41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • nandorb
    tessek javitsd ki,hamar egeszen maskepp van ha nem teccik ne vedd szivedre senki se kenyszerit:(
  • Sadist
    Első vicc eléggé máshogy van :)
  • ba32107
    A mosógépesen beszartam :D
  • nandorb
    Az állatkertben egy nő meglát egy állatgondozót, és kérdi tőle:- Mondja, kérem, hol vannak a majmok?- Bent a házban szerelmeskednek, asszonyom.- Na és egy zacskó mogyoróért kijönnének?- Hát most mondja meg, asszonyom, őszintén... maga kijönne?

• nandorb
    A rendőr leállít egy gyorshajtó férfit. - Gond van? - kérdi a férfi. - Gyorsan vezetett. Kérem a jogosítványát. - Hát, sajnos nincs nálam. Már negyedszer vonták be alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt. - Értem. Akkor kérem a forgalmit. - Sajnos az sincs meg. A kocsi lopott! - Lopott? - Igen. A tulajt megöltem és feldaraboltam. - Micsoda? - Testrészeit nejlonba tekerve betettem a csomagtartóba. Megmutassam? A rendőr döbbenten nézi a férfit, aztán a kocsijához megy, és rádión segítséget kér. Kisvártatva öt rendőrautó érkezik szirénázva. A parancsnok előreszegezett fegyverrel közelít az autóhoz. - Feltartott kézzel azonnal szálljon ki a kocsiból! - Valami baj van? - kérdi a férfi ártatlanul. - A főtörzs azt állítja, hogy ön autót lopott, a tulajdonosát pedig megölte. - Micsoda? - Nyissa ki, kérem, a csomagtartót! A férfi felnyitja a csomagtartó tetejét. A csomagtartó teljesen üres. - Ez az ön kocsija? - kérdi zavartan a parancsnok. - Persze. Itt a forgalmi. - A kollégám azt állítja, hogy önnek jogosítványa sincs. A férfi keresgél a táskájában, aztán előveszi a jogsit. A parancsnok átvizsgálja, az engedély azonban kifogástalan. - Köszönöm, uram. A kollégám szerint ön jogosítvány és forgalmi nélkül lopott kocsit vezetett, tulajdonosát pedig megölte és begyömöszölte a csomagtartóba. - Fogadjunk, azt is hazudta, hogy a megengedettnél gyorsabban vezettem!
  • nandorb
    Lehetne ennek a topiknak is bannerja:)
  • nandorb
    Feri éppen a boltjában dolgozik, amikor dörgő hangot hall a feje fölött: "Feri, add el az üzletedet!". Feri ellenáll, de a hang nem hagyja magát, és újra meg újra megszólal. Ez így megy napokig. Aztán a hang már azt mondja: "Feri, add el az üzletedet 100 millió forintért!" Még egy hét eltelik, és Feri nem bírja tovább, eladja a boltját. "Jól van, Feri. Most menj Las Vegasba!" - mondja ekkor a hang. Nincs mit tenni, Feri felkerekedik, és elmegy Vegasba, egy kaszinóba. A hang ekkor megint megszólal: "Feri, menj oda egy blackjack asztalhoz és tegyél fel mindent egy leosztásra." Feri kicsit hezitál, de tudja, hogy most már muszáj végigcsinálnia. Tizennyolca lesz, a dílernek meg egy hatosa van. "Feri, kérj egy lapot!" "Mi van? De hát a dealernek csak..." "Feri, azt mondtam, kérj még egy lapot!" Feri mondja a dealernek, hogy kér még egy lapot. Ami egy ász. Ferinek tizenkilence van, és nagyot sóhajt. "Feri, kérj még egy lapot!" - mondja a hang. "Mi van?" "KÉRJ MÉG EGY LAPOT!" Feri kér még egy lapot. Ez is egy ász. Feri már húsznál jár. "Feri, kérj még egy lapot!" "De hát húszam van!" - kiabálja Feri. "KÉRJ MÉG EGY LAPOT!" "Oké, lapot kérek" - mondja a dealer­nek Feri. És kap még egy ászt. Huszonegy. A mély hang csodálkozva megszólal: "Ki-ba-szott-ul hi-he-tet-len!"

