41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • gvarga
    Tárgyaláson a bíró így kezdi a mondókáját:
    - Sajnos egy roppant kellemetlen esettel kell kezdenem: az igazság az, hogy Kovács ügyvéd úr megpróbált engem megvesztegetni 30.000 forinttal!
    Néma csend a teremben. A bíró folytatja:
    - Azonban az még szomorúbb, hogy Molnár ügyvéd úr, a másik fél védője szintén megpróbált megvesztegetni 40.000 forinttal. Így aztán arra a döntésre jutottam, hogy Molnár ügyvéd úrnak visszaadok 10.000 forintot, és pártatlanul fogom tárgyalni az ügyet...
  • ba32107
    Jók a viccek, de tehetnéd őket egy hsz-be is
  • gvarga
    A Malév repülőgépe késve indul. A stewardess mentegetőzik a hangosbeszélőn:
    - Tisztelt utasaink! Szíves elnézésüket kérjük a hosszú késésért, de a pilótának valami nem tetszett a motor hangjában. A problémát megoldottuk, a cserepilóta kellemes utazást kíván mindenkinek!
  • gvarga
    Egy fickó bemegy az étterembe. Leül, nézegeti az étlapot, majd megjelenik a csinos pincérnő:
    - Jó napot kívánok, mit hozhatok?
    - Ebédelni szeretnék.
    - És konkrétabban mire gondol?
    - Konkrétan a dugásra gondolok, de most enni jöttem be.
  • gvarga
    Két lány elmegy a diszkóba, az egyiküket felkéri egy jóképű pasi. Tánc közben a lány megkérdezi a fiút:
    - Olyan sápadt vagy. Miért nem mész gyakrabban a napra?
    - Most szabadultam a börtönből.
    - És miért kerültél be?
    - Megfojtottam a feleségemet, levágtam a fejét és bedobtam egy folyóba.
    Tánc után a lány visszatér a barátnőjéhez és ezt súgja neki:
    - Képzeld, nőtlen!
  • gvarga
    Két orosz és két amerikai utazik Szibériában egy szánon, azonban egyszer csak rájuk támad egy farkascsorda. Megszólal az egyik orosz:
    - Én az orosz-amerikai kapcsolatok érdekében feláldozom magam - és a farkasok közé veti magát, akik lekopnak a szánról. Mennek tovább, azonban megint rájuk támad egy farkascsorda. Megszólal a másik orosz:
    - Én is feláldozom magam az orosz-amerikai kapcsolatok érdekében - és a farkasok közé veti magát, akik lekopnak a szánról.
    Mennek tovább az amerikaiak, amikor ismét jön egy farkascsorda. Erre megszólal az egyik:
    - Hé, Joe, vegyük már elő azt a gépfegyvert!
  • Sadist
    Remek kis barátaid vannak. A légzsáktól meg ne fossál, egyrészt kicsi vagy, és nem ülhetsz úgysem előre, másrészt meg általában csak 30 km/h feletti ütközésnél szokott felfúvódni.
  • gvarga
    A raccsoló bemegy a boltba, és így szól az eladóhoz:
    - Hányszoh mondjam el magának, hogy nem epehízü óvszeht
    kéhek, hanem epehízü hágógumit?
  • gvarga
    - Drágám, mindjárt itt vannak a vendégek, tedd el a gyerekbiciklit az előszobából!
    - Na de szívem, hát Lakatosék nem lopnak!
    - Tudom. Csak nehogy felismerjék...
  • gvarga
    Egy nő vásárol a szupermarketben. Vesz 2 liter 2,8%-os tejet, egy doboz tojást, egy doboz narancslét, egy fej káposztát, egy negyed kiló kávét, 20 dkg sonkát.
    Kirakja szépen sorban a dolgokat a pénztárnál a futószalagra. Mögötte áll egy részeg a sorban és nézi ahogy pakol. Amikor a pénztáros üti be a tételeket a pénztárgépbe, a részeg halkan megjegyzi:
    - Te biztosan egyedül élsz.
    A nő meglepődik a megjegyzésen, hiszen valóban egyedülálló... Végignézi a dolgokat amit vásárolt, de nem talál bennük semmi olyant amiből a részeg következtetni tudna az ő családi állapotára. Felülkerekedik a kíváncsiság benne és odafordul a részeghez:
    - Tudja mit? Magának teljesen igaza van, de miből jött rá, hogy egyedül élek?
    Erre a részeg:
    - Mert ronda vaaaaaaaagy!!!!!!
  • gvarga
    Egy férfi Ádámnak akar öltözni a farsangon. bemegy a jelmezkölcsönzőbe. Mondja az eladónak:
    - Kérnék szépen egy fügefalevelet!
    Odaadja neki az eladó, a férfi bemegy a próbafülkébe, felpróbálja, és kikiált, hogy:
    - Ez kicsi!
    Az eladó bead egy nagyobbat, a férfi felpróbálja, és kikiált, hogy ez is kicsi. Az eladó mérgesen bead mégegyett. A férfi megint kikiált, hogy ez még mindig kicsi. Az eladó dühösen bekiált a férfinek, hogy akkor ne legyen Ádám a farsangon, hanem tegye a fülébe a f***t, és legyen benzinkút.
  • gvarga
    Két rendőr biciklizik. Az egyik leszáll, leengedi a hátsó kereket.
    - Miért engedted le? - kérdezi a társa.
    - Túl magas volt a nyereg.
    - Te hülye, ezért engedted le? - szól a másik.
    Fogja magát, leszereli a nyerget és a kormányt. A kormányt felszereli a nyereg helyére, a nyerget pedig a kormány helyére.
    - Ezt miért csináltad? - kérdi az első.
    - Én ilyen hülyével nem megyek tovább, inkább visszafordulok.
  • gvarga
    -Pistike! Melyik óceán ez? Kérdezi a tanár a térképre mutatva.
    A fiú mélyen hallgat.
    -Így van! Ez a Csendes-óceán
  • gvarga
    Tee figyu, neked miért "BatmanSupermanRobinJoker" a jelszavad?!

