41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Gladiator
    Ez (is) regi, de jot kacarasztam rajta ismet:)

Így zuhanyoznak a nők

1. Levetkőzik, és berakja a ruhadarabokat két különböző szennyes tárolóba - egy tároló a fehér színűeknek és egy másik a színeseknek.
    2. Magára ölti a fürdőkabátot, és elmegy a fürdőszobába. Útközben találkozik a barátjával/férjével, és szorosabbra húzza a fürdőkabát övét, és apró lépésekkel szalad a fürdőszoba felé.
    3. Oda áll a tükör elé, és alaposan szemügyre veszi magát. Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa picit lesüllyed, majd elgondolkozik azon, hogy milyen kövér lett az utóbbi időben.
    4. Beáll a zuhanyzó alá. Előveszi a tárolószatyorból a mosdókesztyűket: az arcra valót, a karra valót, a lábra valót és a hátra valót a hozzátartozó hátmosókefével, valamint a bőrreszelőt a kemény bőr eltávolítására a talpa és a sarka alatt.
    5. Megmossa a haját egy speciális samponnal, amely avocadot, mézet és 83 különböző vitamint tartalmaz.
    6. Még egyszer megmossa a haját ugyanazzal a samponnal.
    7. Bebalzsamozza a haját egy balzsammal, amelyben citrom és méz van, majd hagyja ezt hatni 15 percig.
    8. 10 percig mossa az arcát egy borzalmasan drága szappannal, amely körtét tartalmaz. Ezután az arca színe a homáréra hasonlít.
    9. Megmossa a testét egy szintén borzalmasan drága szappannal, amely diót és áfonyát tartalmaz.
    10. Hajából kiöblíti a balzsamot - ez 10 percig tart. Biztos akar lenni abban, hogy minden balzsam eltűnt a hajából, mivel máskülönben a frizura nehéz és lapos lesz.
    11. Megborotválja a hónalját és a lábszárát, de elhatározza, hogy a bikini vonalon epilátort használ.
    12. Sikít, amikor barátja/férje elzárja viccből a melegvizet.
    13. Elzárja a vizet.
    14. Lerázza magáról a vizet a zuhanyzóba.
    15. Kilép a kabinból egy akkora törölközővel, mint Afrika, és alaposan szárazra törli az egész testét.
    16. Becsavarja a haját egy különleges vízfelszívó törölközőbe.
    17. Átvizsgálja testét szőrszál, pattanás és bőrleválás után kutatva, és ezeket vagy körömmel, vagy csipesszel letámadja.
    18. Elmegy a hálószobába, a már említett köntösben.
    19. Útközben találkozik barátjával/férjével, jobban magára húzza a fürdőkabátot, és apró lépesekkel szalad a hálószobába. Most már csupán a felöltözködés van hátra, ami másfél óra.

Hogyan zuhanyoznak a férfiak

1. Az ágyon ülve levetkőzik, és szétszórja ruháit a padlón.
    2. Meztelenül megy a fürdőszobába. Útközben találkozik barátnőjével/feleségével, megmutatja a fütyijét, és üvölt, mint egy gorilla.
    3. A tükör elé áll, és behúzza a hasát. Megcsodálja fütyije nagyságát, majd megvakargatja a zacskóját, utána szagolgatja az ujjai hegyét.
    4. Beáll a zuhanyzó alá.
    5. Nem keresgél semmiféle mosdókesztyűt, mivel sohasem használ olyat.
    6. Megmossa az arcát egy méregzöld szappannal.
    7. Púzik egyet, és majd összeesik a röhögéstől, mivel nagyon jól visszhangzik a fürdőszoba.
    8. Megnyugszik egy picit, de megint röhögőgörcsöt kap, amikor a szag eléri az orrát.
    9. Megmossa nemes részeit, valamint az a körüli részeket.
    10. Megmossa a seggét a szappannal, és egypár szőrszálat rajta hagy.
    11. Megmossa a haját valami samponnal, de balzsamot nem használ.
    12. A kezével egy vicces frizurát formál.
    13. Megcsodálja új frizuráját a tükörben.
    14. Hugyozik a tus lefolyójába.
    15. Leöblíti a szappant és a sampont, és azonnal kilép a zuhanyzóból, de nem veszi észre, hogy elfelejtette a drapériát behúzni, és most az egész fürdőszoba csurom vizes a WC papírral együtt.
    16. Gyorsan és könnyedén megtörölközik.
    17. Megint a tükörbe néz, megfeszíti izmait, és megbámulja fütyije nagyságát.
    18. Elfelejti lekapcsolni a villanyt.
    19. Visszamegy a hálószobába egy icipici törölközőbe öltözve. Útközben találkozik barátnőjével/feleségével, azonnal letépi magáról a törölközőt és büszkén mutogatja fütyijét, valamint üvölt, mint egy gorilla.
    20. A vizes törölközőt az ágyra dobja, és ott hagyja. Két perc múlva már fel is van öltözve.
  • Gladiator
    December 17.