A gyerekeket arról kérdi a tanárnő, mivel foglalkozik a papájuk. - Az én apám ügyvéd! - mondja az első kisgyerek. - Az én apám orvos, embereket gyógyít! - mondja a második. - Az én apám meghalt - mondja Pistike. - Ezt sajnálattal hallom - mondja a tanárnő. - És mit csinált, mielőtt meghalt volna? - Először elvörösödött, aztán elkékült, majd összeesett a szőnyegen...

Rendőr sétál a faluban, egyszer csak látja, hogy az egyik udvaron egy ember veri a feleségét. Mérgesen kérdezi tőle: - Maga meg mit csinál?! - Javítom a mosógépet!

A székely parasztbácsi befog a szekérbe, készül a szomszéd faluba, rokonlátogatóba. A felesége is nagyon szeretne vele menni, ezért elkezd rimánkodni: - Édes uram, hadd menjek már veled én is! - Nem lehet, asszony! - Légy szíves, ne hagyj itthon egyedül! Elleszek én hátul a saroglyán is. A parasztbácsi azonban nem enged, egyedül vág neki az útnak. Útközben kitör a vihar, és egy villám belecsap hátul a saroglyába. A székely hátrafordul, és így morfondírozik: - Ej, pedig de szépen kérte...

- Nem vagyok benne teljesen biztos - mondja az orvos a betegnek �, csak feltételezem panaszainak az okát. Valószínűleg az alkohol a hibás. A páciens megértően elvigyorodik. - Semmi baj, dokikám. Ez velem is előfordul. Majd eljövök újra, ha józan lesz.

Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi: - Apa, milyen hús ez? Az apa büszkén mondja: - Találd ki... adok egy tippet... az anyátok szokott így becézni engem néha! Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének: - Úristen, nehogy megedd, ez egy fasz!
  • nandorb
    Az öreg székely be van nyomva, mint a rajzszög, s a kocsmából hazafelé tart, a szekéren bóbiskolva. Ezt meglátja a rendőr, és megállítja a fogatot. - Bátyám, maga olyan részeg, hogy majd lefordul a kocsiról, szerencsétlen ló meg csak megy a feje után, még baleset lesz belőle. Az öreg székely csak mordul rá egyet. A rendőr intézkedés gyanánt a következőket mondja: - Bátyám, látva a jelenlegi állapotát, mit szólna ahhoz, ha most elvenném a lovát? A székely meghúzza a vállát és közli: - Mit szólhatnék? Rendőr vejem még úgysem volt!
  • Anders
    nem, csak ennyire fiatal :)
  • theone91
    Clayboarp, a neve.
  • nandorb
    nem kamu csak azt nemneztem
  • ba32107
    Szar viccek topikban elfért volna
  • Zetorg
    ítí vazze...
  • Lynx_TWL
    te kamu évet adtál még születésnek?:d
  • Calver
    másik nevén Clayboard, a retardált, akinek csak 1 világító ujja van.
  • nandorb
    Mi az az E.T.?
  • Ic3 m4n
    Tanárnő kérdi az iskolában:
    - Gyerek kinek mi hiányzik otthon?
    - Nekünk még nincs autónk! - mondja Ferike.
    - Nekünk még nincs videónk! - kontráz Józsika.
    - Nekünk már van mindenünk! - böki ki büszkén Móricka.
    - Tényleg?
    - Persze! Múltkor hazajött a fater, belehányt a szekrénybe, anyám meg azt kiabálta: "Na, már csak ez hiányzott!"

