Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • jazzy

Három nő beszélget egy angol egy francia és egy magyar.
    Mondja a francia:
    - Képzeljétek el hogy megkért a férjem hogy vasaljam ki a ruháit, mondom neki hogy ha akarja vasalja ki ,mert én ugyan nem fogom...
    Első nap nem láttam semmit, második nap nem láttam semmit, harmadik nap ki volt vasalva a ruhája
    - Ez semmi -mondja az angol - az én férjem megkért hogy főzzek vacsorát,mondom neki hogy ha enni akar akkor főzzön magának...
    Első nap nem láttam semmit,második nap nem láttam semmit, harmadik nagy az aztalon volt a főtt vacsora.
    -Ez még mind semmi - mondja a magyar - az én uram megkért hogy fejjem meg a tehenet,mondom neki hogy Józsi ha akarsz tejet inni akor fejd meg magad...
    Első nap nem láttam semmit, második nap nem láttam semmit, harmadik nap kezdtem egy kicsit látni a jobb szememmel...