Elkezdett esni a hó. Az első téli hó, régóta nem esett ilyen gyönyörűen. Nejemmel forró rumos teát iszunk az ablak mellett és gyönyörködünk a puha pelyhek táncában, ahogy a fákhoz tapadnak és lágy paplanná válva betakarják a földet.

December 18.

Csodálatos reggelre ébredtünk. A kristályos fehér hó befedte a tájat. Micsoda látvány! Minden fa és a sövény szűzi fehér köntösben pompázik. Délelőtt havat lapátoltam, remek mozgás, évek óta először érzem magam ilyen felfrissültnek. A garázsfeljárót is meg a járdát is megtisztítottam. Később jött egy sárga hókotró traktor és véletlenül rákotorta az útrol az összenyomott havat a garázsfeljáróra. A hókotró sofőrje mosolygott és integetett, visszaintegettem és újra kiástam a garázsfeljárót.

December 19.

Újabb 20 centi hó esett és a hőmérséklet lement minusz tizenkettőre. Néhány faág letört a zúzmara súlyától. Megint kilapátoltam a garázsfeljárót, nem sokkal rá jött a hókotró traktor és ellentolta a buckát. A hóbucka barnásszürke szinű.

December 20.

Mára kissé felmelegedett, nagy locs-pocs keletkezett, ami délutánra jéggé fagyott. Vettem mindkét kocsinkra szögesgumikat. Le akartam törni egy jégcsapot, de elcsúsztam a garázsfeljárón és hanyatt vágódtam. Az orvos 10.000 forintot kért, szerencsére nem tört el semmim. Az időjárásjelentés újabb havazást jósolt.

December 21.

Ma jo hideg van. Eladtam a nejem kocsiját és vettem egy négykerékmeghajtású terepjárót, hogy tudjon menni vásárolni. Megcsúsztam a kocsival az úton és nekimentem a korlátnak. A karosszéria jobb első része alaposan behorpadt. Éjjel újabb 25 centi fehér franc esett és mindkét kocsit teljesen ellepte. Ma is lapatolhatok. A nyavalyás hókotró ma kétszer is itt volt.

December 22.

Fogcsikorgató minusz 19 fok, és szakad az átkozott. Már nincs egy fa sem a telken amin van ép ág. Éjjel kivágott a biztosíték, megpróbálva megmenekülni a megfagyástol gyertyákat gyújtottunk. Előszedtem a régi petróleum melegítőt is, ami felborult és majdnem leégette a házat. A tüzet sikerult eloltanom, de a kezemen másodfokú égési sebeket kaptam és leégett a szempillám meg a szemöldököm. Az autó megcsúszott a zimankós úton a kórház felé és teljesen összetört.

December 23.

A kibaszott rohadt fehér nyavalya csak jön lefelé mintha fizetnének érte. A család összes ruháját fel kellett vennem csak hogy a kurva levélszekrényig el tudjak menni. Ha megfogom azt a gecit aki a hókotrót vezeti, feltépem a mellét és kiszaggatom a szívét. Azt hiszem a sarkon túl bújik el a sárga dög és csak arra vár, hogy befejezzem a lapátolást, és akkor százzal végigsöpör és betemeti a garázsfeljárónkat. Az elektromosság még nem működik, a vécé befagyott, a tető egyes részei kezdenek rogyadozni.

December 24.

