41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#32181 Kovács úr és felesége kirándulni megy. Kovács úr megkérdi a vámostól:
-Aranyat lehet átvinni?
- Lehet.
- És 120 kilót?
- Azt nem.
Ekkor odafordul a feleségéhez:
- Hallod aranyom? Te itthon maradsz.
Az anyuka fürdeti a kisfiát, amikor az megkérdi:
- Anyu! Ha megnövök, nekem is két fütyim lesz, mint Apunak?
- Ugyan már Pistike, honnan veszed, hogy Apunak kettő lenne?
- Amikor pisil, akkor mindig a kicsit veszi elő. Amikor meg megjön a
bejárónő, akkor a nagyobbikat...
Összeveszik a házaspár, a férj dühösen kiabálja:
- Ha meghalsz, a sírkövedre azt fogom íratni, hogy "Itt nyugszik a
feleségem - olyan hidegen, mint életében."
A feleség dühösen vág vissza:
-Ha te meghalsz, én meg azt íratom a sírkövedre: "Itt nyugszik férjem -
olyan mereven, mint még soha." -
#32180 Mostvan úgyis felvételi, megjelölök valami biztonságtechnikusi szakot is. :O
Tűzfalakat akarok tesztelni! -
#32179 lol :D -
ba32107 #32178 Úristen :D -
#32177 xd -
geo91 #32176 Hatalmaaaaaaaaaaaaaas! -
#32175 1. Egy emberi sejt 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz
2. Ezért egy spermium 37,5 MB-t információt tartalmaz
3. Egy ml spermában 100 millió db spermium található
4. Az ejakuláció során 5 mp alatt átlagosan 2,25 ml sperma szabadul fel.
5.A számításokból megállapítható, hogy a férfi hímvessző adatáteresztő
képessége (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabite/sec
6. Ebből adódóan megállapítható, hogy a női petesejt képes elviselni 1,5
Pentabite/sec-os DDoS támadást, miközben az estek túlnyomó többségében
csak egy adatcsomagot enged át.
Ebből adódóan ez a legjobb hardweres tűzfal a világon!!! -
#32174 Pistike és Jancsika versenyeznek, hogy ki tud nagyobb gusztustalanságot csinálni. Mivel Jancsika a fiatalabb, ő kezdi. Öt percig krákog, majd beleköp a tenyerébe.
- Hát, kezdetnek nem rossz - mondja Pistike, és elővesz egy szívószálat...
Az öreg cowboy egy napon belovagolt a városba. A helyi seriff a kocsma előtt a székében ülve nézte, ahogy az öreg leszállt a lóról és kikötötte a kocsma elé.
- Jó napot, idegen!
- Jó napot, seriff!
Az öreg ezutan a ló farához lépett, felemelte a ló farkát, és egy hatalmas
csókot nyomott oda, ahova sose süt a nap. Utána leengedte a ló farkát, és elindult a kocsma ajtaja felé.
- Elnézést, uram... - szólt a seriff.
- Igen?
- Hihetek a szememnek, valóban jól láttam?
- Bizony, jól... ugyanis rémesen ki van száradva a szám!
- És ez segít?
- Sajnos nem, de legalább nem nyalogatom állandóan... -
#32173 Nem kamu. -
#32172 Csajtípusok az informatikus férfiak szerint:
- Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít.
- Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
- Szerver típusú csaj: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.
- Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.
- PowerPoint típusú csaj: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.
- Excel típusú csaj: Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapműveletekre használod.
- Word típusú csaj: Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember a világon, aki megértené.
- D.O.S. típusú csaj: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell.
- Backup típusú csaj: Azt hiszed róla, hogy mindent ad amire vészhelyzetben szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.
- Scandisk típusú csaj: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál.
- Képernyővédő típusú csaj: Semmire sem jó, de szórakoztat.
- Kábel típusú csaj: Csak akkor jó, ha be van dugva.
- Infravörös típusú csaj: Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani.
- USB port típusú csaj: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható.
- Képernyő típusú csaj: Mindent megmutat neked, de ő semmit sem lát belőled.
- Billentyűzet típusú csaj: Minden funkcióhoz más-más parancs/parancs kombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól működik.
