Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • gvarga
    Egy nap meghal egy ember, és a pokolba kerül. Ahogy ott téblából szerencsétlenül, depressziósan, megjelenik neki az ördög.
    Ördög: - Miért lógatod az orrod, ember?
    Ember: - Na mit gondolsz? Most örüljek, hogy a pokolban vagyok?
    Ördög: - Ugyan már. Nem olyan rossz itt. Sőt, egész egy bulis hely... Szeretsz piálni?
    Ember: - Hát persze, szeretek.
    Ördög: - Akkor szeretni fogod a hétfőket. Hétfőn mindig nagy ivászat van; sör, bor, whisky, tequila, rövidek, minden, amit csak akarsz. Ájulásig iszunk.
    Ember: - Ez jól hangzik!
    Ördög: - Cigizel?
    Ember: - De mennyire!
    Ördög: - Rendben! Akkor a keddeket is szeretni fogod. A legmárkásabb, legfinomabb dohányokat, szivarokat és cigiket szívjuk, ekkor tüdőrákig bagózunk, de nem aggódj - hisz már úgy is meghaltál, semmi bajod nem lehet.
    Ember: - Ez király!
    Ördög: - Fogadjunk, hogy szereted a szerencsejátékokat!
    Ember: - Bevallom, igen.
    Ördög: - Mert szerdán annyit játszol, amennyit akarsz. Kártya, rulett, lóverseny, póker, félkarú rabló, bármi... és ha elfogy a pénzed... hiszen már halott vagy, úgy is mindegy... Drogozol?
    Ember: - Viccelsz? Hát persze! Túladagolásban haltam meg!
    Ördög: - Nagyszerű! Látom, a csütörtök is a te napod lesz. Előbb egy spangli, majd válogathatsz a legkülönbfélébb szerek közt: LSD, kaktusz, amfetamin, heroin, koko, gombák, amit és amennyit csak akarsz! Még csak meg sem árthat...
    Ember: - Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen király hely ez a Pokol!
    Ördög: - Homokos vagy?
    Ember: - Nem.
    Ördög: - Hát... akkor a pénteket utálni fogod!