kocsiban!
    -Ha uriasszony lennél, nem beszélnél tele szájjal!

Az anya felvilágosítja a lányát, aki megkérdi, hogy születik a kisbaba, hol jön ki a mama hasából.
    ÁTudod lányom, pont ott jön ki, ahol annak idején a fiú betette.
    -És nem rúgja ki a fogamat?

Nyugdíjasok beszélgetnek:
    -A karácsony gyönyörű ünnep.
    -Kettyinteni még szebb élmény!
    -Igaz, de karácsony sűrűben van...
    A börtönben két rab:
    -Te miért ülsz?
    -Mer elfáradt a lábam!

Kovácsné orvost hívat, mert a férje nagyon rosszul van.
    -Semmi komoly, csak egy kis hánytatószerre van szükség.
    Kovács odaszól a feleségének:
    -Szólj anyádnak, hogy jöjjön át egy kicsit...

-Ha uriember lennél , nem művelnél velem ilyet ebben a szűk kocsiban!
    -Ha uriasszony lennél, nem beszélnél tele szájjal!

-Segítsen rajtam doktor úr! A férjem háromszorosan impotens!
    -Hogyhogy?
    -Leesett a lépcsőn: megsérült a pénisze, eltört az összes ujja, és még a nyelvére is ráharapott...

Sétál egy ember az erdőben, s egyszer csak találkozik egy tündérrel. Megszólal a tündér:
    -Teljesítem egy kívánságodat.
    -Folyon a farkamból whyski.
    Hazamegy az ember, szól a feleségének:
    -Hozz két poharat, asszony!!!
    Az asszony odaviszi, a férje pedig belepisil.
    -Igyál, anyjuk, whyski!!!
    Mindkettejüknek nagyon ízlett, másnap megint így ittak. De harmadnap a férj csak annyit mond:
    -Hozz egy poharat, asszony!!!
    -Hát én ma nem kapok??!!
    -Te ma üvegből iszol!!!!!

Egy arab fickó rázza a szőnyeget a negyedik emeleti ablakban.
    Valaki felnéz és felszól a manushoz:
    -Mi van Ali, nem indul?

-Tudod mi a különbség a daganat és az anyósom között?
    -Nem.
    -A daganat lehet jóindulatú is.

Ádám pucéran áll a Paradicsomban és életében először megpillantja Évát.
    Pár pillanat múlva így szól Évához:
    -Hölgyem álljon tőlem távolabb, mert nem tudom, mekkorára nő még ez az ízé.
    -Mivel mos egy angol hajat?
    -Wash&Go-val, mert az szalonsampon és hajkondícionáló is egyben.
    -Mivel mos egy német hajat?
    -Schaumá-val, mert attól lágyabb lesz a haj.
    -Mivel mos egy cigány hajat?
    -Sunlight-el, mert a Sunlight még az odaégett zsírt is eltávolítja.

-Annyit olvastam a cigizés és a piálás ártalmairól, hogy döntöttem: abbahagyom!
    -A cigizést vagy a piálást?
    -Az olvasást..
  • gvarga
    Női válaszok, amelyek arra utalnak, hogy ma nem jön össze a randi:

Férfi: Nem találkoztunk mi már valahol?
    Nő: De igen. Nővér vagyok a nemibeteggondozóban.

Férfi: Találkozhatunk majd valahol?
    Nő: Nem, sajnos soha többet nem megyek el otthonról.

Férfi: Szabad ez a hely?
    Nő: Igen, és az enyém is az lesz, ha leülsz ide.

Férfi: Nem jössz fel hozzám?
    Nő: Kettőnknek is van hely abban a barlangban?

Férfi: Nálad vagy nálam?
    Nő: Mindkettő. Te a tiédben, én az enyémben.

Férfi: Szeretnélek felhívni. Megadod a telefonszámod?
    Nő: Benne van a telefonkönyvben.
    Férfi: De nem tudom a neved!
    Nő: Az is benne van a telefonkönyvben.

Férfi: És, mit dolgozol?
    Nő: Nőimitátor vagyok.

Férfi: Én Vízöntő vagyok. Neked mi a jeled?
    Nő: Behajtani tilos.

Férfi: Hé, mindketten ugyanabból a célból vagyunk ebben a diszkóban!
    Nő: Oké, akkor szedjünk fel csajokat!

Férfi: Én tudom, hogyan kell szépen kérni egy nőtől valamit!
    Nő: Igen, akkor kérlek, húzz el innen!

Férfi: Szeretném magam neked adni!
    Nő: Sajnálom. Nem szeretem az olcsó ajándékokat.

Férfi: Tudom, mit akarsz!
    Nő: Igen? És még itt vagy?

Férfi: Ha láthatnálak ruha nélkül, boldogan halnék meg.
    Nő: Ha én látnálak ruha nélkül, röhögve halnék meg.

Férfi: Hé, kicsim, összetehetnénk amink van!
    Nő: Sajnálom, de én csak a saját fajombeli egyedekkel randizok.

Férfi: A tested egy templom!
    Nő: Bocs, de ma nincsen istentisztelet.

Férfi: Bármit odaadnék neked!
    Nő: Jól van, akkor nézzük csak a bankszámládat!
  • gvarga
    A fiatalember a presszó asztalnál meséli a barátjának.
    - Az én feleségem egy 165 centiméter magas, hosszú, hullámos szőke hajú, zöld szemű lány lesz...
    - Ilyen pontos elképzeléseid vannak? - kérdezi a barátja.
    - Elképzelés? Ugyan! Azt mondta az apja, hogy ha nem veszem feleségül, agyonlő.
  • gvarga
    Beírás Pistike ellenőrzőjében:
    "Tisztelt Szülő! A fia ma majdnem kirúgta az ablakot."
    Válasz:
    "Tisztelt Tanárnő! A fiamat majdnem leszídtam érte."