Microsoft Ima
Miatyánk Microsoft aki a merevelemezen vagy,szenteltessék meg a te Windowsod jöjjön el a te frissítésed, legyen meg a javítókészleted,
miképpen a windowson azonképpen az Office ban is. Minedennapi emailünket add meg nekünk ma, és bocsáss meg a kalózmásolatainkért, Miképpen mi is megbocsátunk a Matávnak. És ne vigyél minket az BSA hoz (avagy Pécsre) de szabadíts meg az OS/2 tol
Mert tied a Dos, a Windows, és az NT mindörökkön örökké... ENTER"
- Modem típusú csaj: Jó kapcsolatteremtő, de a kapcsolat előbb-utóbb megszakad vele.
- RAM típusú csaj: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.
- Merevlemez típusú csaj: Mindig mindenre emlékszik.
- Egér típusú csaj: Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd.
- Multimédia típusú csaj: Vele minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom.
- Felhasználó típusú csaj: Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és...
- E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat nem közli.
- Számítógép típusú csaj: Az előzőek tökéletlen kombinációja, amely minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked. -
#32171 Az Internet-függőség jelei:
- Mikor kimész hajnali 3-kor a WC-re, előbb megnézed, hogy érkezett-e új e-mail. Útban visszafelé ismét megnézed.
- Van egy tetoválásod, amelyen az áll: "This body best viewed with Netscape Navigator 4.1 or higher."
- Gyerekeid nevei: Eudora, Mozilla és AltaVista
- Kikapcsolod a modemedet és azonnal megszáll egy szörnyű üres érzés...
- Repülőgépen a fele utadat a laptopoddal az öledben töltöd, míg a gyereked a csomagtartóban van.
- Úgy döntesz, hogy még két éven keresztül jársz főiskolára: az ingyenes Internet-hozzáférés miatt.
- Kineveted azokat, akiknek 14,4-es modemjük van.
- A hagyományos postai leveleken is kezdesz smiley-t használni.
- A modemed bedöglik, és már két órája nem töltötted le a leveleidet. Manuálisan hívod fel az Internet szolgáltatódat, és fütyülve próbálsz kommunikálni a szerverrel... és sikerül!
- Rájössz, hogy a szövegszerkesztőben minden mondatvégi pont után automatikusan odaírod a "com"-ot.com
- Minden barátodnak "@" van a nevében.
- A macskádnak saját honlapja van.
- Nem tudod felhívni édesanyádat... nincs modemje.
- A telefonszámládat egy nagy dobozban hozza ki a posta.
- Felizgulsz, valahányszor a tárhelyedről beszélsz.
- Nem tudod, hogy a három legjobb barátodnak mi a neme. Mindig semleges neveken jelentkeznek be az IRC-n -
#32170 Tesco
A cigányt elkapják, mert kirabolta a Tesco-t. A rendőrségen felveszik a jegyzőkönyvet:
- Neve? - kérdezi a rendőr.
- Lakatos Gazsi - feleli a cigány.
- Kora?
- Azt nem én raboltam ki!
Fürdés
- Há' csókolom! Á Gázsit ké'ném!
- Nemtom' adni, épp fürdik.
- Fü'dik?! E'nézést, téves...
Cigány gumi
- Mi van ráírva a cigányok által használt gumióvszerre?
- Húzd rá cigány!
Cigány a buszon
A cigány felszáll a buszra és leül egy öreg néni mellé. Ahogy leül, szellent egyet.
- Na de kérem! - mondja a néni, erre a cigány:
- Nem kell kérni, ingyen van.
Eltelik kis idő, hát a cigány újra fingik egyet.
- Ez hallatlan! - mondja a néni, erre a cigány:
- Az, de szaga az van! -
#32169 Móricka kedvenc állata
A tanárnéni bejelenti, hogy holnap tanfelügyelő bácsi fog jönni és kérdezgetni fogja a gyerekeket. Tesznek is egy próbát:
- Ferike, neked mi a kedvenc állatod?
- A kutya
- És miért a kutya a kedvenced?
- Mert szép fehérek a fogai.
- És miért szépek a fogai?
- Mert Darlingot eszik.
- Ügyes!
- És neked Marcsika mi a kedvenc állatod?
- A cica.
- És miért a cica a kedvenc állatod?
- Mert szép fényes a szőre.
- És miért szép fényes a szőre?
- Mert mindig kikefélem.