Azért mert a rendszergazda azt mondta, hogy legalább négy karakter legyen.
  • gvarga
    A rendőr panaszkodik az orvosának, hogy sehogy sem gyógyul a sebe.
    - Felírok magának egy másik fajta sebhintőport, majd meglátjuk, az használ-e!
    - Na jól van doktor úr, tegyünk akkor egy újabb próbát egy másik fertelmes ízű vacakkal is!
  • gvarga
    A tanítónéni előadást tart az ember származásáról:
    - Gyerekek, minden ember Ádámtól és Évától származik...
    Közbevág Móricka:
    - De tanítónéni, nekem a papám azt mondta, hogy az ember a majomtól származik!
    - De Móricka! Én most nem rólatok beszéltem!
  • gvarga
    Móricka megkérdi a mamáját:
    - Anyu, van a ribizkének lába?
    - Nincs.
    - Akkor mégis katicabogarat ettem.
  • gvarga
    Juliska a gyönyörű lány kapál a TSZ földjén.
    Arra megy Jancsi és megszólítja Juliskát:
    - Te Julis! Olyan gyönyörű vagy! Úgy megfognám azokat a szép kebleidet!
    - Mégis mit képzelsz te magadról Jancsi!
    - Te Julis, adok 5 000 forintot, ha megfoghatom!
    - Hát, ha adsz 5 000 forintot, akkor jól van.
    Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog, majd Jancsi folytatja:
    - Olyan kívánatos vagy! Megsimogathatnám ott a lábaid között? Adok megint 5 000 forintot.
    - Hát, ha tényleg adsz, akkor ok, csak gyere, menjünk be a bokorba.
    Jancsi adja is a pénzt, megsimogatja és mondja is tovább:
    - Te Julis! Mostmár annyira kívánlak! Úgyis itt vagyunk a bokorban, adok 30 000 forintot, ha magamévá tehetlek.
    - Jól van akkor, ha adsz pénzt.
    Megtörténik a dolog, Jancsi megszólal:
    - Na jó, én mostmár megyek.
    Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást.
    Nem sokkal utána jön a TSZ elnöke:
    - Te Julis, te! Nem láttad errefelé Jancsit?
    - De láttam.
    - Elküldtem vele a fizetésed. Odaadta?
  • gvarga
    Székely bácsit kérdezi a bíró a válóperes tárgyaláson:
    - Mondja Mihály bácsi, maga soha nem csalta meg a feleségét?
    - Dehogynem - hangzik a válasz.
    - Akkor meg miért akar elválni a feleségétől, aki csak egyszer tévedt meg?
    - Nem mindegy az, bíró úr kérem! Mert ha mondjuk belelépek a tehénszarba a csizmámmal, akkor azt csak le kell mosni és olyan lesz, mint annak előtte. De ha átjön a szomszéd tehene és beleszarik a csizmámba, azt maga se venné fel!
  • gvarga
    Kedves Lányom!
    Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.
    A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép, és jó. Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit.
    Mindent összevetve nem rossz itt.
    A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket és beletettem őket a kabát zsebébe.
    Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsi kulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
    A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni, vagy nagybácsi lettél.
    Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
    Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
    Csókol szerető anyád
    Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
  • gvarga