Egész kurva éjjel rohadt kurva fehér szar és jég és még faszom tudja mi a franc szakadt a kurva földre. A fasszopó cigány hókotróhoz hozzávágtam egy baltát de nem találtam el. Nejem elköltözött. Az autó nem indul be. Azt hiszem hóvakságot kaptam. Nem tudom mozgatni a lábujjaimat. Nem láttam a napot hetek óta. Az időjárásjelentés újabb havazást jósol. Minusz 28 fokos jeges szél söpör végig a letört fák között ...
  • Gladiator
    Fizikaora. A tanarno felszolitja Pistiket es kerdi:
    - Ki volt az hires angol tudos, aki megalkotta a mechanika harom torvenyet?
    Pistike gyotri az agyát, de nem jut semmire:
    - Nemtom!
    - Nagyon jo Pistike! Csak a kiejtesen kell egy kicsit javitani.
  • Zetorg
    mint a rendőr lábán a diavetítő :DD
  • Frosty01
    az a rajzoló amolyan védjegy-szerűsége
  • atlagember
    Még egy hozzá:

19. Kiabálj ki az üzletben a próbafülkáből, hogy elfogyott a vécépapír!
  • atlagember
    És a korcsolya mi célt szolgál?
  • degenerator
    napirajz.hu
  • Gladiator
    lol:D ebbol a fajta kepregenybol hol talalni meg?
  • Sephi
    "Hogy all a szarnyad baszki?"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Frosty01
    hát az :DDD
  • degenerator
    fél hatkor ez így halál

• realp
    izomtibor.blog.hu
  • davidragon
    ezek kurvajók, volt 2 liftes is azt hiszem. valami ilyesmik voltak:

1. Amikor valaki beszáll a liftbe, kérdezd meg tőle hogy megnyomhatod-e helyette a gombot.

2. Utazz a liftben folyamatosan, úgy hogy a sarokba fordulsz és sehol ne szálj ki!
  • zeli
    :DDDDDDDDd
  • realp
    Trabantost megállítja a rendőr:
    -Kétezer
    -Rendben viheti
  • Ic3 m4n
    Hogyan biztosítsunk egy egészséges őrültségi szintet:

1. Ebédidőben, ülj a kocsid tetején napszemüvegben, és egy hajszárítóval célozz az elhaladó kocsikra. Figyeld meg, hogy lelassulnak-e.

2. Hívd saját magadat a hangszórón. Ne változtasd el a hangodat.

3. Ahányszor valaki megkér valamire, kérdezd meg hogy kér-e vele sült krumplit.

4. Tedd a szemetesvödrödet az íróasztalodra, és írd ki rá, hogy bejövő posta.

5. Tegyél koffeinmentes kávét a kávéfőzőbe 3 hétig. Ha már mindenki kigyógyul a koffeinfüggőségből, tegyél bele újra rendes kávét.

6. Az összes csekkednek a "megjegyzés" részébe írd be, hogy "szexuális szolgáltatásokért".

7. Minden mondatodat úgy fejezd be, hogy "a próféta prédikációja szerint".

8. Ne hasznalj ekezeteket.

9. Amilyen gyakran csak lehet, szökdécselj járás helyett.

10. Kérdezz meg embereket, hogy milyen neműek.

11. A Drive ablaknál jegyezd meg, hogy a rendelés elvitelre lesz.

12. Az operában énekelj együtt a darabbal.

13. Menj el egy versmondó estre és kérdezd meg, hogy a versek miért nem rímelnek.

14. Tegyél szúnyoghálót az íróasztalod köré és játsszál egy dzsungel hangokat tartalmazó relaxációs kazettát egész nap.

15. Öt nappal korábban mondd a barátaidnak, hogy sajnos nem tudsz majd elmenni a bulijukra, mert nem vagy olyan hangulatban.

16. Amikor a pénz kijön a bank-automatából, kezdjél kiabálni, hogy: Nyertem! Nyertem! Már harmadszor ezen a héten!!!!!"

17. Amikor kifelé mész az állatkertből, kezdjél a parkoló felé rohanni és ordítani, "Fussatok!!! Kiszabadultak!!!"

18. Vacsora közben mondd azt a gyerekeidnek, hogy "a rossz gazdasági helyzet miatt egyikőjüktől meg kell válnunk.
  • Molnibalage
    Én ilyen előadásmóban adtam elő kicsit fűszerezve. :)
  • Sir Quno Jedi
    Az eleje sem pont így van, de így már jobb. Nem kell túl sok szám, az megzavarja a hallgatót. Inkább az érzelmi/pszichikai nyomás részét és a feszültséget kell domborítani. :D