- Ügyes!
- És neked mi a kedvenc állatod Móricka?
- A lepényhal.
- És miért a lepényhal a kedvenced?
- Mert szép lapos.
- És miért szép lapos?
- Mert megkúrta a bálna.
- Enyje, Móricka találj ki valami mást!
Másnap jön a tanfelügyelő bácsi, Mórickához érkezik. A tanárnő tiszta ideg.
- És neked mi a kedvenc állatod Móricka?
- A varangyosbéka.
A tanárnő szívéről hatalmas kő esik le.
- És miért a varangosbéka a kedvenc állatod?
- Mert szép nagy gülü szemei vannak.
- És miért vannak szép nagy gülü szemei?
- Mert látta, hogy a bálna megkúrta a lepényhalat -
#32168 Informatikus apuka és gyermeke beszélgetnek:
-Apu hogyan kerültem én erre a világra?
-Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb-utóbb sort kellett keríteni!
Figyelj, így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chatszobában,majd találkoztak egy cyberkávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észrevette,hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett telepítve!Ekkor már késő volt CANCEL és ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak le OK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt frissítve, ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyűt, és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Letöltött adatok feldolgozása. Hátralévő idő: 9 hónap."
Én elmentem a vásárba fél pénzzel,
Windowst vettem másolt CD-n fél pénzzel,
Windows mondja Kék Halál,
Kárikittyom büdös windows, mégis van egy fél pénzem.
Visszamentem a vásárba fél pénzzel,
Megkerestem a zugárust fél pénzzel,
Árus mondja: "Kell ápdét!"
Kárikittyom édes ápdét, mégis van egy fél pénzem
Hazamentem a vásárból ápdéttel,
Telepítek, installálok két kézzel,
Windows mondja 0E,
Kárikittyom a jó anyád, de még van egy fél pénzem.
En elmentem szám. tech. boltba fél pénzzel,
Hardvert vettem szám. tech. boltban fél pénzzel,
Hardver mondja krr-krr-bumm,
Kárikittyom drága hardver, nem bírom ezt ép ésszel.
Lecseréltem az egészet, részletre,
Gatyám ráment, már nem eszek 2 éve,
A gépem már elavult,
Kárikittyom sörre költöm, ha lesz megint fél pénzem. -
#32167 Kidobóembert keres az éjszakai mulató. A hirdetésre kétméteres, lapáttenyerű díjbirkozó jelentkezik. A főpincér megkérdi tőle:
- Tudja, mi lenne itt a dolga?
- Persze, hogy tudom.
- És biztos benne, hogy el tudja látni a feladatot?
- Tudja mit? Nem mondok semmit, inkább figyeljen!
A nagy darab fickó odapattan az egyik asztalhoz, amely előtt egy szemmel láthatóan ittas férfi hangoskodik. Elkapja, fél kézzel megemeli, kirúgja az ajtót, és hatalmas lendülettel kirepíti az utcára a hangoskodót.
- Na, elég határozott voltam? - kérdi büszkén.
- Mi tagadás...
- Akkor vezessen a főnökhöz, hadd írjuk alá a munkaszerződést!
- Tartok tőle, hogy ez nem fog menni.
- Miért?
- Mert az imént őt dobta ki az utcára. -
#32166 Uram! Akkor ön beismeri, hogy súlyosan bántalmazta az anyósát?
- Igen.
- Akkor hát nem szükséges õt is beidézni, ugye?
- Talán azért mégiscsak jó volna megnézni azt az asszonyt, ügyész úr, hátha enyhítõ körülménynek számítana...
A hóhér megkérdezi az elítéltet:
- Mi az utolsó kívánsága?
- Szeretném, ha az anyósomat is mellém akasztanák.
Három férfi beszélget nyaralás után arról, hogy melyikük anyósa beszél a legtöbbet.
- Az enyém annyira gyõzi szóval - így az elsõ -, hogy nem is vettünk tévét. Minek? Nem is tudnánk figyelni rá...
- Az semmi! - mondja a második. - Az enyém annyit beszél, hogy a múltkor súlyos halláskárosodással küldött betegállományba az orvos!
A harmadik csak hallgat.
- Na és a tied? - érdeklõdik a másik kettõ.
- Mi most voltunk a Balatonnál.
- És?
