Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • ba32107
    A székely fia megfelelő koba lépett, hát elviszi vadászni. Közben oktatja:
    - Fiam, a vadászat után minden nap elmegyünk a haverokkal a Pista pincéjébe, berúgúnk, és bulizunk.
    - Édesapám ez jól hangzik, de valami nő nem lesz? Vagy hogy elégítem ki magam?
    - Nézd fiam, itt ez a hordó. Rajta ez a lyuk, ha beledugod a faszodat, azonnal leszopják.
    - Ez jól hangzik! És akármikor bedughatom, mindig működik?
    - Persze fiam! Kivéve keddenként......akkor te vagy a hordóban!

Az apáca az út szélén kullog. Megáll egy full extrás limuzin, benne egy kinyalt szőke csaj, kezében pezsgő, rajta ékszerek tömege. Megkérdezi az apácát, hogy elviheti-e, úgy is útban van a zárda. Az apáca beszáll, elindulnak. De mivel nagyon furdalja az oldalát a kíváncsiság, megkérdezi:
    - Mondja kedves, honnan van ez a sok ékszer?
    - Hát tudja, mivel én mindent megteszek a férjemnek az ágyban, ezért ennek megfelelően elhalmoz minden földi jóval, azt kérek, amit akarok.
    Apáca elhúzza a száját, de néhány perc múlva megint megszólal:
    - És kedves, honnan ez a sok pezsgő, kaviár?
    - Ez is a férjemtől van, hiszen nincs olyan dolog, amit én meg ne tennék neki az ágyban, akármit kérhet azonnal megcsinálom, ezért hát kényeztet, ahogy tud.
    Apáca megint pofákat vág. De kisvártatva megint meszólal:
    - Na és a kocsi, az honnan van?
    - Természetesen azt is a férjem vette, sofőrrel együtt, mert mindenben a kedvére teszek az ágyban.
    Az apáca megint elgondolkozik. Megérkeznek a zárdához, kiteszik az apácát. Szegény beballag a szobájába, szomorúan betakarózik, és próbál aludni. Nemsokára kopognak az ajtaján.
    - Ki az?
    - [suttogva] János atya vagyok, nővérem.
    - János atya, húzzál A PICSÁBA a pilótakekszeddel!!