Igazából egy jó előadóval akárhányszor hallod, mindig röhögsz rajta (még ha mindig kicsit másképp is mondja el).
  • lowdog
    :)

akkor így lesz:

Sámsonról elhíresztelik, hogy buzi. Nagyon bántja, ezért elhatározza, hogy magáévá tesz 1000 nõt az arénában. 8000 fõs tömeg gyûlik össze, el is kezdi, 500-ig semmi gond, 750-nél kezd fáradni, 900-nál már nagyon ki van, úgy néz ki, hogy 950-nél nem tud többet. Skandál a tömeg buzdítván Sámson-t, hogy SÁM-SON! SÁM-SON! Azután, mikor a 999-ikhez ér, már teljesen kivan és gyöngyözik a homloka, de nincs mit tenni, a tömeg exsztázisban übölti a hősük nevét, így hát nekivág. A tömeg skandál: SÁM-SON! SÁM-SON! Sámson izzad, szenved, de hiába minden igyekezete, egyszercsak ájultan fordul le a nőről. Döbbent síri csend, majd a a tömeg egyemberként rákezd: BU-ZI! BU-ZI!
  • Sir Quno Jedi
    Az úgy van, hogy skandál a tömeg buzdítván Sámson-t, hogy SÁM-SON! SÁM-SON! Azután, mikor a 999-ikhez ér, már teljesen kivan és gyöngyözik a homloka, de nincs mit tenni, a tömeg exsztázisban übölti a hősük nevét, így hát nekivág. A tömeg skandál: SÁM-SON! SÁM-SON! Sámson izzad, szenved, de hiába minden igyekezete, egyszercsak ájultan fordul le a nőről. Döbbent síri csend, majd a a tömeg egyemberként rákezd: BU-ZI! BU-ZI!
  • lowdog
    Sámsonról elhíresztelik, hogy buzi. Nagyon bántja, ezért elhatározza, hogy magáévá tesz 1000 nõt az arénában. 8000 fõs tömeg gyûlik össze, el is kezdi, 500-ig semmi gond, 750-nél kezd fáradni, 900-nál már nagyon ki van, úgy néz ki, hogy 950-nél nem tud többet. 997-nél azt mondja:
    - Ennyi, nem megy több.
    Erre a tömeg:
    - Buzi! Buzi!