- Hogyhogy és? Nézzétek meg az anyósomat: lebarnult a nyelve...
laugh.gif -
#32165 Jancsi és Juliska
Juliska, a gyönyörű fiatal lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja:
- Te Julis, olyan gyönyörű vagy, úgy megfognám azokat a telt kebleidet.
- Mégis mit képzelsz, Jancsi!
- Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom!
- Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog.
Jancsi folytatja:
- Olyan kívánatos vagy, megsimogatnám ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot!
- Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba.
Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább:
- Te Julis, mostmár annyira kívánlak, úgyis itt vagyunk a bokorban, adok 30000 Forintot, ha magamévá tehetlek.
- Jól van akkor, ha adod a pénzt.
Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal:
- Na jól van, mostmár megyek.
Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást.
Nem sokkal később arrajön a TSz-elnök:
- Juliska, láttad erre a Jancsit?
- Igen, láttam.
- Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta? -
#32164 viszont kamu -
#32163 ez nem újdonság... -
#32162 Kinn álltam a peronon, a hangosbemondótól megtudtam, hogy 40 percet késik a vonatom. Gondolkoztam, hogy akkor még éjjel menjek-e vonattal, vagy majd hajnalban. Arra jutottam, hogy akkor reggel. Van pár MÁV-os ismerősöm pont onnan, ahonnan indult a vonat. Megkérdeztem, hogy miért késik. Válasz: mert minden kocsiban lennie kell poroltónak, és az egyik kocsiban nem volt. A kalauz addig nem engedte elindítani a vonatot, míg nem pótolták a hiányt.
És hogy miért is írtam le ezt ide?
Mert egy nagy vicc a MÁV... -
geo91 #32161 Ez nagyon jó, már láttam régebben. Főleg az uccsó rész fasza. -
#32160 A cápamama tanítja a kis cápát úszni és vadászni.
Megközelítenek egy strandot, nézik a fürdőzőket, majd a mama így szól:
- Először megközelíted, és két kört teszel meg körülötte. Aztán kicsit közelebb mégy, egy picit beleharapsz, majd egy kicsit eltávolodsz.
Újra megközelíted, a farkaddal megcsapod, hogy repüljön egyet. Na, ezután odamész és megeszed.
- De minek annyi időt vesztegetni, mikor rögtön meg is ehetem? - Kérdi a
kis cápa.
- Lehet úgy is, de akkor a szart is megeszed! -
ba32107 #32159 Ismersz ilyen ingyen küldőket? Régebben volt egy csomó, de ingyenes tudtommal nincs... -
#32158 Nekem ez a kedvenc SMS-em:
Kívánlak és kellesz nekem. Ágyba akarlak húzni és ledönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested. Üdv: Influenza
Amúgy ingyenes sms küldőkről érdemes ilyeneket küldözgetni ismerősöknek, így nem tudják, hogy te vagy. -
#32157 székely nyelvlecke magyaroknak -
#32156 Becsönget egy házaló egy szegény székelyhez.
- Nagyon szép utazóbőröndöket tudok ajánlani...
- Minek az nekem?
- Hát ha például vonaton utazik uraságod, ebbe rakhatja a ruháit!
- És akkor üljek ott pucéron a pályaudvaron?! -
#32155 ezekkel elvoltam majdnem 1 órát, kössz =) -
HUmanHunter #32154 a legtöbb már volt :( -
gvarga #32153 Nah gyerekek ennyi volt mára a viccmesélés, amelyik már volt azért elnézést kérek, de sztem a legtöbb még nemvolt :D:D na jó olvasgatást mkinek!! -
#32152 lol -
#32151 Ez tényleg japánul van Ma, chigau ana! (vagy esetleg maa) -
gvarga #32150 <<<Vicces SMS szövegek>>>
1.Azt mondta, lazuljak el, és nyissam szét. Nagyon féltem, és véreztem is, de o megnyugtatott, és kivette a szerszámot. Ez volt az elso FOGHÚZÁSOM!!!
2. Szorös hörcsög szörpöt szörcsög, rájöttek a heregörcsök. Nehogy úgy járj, mint a hörcsög, szörcsölj inkább sört vagy fröccsöt, attól nem lesz heregörcsöd!!!
3. Az öngyilkosság társadalmilag legelfogadottabb formája, ha halálra szeretkezed magad. Szólj, ha eleged van a világból, segítek!!!