Fórumozó tag

Regisztrált: 05.05.08

Egy házaspár legkisebb gyermeke véletlenül meglátja, amint az apja a cselédlánnyal hancúrozik. Odaszalad az anyjához és elmondja, mit látott. Az anyja lenyeli a mérgét, és azt mondja, ne beszéljen róla senkinek, amíg ő nem szól. Pár nap múlva, a nagymama születésnapján összegyűlik a rokonság, vannak vagy hetvenen. Az ünnepség javában tart, amikor az anya előáll és így szól:
    - Kis figyelmet kérek, Palika előad nektek valamit.
    Mindenki azt gondolja, egy mese vagy vers következik, Palika viszont Ezt mondja:
    - A múlt héten apu bement abba a szobába, ahol a cselédlány takarított, átölelte, megcsókolta, levette róla az összes ruháját...
    Természetesen mindenki az apa felé fordul, aki vörösebb lesz a főtt ráknál. Palika folytatja:
    - Miután levetkőztette, ő is levetkőzött. Lefeküdtek, és aztán apu elkezdte bedugni neki a...
    azt a... nem jut eszembe, hogy is hívják...
    Palika az anyjára néz, aki diadalmas arccal hallgatja a fiát, és megkérdezi tőle:
    - Anyu, hogy hívják azt, amit te szoktál szopogatni, amikor átjön a szomszéd bácsi?
  • geo91
    - Mi az? Cigánygyerekek putyognak az égből?
    - Skinhead buli a 10.-en.

Két cigány úszik a Nílusban, és jönnek feléjük a krokodilok:
    - Dik' má he, Gázsi! Itt a mentőcsónak is Lacoste!

