Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • nandorb
    Feri éppen a boltjában dolgozik, amikor dörgő hangot hall a feje fölött: "Feri, add el az üzletedet!". Feri ellenáll, de a hang nem hagyja magát, és újra meg újra megszólal. Ez így megy napokig. Aztán a hang már azt mondja: "Feri, add el az üzletedet 100 millió forintért!" Még egy hét eltelik, és Feri nem bírja tovább, eladja a boltját. "Jól van, Feri. Most menj Las Vegasba!" - mondja ekkor a hang. Nincs mit tenni, Feri felkerekedik, és elmegy Vegasba, egy kaszinóba. A hang ekkor megint megszólal: "Feri, menj oda egy blackjack asztalhoz és tegyél fel mindent egy leosztásra." Feri kicsit hezitál, de tudja, hogy most már muszáj végigcsinálnia. Tizennyolca lesz, a dílernek meg egy hatosa van. "Feri, kérj egy lapot!" "Mi van? De hát a dealernek csak..." "Feri, azt mondtam, kérj még egy lapot!" Feri mondja a dealernek, hogy kér még egy lapot. Ami egy ász. Ferinek tizenkilence van, és nagyot sóhajt. "Feri, kérj még egy lapot!" - mondja a hang. "Mi van?" "KÉRJ MÉG EGY LAPOT!" Feri kér még egy lapot. Ez is egy ász. Feri már húsznál jár. "Feri, kérj még egy lapot!" "De hát húszam van!" - kiabálja Feri. "KÉRJ MÉG EGY LAPOT!" "Oké, lapot kérek" - mondja a dealer­nek Feri. És kap még egy ászt. Huszonegy. A mély hang csodálkozva megszólal: "Ki-ba-szott-ul hi-he-tet-len!"

A gyerekeket arról kérdi a tanárnő, mivel foglalkozik a papájuk. - Az én apám ügyvéd! - mondja az első kisgyerek. - Az én apám orvos, embereket gyógyít! - mondja a második. - Az én apám meghalt - mondja Pistike. - Ezt sajnálattal hallom - mondja a tanárnő. - És mit csinált, mielőtt meghalt volna? - Először elvörösödött, aztán elkékült, majd összeesett a szőnyegen...

Rendőr sétál a faluban, egyszer csak látja, hogy az egyik udvaron egy ember veri a feleségét. Mérgesen kérdezi tőle: - Maga meg mit csinál?! - Javítom a mosógépet!

A székely parasztbácsi befog a szekérbe, készül a szomszéd faluba, rokonlátogatóba. A felesége is nagyon szeretne vele menni, ezért elkezd rimánkodni: - Édes uram, hadd menjek már veled én is! - Nem lehet, asszony! - Légy szíves, ne hagyj itthon egyedül! Elleszek én hátul a saroglyán is. A parasztbácsi azonban nem enged, egyedül vág neki az útnak. Útközben kitör a vihar, és egy villám belecsap hátul a saroglyába. A székely hátrafordul, és így morfondírozik: - Ej, pedig de szépen kérte...

- Nem vagyok benne teljesen biztos - mondja az orvos a betegnek �, csak feltételezem panaszainak az okát. Valószínűleg az alkohol a hibás. A páciens megértően elvigyorodik. - Semmi baj, dokikám. Ez velem is előfordul. Majd eljövök újra, ha józan lesz.

Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi: - Apa, milyen hús ez? Az apa büszkén mondja: - Találd ki... adok egy tippet... az anyátok szokott így becézni engem néha! Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének: - Úristen, nehogy megedd, ez egy fasz!