4. Gratulál Önnek a Magyar Természetgyógyászok Egyesülete, hisz Ön az egyedüli ember, aki szájrátéttel tudja gyógyítani a fitymaszukületet.
5.Halkan belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét, hirtelen megtalálod a legizgatóbb pontot, és elkezdesz szívni... te kurva szúnyog!!!
6.Az Ön mai horoszkópja a következo: dicséretekkel halmozzák el barátai, ismerosei, munkatársai, virágözön... De ne csodálkozzon ezen, minden temetés ilyen!!!
7.SZERETLEK, mert drága vagy nekem, SZERETLEK, mert nem kell sokáig fuzni, hogy járjál velem! Szeretem a nyelved, s élvezettel hatolok beléd, mert te vagy a kedvenc cipom....
8.Ujjaid közé fogod és a szádhoz emeled. Nyelveddel finoman megtámasztod, fogaddal gyengéden megharapod, hogy kijöjjön, amit úgy szeretsz: a szotyi.
9.Hosszú és kemény, beveszed a szádba, ide-oda mozgatom, egyre méllyebre, egyre gyorsabban, már valami fehér folyik a szádba, és kiveszed a ... fogkefét.
10.Örömmel értesitjük, hogy nyereményét, egy három hetes cigány gyereket irodánkban átveheti. Amennyiben ezt elmulasztaná, postázzuk az egész családot. Gratulálunk!
11.Üdvözöllek, földlakó! Én egy urlény vagyok, csak átváltoztam a telefonod gombjaivá. A gombokat nyomkodva éppen szeretkezel velem, de úgy látom élvezed, mert nevetsz.
12.Megnézed, hogy barátod/barátnod melyik kezében tartja a tel.-t miközben SMS-t olvas és ezt elküldöd neki: A legújabb amerikai felmérés szerint azok a férfiak/nok, akik ágybavizelnek és gyengék a szexben, azok jobb/bal kézben tartják a telefont, amikor SMS-t olvasnak!!!
13.A földön élo 6 milliárd emberbol most kb. 2,3 milliárd épp alszik, 2,6 millárd épp dolgozik, 32 millió étkezik, 22 millió zenét hallgat, de csak 1 hülye van, aki az én levelem olvassa!
14.Az Ön mobiltelefonja buncselekménybol származik. Munkatársunk érkezéséig maradjon a helyén! BRFK Akciócsoport
15.Tegnap éjjel kétségbeesve kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni! Aztán nélküled kellett elaludnom! Hol voltál, te hülye, te hülye ... pizsama???
16.A szerelem definiálhatóan amortizálódott periférikus komplexum, ahol a pszeudoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a de jó BASZNI érzést... -
gvarga #32149 Brodar, a vikingek vezére lelkesítő szózatot intéz embereihez:
-Vikingek! Nemsokára kikötünk, és lerohanjuk ezt a kis falut itt a parton!
-Éljen Brodar! - kiáltják lelkesen az emberei.
-Aztán a férfiakat lemészároljuk!
-Éljen Brodar! -üvöltik a vikingek.
-Aztán megerőszakoljuk az asszonyaikat!
-Éljen a bölcs Brodar! - kiáltják a vérszomjas vikingek.
-És Vikingek! Aztán nehogy megint összekeverjétek!
Egy üzletember Japánba utazik, hogy új üzleteket találjon.Este, mivel unatkozik egyedül a hotelban, hív egy call-girl-t. A hölgy hamarosan megérkezik a szobájába, és rövidesen kellemes elfoglaltságba kezdenek. Kisvártatva rátérnek a komolyabb teendőkre is.
Amint nekiáll az üzletember, a japán hölgy elkezd hangosan kiabálni: 'machigau ana, machigau ana'. A fickó nem tud japánul és nincs kedve elővenni a szótárt sem, így nem tudja mit kiabál a japán hölgy. Mivel a hölgy már igen erősen kiabál, végül is megérti, hogy az elragadtatását akarja kifejezni ilyen módon. Hazatérése után nem sokkal fogadja japán kollégáját, hogy aláírják a szerződést. Pihenésképpen elviszi golfozni egy előkelő golf klubba. A játék során a japánnak sikerül első ütésre beletalálni a több, mint száz méterre levő lyukba. A fickó erre megpróbálja megcsillogtatni frissen tanult nyelvtudását: 'machigau ana'.
