Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • gvarga
    A férj panasza:
    -Nálunk már annyi elektromos készülék van, hogy már csak az anyósom számára hiányzik egy villamosszék!

Kovácsékhoz betör egy fosztogató kozák csapat.
    Az egyik kozák elkiáltja magát:
    -Itt rablás lesz vagy erőszak!
    Az ajtóban megjelenik Kovácsné, mire a kozák határozottan:
    -Rablás lesz.

Két cápa beszélget.
    - Mi történt veled a múlt héten?
    - Ne is kérdezd!
    Képzeldm a mólón lógatta egy férfi a lábait. Én odaúsztamm és bekaptam.
    - Na és jó volt?
    - Á… A férfi olyan rossz napolajat használt, hogy egész héten hasmenésem volt.
    - És veled mi történt?
    - Én megláttam egy szőke ciklont lubickolni a fejem felett, odaúsztam, és gyorsan bekaptam.
    - Na, az jó lehetett!
    - Azt nem mondanám. Olyan üres volt a feje, hogy egy hétig nem tudtam lemerülni!

Fiatal fiú a diszkóban:
    - Jössz táncolni?
    - Gyerekekkel nem táncolok! - így a lány.
    - Ne haragudj, nem tudtam, hogy terhes vagy!

Egy indián rezervátumban a turisták meglátnak egy tolldíszes indiánt, aki az aszfaltút közepén fekszik.
    Közelebb lépve hozzá azt suttpgja:
    -Fehér, 200-as Mercedes... acélradiál gumikkal... 100 mérföld sebességgel...
    Felkiállt az egyik turista:
    -Fantasztikus! És ezt mind hallja?
    -A fenét! Most ütött el, úgy két perce!

Ferike kérdezi az apukájától:
    -Apa, tudod melyik vonat késik a legtöbbet?
    -Nem én, kisfiam.
    -Amit tavaly ígértél!

Lajoskának meg kell fogadnia, hogy a nyaralás alatt engedelmesen viselkedik és zokszó nélkül teljesíti a szülei kérését. Az üdülőben aztán az első reggelinél Lajoska feltöri a lágytojást, azután így szól:
    -Anyu, ez a tojás...
    -Lajoska mit ígértél?
    Lajoska megszeppen, elhallgat és engedelmesen enni kezd. Egy idő után félénken megszólal:
    -A csőrét is muszáj...!?

Fiú a lánynak:
    -Lefekszel velem?
    -Nem.
    -Akkor állva kefélünk.

A kamionsofőr már nagyon régóta vezet és nem jutott nőhöz, így ki van éhezve. Megáll az útszélén, és az első "pillangót" elkapja és jól megtekeri. Fizetéskor megjegyzi:
    - Tudod szivi, ha tudom hogy szűz vagy, akkor több időt fordítok rád.
    - Ha tudom hogy több időd van, akkor lehúzom a harisnyámat!

Az esküvői lakomán a menyasszony feje hirtelen megfájdul, és a vőlegény kikíséri. Mikor visszajön a barátja megkérdezi tőle:
    -Minden rendben van?
    -Persze. Adtam neki egy kis nyugtatót, és most alszik.
    -Rendben van, de ne felejtsd el behúzni a patika cipzárját, mert kilátszik az adagoló.

Egy idős hölgy rettegésben tartotta a diliházat. Olyan gyorsan száguldozott a szobák között a motoros kerekesszékével, hogy bedőlt a kanyarban. Egy ápoló megállította és azt kérdezte tőle:
    -Van Önnek jogosítványa erre a járműre?-Természetesen van - válaszolta a hölgy, és egy csokipapírt adott a férfinak.
    -Rendben, de vezessen óvatosan - felelte az. Továbbrobogott, keresztül a hallon, de nem sokára egy másik ápoló állította meg.
    -Van Önnek érvényes forgalmi engedélye erre a járműre? - Természetesen van. - válaszolta és egy rágógumi papírt adott oda. - Rendben, vezessen óvatosan! A nő tovább gurult, befordult a folyosóra, és a folyosó végén meglátott egy férfi beteget, tök pucéran, álló farokkal. Hirtelen lefékezett, és bosszankodva szólt:
    -A fene egye meg, már megint a szonda...

A férj boldogan újságolja a feleségének:
    -Képzeld, ma láttam a boltban egy újfajta óvszert, az a neve, hogy "Olimpiai óvszer"!
    -És ebben mi a speciális?
    -Háromféle szín van a csomagban: arany, ezüst és bronz.
    -És ma éjszaka melyiket fogod használni?
    -Természetesen az aranyszínűt!
    -Inkább az ezüstöt használd, hátha most az egyszer csak másodikként jutnál fel a csúcsra...

Mendegél a Mikulás az utcán, és találkozik egy kislánnyal:
    -Szia kislány! Ha adsz egy puszit, kapsz tőlem egy szaloncukrot.
    -És ha leszoplak, enyém a zsák?

-Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével?
    -Na, ez a hét gyorsan elment...