- Pistike, hol van anyukád?
    - Kórházban!
    - Értem. Apukád?
    - Ő a rendőrségen van.
    - Nahát! Akkor add a nagymamát!
    - A pincében van!
    - Hát akkor kérlek szólj a nagyapádnak!
    - Nem tudok, a padlásra ment!
    - Pistike, mit keres anyu a kórházban, apu a rendőrségen, a nagymama a pincében, a nagypapa a padláson???
    - Engem...
  • lowdog
    Csöngetnek. A tulaj ajtót nyit. A küszöbön egy kicsike halál áll. Úgy húsz centi az egész, de minden stimmel: csuklya, kasza, csontváz.
    - Jaj, istenem, jaj-jaj!
    - Nem beszarni! A tengerimalacért jöttem.
  • lowdog
    A fiatalember háztûznézőbe megy, hogy kedvese apjával beszéljen:
    - Uram, szeretném feleségül venni az Ön lányát!
    - A feleségemmel már beszélt?
    - Igen, de ha lehet, én mégis a lányánál maradnék!
  • lowdog
    - Miért viszi a víziló a vizet a pofájában a medencéje egyik sarkából a másikba?
    - Mert fészket rak.
  • lowdog
    A cigány öt kiló hússal tér haza szokásos élelembeszerző körútjáról. A felesége rögtön ott terem.
    - Te, aggyá mán egy kis húst, három napja nem ettem!
    - Először igyá meg egy liter vizet! - megissza.
    - No, Gazsi most mán ide azt a húst!
    - Igyál meg először még egy liter vizet.
    - No most má tényleg aggyá húst!
    - Ha még egy liter vizet megiszol, adok. - nagy nehezen megissza.
    - Te Gazsi, én má nem is bírok enni.
    - Látod, nem is éhes voltál te, hanem szomjas!
  • lowdog
    - Uram, egy különleges papagájt vennék!
    - Látja, itt ez a zöld beszél németül, angolul, kívülről ismeri a telefonkönyvet. 100 dollár. A kék ismeri az összes játékautomata kódját. 150 dollár. A sárga 200 dollár. Rokonságban van az Interpol főnökének papagájával.
    - Fantasztikus! És az a kopasz a sarokban mit tud?
    - Azt én sem tudom, de 500 dollárnál nem adom alább, mert a többiek csak főnöknek szólítják.
  • lowdog
    A végzős eladó lánykát kiküldik nyári gyakorlatra egy boltba.
    Mondja neki a bolt tulajdonosa:
    - Az én boltomban a rábeszélős módszert kell alkalmazni. Figyelj, megmutatom!
    Bejön az első vevő:
    - Egy fűnyírót kérek.
    - Egy fűnyíró és egy gereblye rendel!
    - De hölgyem én nem kértem gereblyét!
    - Igen, de ha lenyírja a füvet valamivel össze kell szedni!
    - Igaz, akkor egy fűnyírót és egy gereblyét kérek!
    - Egy fűnyíró egy gereblye és egy kosár rendel!
    - De hölgyem én nem kértem kosarat!
    - Igen, de ha lenyírja a füvet utána összegereblyézi és valamibe össze kell gyűjteni!
    - Jó akkor kérek egy fűnyírót, egy gereblyét és egy kosarat!
    Megkapja, majd elmegy. A boltvezető önelégült arccal fordul a tanonchoz.
    - Látod, így kell ezt csinálni! Na most te jössz!
    Bejön a következő vevő:
    - Egy tampont kérek!
    - Egy tampon és egy fűnyíró rendel!
    - De hölgyem én nem kértem fűnyírót!
    - Igaz, de ha baszni nem tud legalább a füvet nyírja le!
  • lowdog
    Aggódik az újonnan megválasztott parlamenti képviselő felesége:
    − És te fogod mondani a köszöntőt?
    − Hát... amíg bele nem sülök...
    − Ó, ha kölcsönadhatnám neked a nyelvemet!
  • Shifter
    régi de ütős :D
  • skate00
    Jó napot kívánok.
    Forgalmi ellenőrzés.
    Kérném a jogosítványt és a forgalmi engedélyt.
    Nincs forgalmim.
    Niiincs?!
    Akkor azonnal kezdheti leszerelni a rendszámot.
    Rendszámom sincs!
    Nincs rendszámaaa?!
    Nincs.
    Honnan is lenne?
    Ez segédmotor.
    Jaaaaaaa aha!
  • nandorb
    És mivan a vicc után?
  • szjuca
    Ballagás a gimiben. Mindenki meghatottan áll az igazgató beszédet mond, elérkezik a végszó, felcsendül a Honfoglalás zenéje. Egy öreg bácsi a zenét hallva megkérdezi:
    - Ne haragudj, ki énekel?
    - A Demjén Ferenc.
    Erre a papa megkérdezi:
    - Szép hangja van, és hányadikos a Feri?

" 3 típusú nő létezik:
    1. Van, aki facér.
    2. Van, aki nagyon facér.
    3. Van, aki nagyon odavan a facér."
  • jazzy

Három nő beszélget egy angol egy francia és egy magyar.
    Mondja a francia:
    - Képzeljétek el hogy megkért a férjem hogy vasaljam ki a ruháit, mondom neki hogy ha akarja vasalja ki ,mert én ugyan nem fogom...
    Első nap nem láttam semmit, második nap nem láttam semmit, harmadik nap ki volt vasalva a ruhája
    - Ez semmi -mondja az angol - az én férjem megkért hogy főzzek vacsorát,mondom neki hogy ha enni akar akkor főzzön magának...
    Első nap nem láttam semmit,második nap nem láttam semmit, harmadik nagy az aztalon volt a főtt vacsora.
    -Ez még mind semmi - mondja a magyar - az én uram megkért hogy fejjem meg a tehenet,mondom neki hogy Józsi ha akarsz tejet inni akor fejd meg magad...
    Első nap nem láttam semmit, második nap nem láttam semmit, harmadik nap kezdtem egy kicsit látni a jobb szememmel...
  • Vaxi
    :)
  • Narusco
    jó, gondoltam ez is egyfajta vicc :)
  • Vaxi
    legközelebb inkább viccet keressél.
  • Narusco
  • kas123
    a doktorosokon meghaltam :D
  • davidragon
    igen, mostanában nem árt megmagyarázni a poénokat, nehogy vita legyen belőle :P