Erre megfordul a japán:
-Hogy-hogy rossz lyukba ment? -
#32148 LOL -
gvarga #32147 A férj panasza:
-Nálunk már annyi elektromos készülék van, hogy már csak az anyósom számára hiányzik egy villamosszék!
Kovácsékhoz betör egy fosztogató kozák csapat.
Az egyik kozák elkiáltja magát:
-Itt rablás lesz vagy erőszak!
Az ajtóban megjelenik Kovácsné, mire a kozák határozottan:
-Rablás lesz.
Két cápa beszélget.
- Mi történt veled a múlt héten?
- Ne is kérdezd!
Képzeldm a mólón lógatta egy férfi a lábait. Én odaúsztamm és bekaptam.
- Na és jó volt?
- Á… A férfi olyan rossz napolajat használt, hogy egész héten hasmenésem volt.
- És veled mi történt?
- Én megláttam egy szőke ciklont lubickolni a fejem felett, odaúsztam, és gyorsan bekaptam.
- Na, az jó lehetett!
- Azt nem mondanám. Olyan üres volt a feje, hogy egy hétig nem tudtam lemerülni!
Fiatal fiú a diszkóban:
- Jössz táncolni?
- Gyerekekkel nem táncolok! - így a lány.
- Ne haragudj, nem tudtam, hogy terhes vagy!
Egy indián rezervátumban a turisták meglátnak egy tolldíszes indiánt, aki az aszfaltút közepén fekszik.
Közelebb lépve hozzá azt suttpgja:
-Fehér, 200-as Mercedes... acélradiál gumikkal... 100 mérföld sebességgel...
Felkiállt az egyik turista:
-Fantasztikus! És ezt mind hallja?
-A fenét! Most ütött el, úgy két perce!
Ferike kérdezi az apukájától:
-Apa, tudod melyik vonat késik a legtöbbet?
-Nem én, kisfiam.
-Amit tavaly ígértél!
Lajoskának meg kell fogadnia, hogy a nyaralás alatt engedelmesen viselkedik és zokszó nélkül teljesíti a szülei kérését. Az üdülőben aztán az első reggelinél Lajoska feltöri a lágytojást, azután így szól:
-Anyu, ez a tojás...
-Lajoska mit ígértél?
Lajoska megszeppen, elhallgat és engedelmesen enni kezd. Egy idő után félénken megszólal:
-A csőrét is muszáj...!?
Fiú a lánynak:
-Lefekszel velem?
-Nem.
-Akkor állva kefélünk.
A kamionsofőr már nagyon régóta vezet és nem jutott nőhöz, így ki van éhezve. Megáll az útszélén, és az első "pillangót" elkapja és jól megtekeri. Fizetéskor megjegyzi:
- Tudod szivi, ha tudom hogy szűz vagy, akkor több időt fordítok rád.
- Ha tudom hogy több időd van, akkor lehúzom a harisnyámat!
Az esküvői lakomán a menyasszony feje hirtelen megfájdul, és a vőlegény kikíséri. Mikor visszajön a barátja megkérdezi tőle:
-Minden rendben van?
-Persze. Adtam neki egy kis nyugtatót, és most alszik.
-Rendben van, de ne felejtsd el behúzni a patika cipzárját, mert kilátszik az adagoló.
Egy idős hölgy rettegésben tartotta a diliházat. Olyan gyorsan száguldozott a szobák között a motoros kerekesszékével, hogy bedőlt a kanyarban. Egy ápoló megállította és azt kérdezte tőle:
-Van Önnek jogosítványa erre a járműre?-Természetesen van - válaszolta a hölgy, és egy csokipapírt adott a férfinak.
-Rendben, de vezessen óvatosan - felelte az. Továbbrobogott, keresztül a hallon, de nem sokára egy másik ápoló állította meg.
-Van Önnek érvényes forgalmi engedélye erre a járműre? - Természetesen van. - válaszolta és egy rágógumi papírt adott oda. - Rendben, vezessen óvatosan! A nő tovább gurult, befordult a folyosóra, és a folyosó végén meglátott egy férfi beteget, tök pucéran, álló farokkal. Hirtelen lefékezett, és bosszankodva szólt:
-A fene egye meg, már megint a szonda...