Vidéki vendéglőben:
    - Cigánypecsenye van?
    - Van, de akkor zene nincs...
  • gvarga
    Egy nap meghal egy ember, és a pokolba kerül. Ahogy ott téblából szerencsétlenül, depressziósan, megjelenik neki az ördög.
    Ördög: - Miért lógatod az orrod, ember?
    Ember: - Na mit gondolsz? Most örüljek, hogy a pokolban vagyok?
    Ördög: - Ugyan már. Nem olyan rossz itt. Sőt, egész egy bulis hely... Szeretsz piálni?
    Ember: - Hát persze, szeretek.
    Ördög: - Akkor szeretni fogod a hétfőket. Hétfőn mindig nagy ivászat van; sör, bor, whisky, tequila, rövidek, minden, amit csak akarsz. Ájulásig iszunk.
    Ember: - Ez jól hangzik!
    Ördög: - Cigizel?
    Ember: - De mennyire!
    Ördög: - Rendben! Akkor a keddeket is szeretni fogod. A legmárkásabb, legfinomabb dohányokat, szivarokat és cigiket szívjuk, ekkor tüdőrákig bagózunk, de nem aggódj - hisz már úgy is meghaltál, semmi bajod nem lehet.
    Ember: - Ez király!
    Ördög: - Fogadjunk, hogy szereted a szerencsejátékokat!
    Ember: - Bevallom, igen.
    Ördög: - Mert szerdán annyit játszol, amennyit akarsz. Kártya, rulett, lóverseny, póker, félkarú rabló, bármi... és ha elfogy a pénzed... hiszen már halott vagy, úgy is mindegy... Drogozol?
    Ember: - Viccelsz? Hát persze! Túladagolásban haltam meg!
    Ördög: - Nagyszerű! Látom, a csütörtök is a te napod lesz. Előbb egy spangli, majd válogathatsz a legkülönbfélébb szerek közt: LSD, kaktusz, amfetamin, heroin, koko, gombák, amit és amennyit csak akarsz! Még csak meg sem árthat...
    Ember: - Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen király hely ez a Pokol!
    Ördög: - Homokos vagy?
    Ember: - Nem.
    Ördög: - Hát... akkor a pénteket utálni fogod!
  • Falcon87
    ?:D
  • ba32107
    AS:_A:DA_D:A
  • gvarga
    Egy kisfiú a nappali szobában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott.
    Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:

- Hé faszfejek! Ha le akarnak szállni most húzzák le a belüket! Azok a seggfejek meg akik fel akarnak szállni mozogjanak mert indulni akarunk.

Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohant a szobába és ráförmedt a fiára:

- Ebben a házban nem beszélünk így fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.

A kisfiú felment a szobába, majd két órával később visszatért, és újra játszani kezdett a vonattal.
    Anyja hallotta, hogy a vonat megállt és a fiú így szólt:

- Azoknak akik most leszállnak szeretettel megköszönjük, hogy velünk utaztak. Ne felejtsék el magukkal vinni a poggyászukat! Akik most szállnak fel kérem tegyék a csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.

Az anya rettenetesen büszke volt, a fiú pedig folytatta:

- Azok pedig, akik ki vannak akadva a két órás kibaszott késés miatt, panaszukkal keressék fel a hülye picsát a konyhában!
  • Falcon87
    Tudom, de ő sajnos az. Nem akartam a 13 éveseket ócsárolni, rengeteg köztünk az értelmes, de sajnos így is elég kevés :D
  • csgery
    A kor nem hatalmaz fel senkit arra, hogy hülye legyen: )
  • nandorb
    most te vagy a féjsz?
  • Zsolt95HUN
    Aha!
  • Falcon87
    Te ezt direkt csinálod?
  • Zsolt95HUN
    Közvéleménykutatás.
  • Falcon87
    Mert még csak 13...
  • csgery
    Akkor minek írod be ide?...
  • Zsolt95HUN
    Mondjak egy viccet? Igen? Akkor jó! Megyünk a kocsival és ha fékezünk akkor kidurran a légzsák és benne a bomba meg felrobban és ebben hal meg az ember és nem az ütközésben.(Ezt az egyik barátom mondta és nem tudom mi a vicces ebben.Még egyet mondok amit a barátom mondott:mi lessz ha kidől a fa? Ráesik az emberre. De kérlek mondjátok meg ebben mi a nevetséges?
  • atlagember
    Én adok szívesen! Hova küldjem? De bizonyítékot is kérek, hogy arra a célra lett felhasználva, amire adtam.
  • poppe
    adok tüzet szívesen :D
  • Vlala #32104
    Tudod mit? Rendezd meg, de a benzin 1%-át ajánld fel nekem jótékony célra (98-ast kérek, kösziszépen).
  • Bandee1987
    Hidd el, sokan adakoznának.
  • ba32107
    loooooool