A férj boldogan újságolja a feleségének:
-Képzeld, ma láttam a boltban egy újfajta óvszert, az a neve, hogy "Olimpiai óvszer"!
-És ebben mi a speciális?
-Háromféle szín van a csomagban: arany, ezüst és bronz.
-És ma éjszaka melyiket fogod használni?
-Természetesen az aranyszínűt!
-Inkább az ezüstöt használd, hátha most az egyszer csak másodikként jutnál fel a csúcsra...
Mendegél a Mikulás az utcán, és találkozik egy kislánnyal:
-Szia kislány! Ha adsz egy puszit, kapsz tőlem egy szaloncukrot.
-És ha leszoplak, enyém a zsák?
-Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével?
-Na, ez a hét gyorsan elment... -
ba32107 #32146 :D:D:D faszák -
gvarga #32145 -Te, Joe, ismered a szex-rodeót?
-Még sosem hallottam róla. Mesélj!
-Hátulról megleped az asszonyt, s amikor már kellőképpen belemelegedtetek a játékba, gyöngéden a fülébe súgod:
-Tudod, drágám, ez az a figura, amit a barátnőm is a legjobban imád!
-Na és?
-Na és ezután minimum nyolc másodpercig rajta kell maradni...
Éreztem, hogy nedves a lábam között. Ő határozot-tan közelített felém és mikor kinyújtotta a kezét már biztosan tudtam mit akar. Átkarolt és az ölébe vett.
-Nem lesz semmi baj. –duruzsolta a fülembe. Ekkor a hátamra fektetett az ágyon és elkezdte leszedni a ruháimat. Ott feküdtem hanyatt, égnek álló lábakkal és tudtam fantasztikus lesz! Tiszta pelenka!
-Ha alkalom adódna rá, kefélnél kínai nővel?
-Igen.
-Négerrel?
-Igen.
-És néger nővel? Heh heh heh...
-Nem iszom, nem dohányzom, minden reggel pontossan hatkor kelek és este kilenckor lefekszem. A feleségemhez száz százalékig hű vagyok! De mindez rögtön megváltozik, ha kikerülök a börtönből...
A veréb fogad a haverokkal, hogy felcsinálja az elefántot. Jön az elefánt, a veréb ráugrik hátulról, s kezelésbe veszi. Az elefánt fingik egyet, a verébről az összes toll lerepül. Nevetik a haverok.
-Mi van, ti nem szoktatok nekivetkőzni?
-Képzeld drágám vettem két szuper Goodyear autógumit!
-Te őrült vagy? –nincs is autónk.
-Miért szivem, te is hordassz melltartót.
-A bort tisztán szeretem, a pálinkát meg piszkosul!
-Ha uriember lennél , nem művelnél velem ilyet ebben a szűk kocsiban!
-Ha uriasszony lennél, nem beszélnél tele szájjal!
Az anya felvilágosítja a lányát, aki megkérdi, hogy születik a kisbaba, hol jön ki a mama hasából.
ÁTudod lányom, pont ott jön ki, ahol annak idején a fiú betette.
-És nem rúgja ki a fogamat?
Nyugdíjasok beszélgetnek:
-A karácsony gyönyörű ünnep.
-Kettyinteni még szebb élmény!
-Igaz, de karácsony sűrűben van...
A börtönben két rab:
-Te miért ülsz?
-Mer elfáradt a lábam!
Kovácsné orvost hívat, mert a férje nagyon rosszul van.
-Semmi komoly, csak egy kis hánytatószerre van szükség.
Kovács odaszól a feleségének:
-Szólj anyádnak, hogy jöjjön át egy kicsit...
-Ha uriember lennél , nem művelnél velem ilyet ebben a szűk kocsiban!
-Ha uriasszony lennél, nem beszélnél tele szájjal!
-Segítsen rajtam doktor úr! A férjem háromszorosan impotens!
-Hogyhogy?
-Leesett a lépcsőn: megsérült a pénisze, eltört az összes ujja, és még a nyelvére is ráharapott...
Sétál egy ember az erdőben, s egyszer csak találkozik egy tündérrel. Megszólal a tündér:
-Teljesítem egy kívánságodat.
-Folyon a farkamból whyski.
Hazamegy az ember, szól a feleségének:
-Hozz két poharat, asszony!!!
Az asszony odaviszi, a férje pedig belepisil.
-Igyál, anyjuk, whyski!!!
Mindkettejüknek nagyon ízlett, másnap megint így ittak. De harmadnap a férj csak annyit mond:
-Hozz egy poharat, asszony!!!
-Hát én ma nem kapok??!!
-Te ma üvegből iszol!!!!!
Egy arab fickó rázza a szőnyeget a negyedik emeleti ablakban.
Valaki felnéz és felszól a manushoz:
-Mi van Ali, nem indul?
-Tudod mi a különbség a daganat és az anyósom között?
-Nem.
-A daganat lehet jóindulatú is.
Ádám pucéran áll a Paradicsomban és életében először megpillantja Évát.
Pár pillanat múlva így szól Évához:
-Hölgyem álljon tőlem távolabb, mert nem tudom, mekkorára nő még ez az ízé.
-Mivel mos egy angol hajat?
-Wash&Go-val, mert az szalonsampon és hajkondícionáló is egyben.
-Mivel mos egy német hajat?
-Schaumá-val, mert attól lágyabb lesz a haj.
-Mivel mos egy cigány hajat?
-Sunlight-el, mert a Sunlight még az odaégett zsírt is eltávolítja.
-Annyit olvastam a cigizés és a piálás ártalmairól, hogy döntöttem: abbahagyom!
-A cigizést vagy a piálást?
-Az olvasást.. -
gvarga #32144 Női válaszok, amelyek arra utalnak, hogy ma nem jön össze a randi:
Férfi: Nem találkoztunk mi már valahol?
Nő: De igen. Nővér vagyok a nemibeteggondozóban.
Férfi: Találkozhatunk majd valahol?
Nő: Nem, sajnos soha többet nem megyek el otthonról.
Férfi: Szabad ez a hely?
Nő: Igen, és az enyém is az lesz, ha leülsz ide.
Férfi: Nem jössz fel hozzám?
Nő: Kettőnknek is van hely abban a barlangban?
Férfi: Nálad vagy nálam?
Nő: Mindkettő. Te a tiédben, én az enyémben.
Férfi: Szeretnélek felhívni. Megadod a telefonszámod?
Nő: Benne van a telefonkönyvben.
Férfi: De nem tudom a neved!
Nő: Az is benne van a telefonkönyvben.
Férfi: És, mit dolgozol?
Nő: Nőimitátor vagyok.
Férfi: Én Vízöntő vagyok. Neked mi a jeled?
Nő: Behajtani tilos.
Férfi: Hé, mindketten ugyanabból a célból vagyunk ebben a diszkóban!
Nő: Oké, akkor szedjünk fel csajokat!
Férfi: Én tudom, hogyan kell szépen kérni egy nőtől valamit!
Nő: Igen, akkor kérlek, húzz el innen!
Férfi: Szeretném magam neked adni!
Nő: Sajnálom. Nem szeretem az olcsó ajándékokat.
Férfi: Tudom, mit akarsz!
Nő: Igen? És még itt vagy?
Férfi: Ha láthatnálak ruha nélkül, boldogan halnék meg.
Nő: Ha én látnálak ruha nélkül, röhögve halnék meg.
Férfi: Hé, kicsim, összetehetnénk amink van!
Nő: Sajnálom, de én csak a saját fajombeli egyedekkel randizok.
Férfi: A tested egy templom!
Nő: Bocs, de ma nincsen istentisztelet.
Férfi: Bármit odaadnék neked!
Nő: Jól van, akkor nézzük csak a bankszámládat! -
gvarga #32143 A fiatalember a presszó asztalnál meséli a barátjának.
- Az én feleségem egy 165 centiméter magas, hosszú, hullámos szőke hajú, zöld szemű lány lesz...
- Ilyen pontos elképzeléseid vannak? - kérdezi a barátja.
- Elképzelés? Ugyan! Azt mondta az apja, hogy ha nem veszem feleségül, agyonlő. -
gvarga #32142 Beírás Pistike ellenőrzőjében:
"Tisztelt Szülő! A fia ma majdnem kirúgta az ablakot."
Válasz:
"Tisztelt Tanárnő! A fiamat majdnem leszídtam érte."