Miért jobb E.T. mint a cigányok?
    - Egyedül jött.
    - Van saját bringája.
    - Megtanulta a nyelvünket.
    - És állandóan haza akart menni.
  • Guilty01
    :DDD
  • N o N a m e
    xD
  • Picar77
    lol :DDD
  • Pipör
    A zsidók a németek elől elbújnak a kútba. Jönnek a német katonák és meglátják a kutat. Megállnak mellette, és beszélgetnek.
    - Biztosan a kútba bújtak!
    A zsidók kifundálják, hogy mi lenne, ha ők lennének a visszhang.
    - Biztosan a kútba bújtak!
    - Vagy nézzük meg az erdőben!
    - Vagy nézzük meg az erdőben!
    - De előtte dobjunk bele kézigránátot!
    - Vagy nézzük meg az erdőben!!!
  • Pepsi Twist
    én máshogy ismerem de jó :D
  • Narusco
    ez így elég tré, de az alap vicc jó =)
  • ba32107
    800 éves
  • somakam
    Egy trabant lerobbant.Egy Ferraris megáll,és azt mondja:
    -Elviszem,de az első benzinkútnál dudáljon,és akkor megállok,és én továbbmegyek!
    Mennek szép lassan,egyszer csak elhajt melletük egy Lamborgimis.Ezt nem tűri a Ferraris,utánamegy.Elmennek az első benzinkút mellett.A trabantos dudál,de a Ferraris nem áll meg.A benzinkút alkalmazottja hívja a főnökét.
    -Főnök!Egy Lamborgimis repesztett vagy 200km/h-val,mögötte a Ferraris ugyanennyivel,és képzelje!Egy trabant ment mögöttük,és vadul dudált a vezetője,hogy menjenek arrébb,mert ő gyorsabb!
  • MR ME
    deszar :DDDD
  • qetuol
  • bcrics
    Mi a Különbség a Zsidó és a pogácsa között??

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A POgácsa nem üti a kemence oldalát.
  • dunga
    Kuruc-ról:

Hogyan ülteti a krumplit az arab?

Az öreg arab már 40 éve New York közelében lakik. Szeretne a kertjében krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge. A fia Párizsban tanul. Ír hát neki egy e-mailt a gondjáról:

"Kedves Fiam, Ahmed!
    Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni felásni a kertet. Szeretlek.
    Atyád."

Másnap az öreg e-mailt kap a fiától:

'Kedves Apám! Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a "cuccot". Én is szeretlek.
    Ahmed.'

Másnap hajnali 4-kor lerohanja az öreg arab házát a hadsereg, az FBI, CIA, a Ranger-ek és a Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Aztán reggel csalódottan távoznak.

Másnap az öreg arab újra e-mailt kap a fiától:

"Kedves Apám! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam innen tenni érted. Szeretlek.
    Ahmed."
  • matyi0323
    én így hallottam^^
  • Balo
    Vicces ahhoz képest, hogy nem igaz, ahogy a HírMax kommentelők is írták:)
  • jazzy
    A PÚPOS megy, és mi van a ZSÁKjában
  • matyi0323
    Nyuszika megy az erdőben, kérdezi tőle a kopasz:
    -Mi van a táskádba nyuszika?
    -A fésűd bazdmeg...^^
  • GhostRider1 #31628
    Isten így szól Ádámhoz :
    - Van egy jó és egy rossz hírem számodra.
    - Előbb a jót kérem - feleli Ádám.
    - Kapsz tőlem 2 ajándékot: agyat és farkat.
    - Remek, és mi a rossz hír?
    - Nincs elég véred ahhoz, hogy egyszerre mind a kettő működjön...
  • bardocz
  • bardocz
    Ezt még wapon olvastam,és hajnali kettőkor kacagtam:D
  • tigeroo
    lol
  • MEdievil
    „Miért pakolnak az egyik vonatroncsból fém alkatrészeket egy platós kisteherautóba?”
    Kár hogy nem maglev vasutat kellett csinálnia Daninak vagy legal
    ább tényleg mennének a vonatok már lassan az is elég lenne...
  • Frosty01
    LOOL ez nagyon jó :D
  • Voltan
    Magyar diák aranyérmes a nemzetközi terepasztal-versenyen
    Bastie, 2008. december 16 Közélet

Idén huszadik alkalommal rendezték meg Hannoverben a YOURAIL-t, a fiatal vasútbarátok nemzetközi terepasztal-versenyét, és ezúttal egy honfitársunk kategória-győztes lett. A tizenhét éves Kiskuti Dániel öröme mégsem maradéktalan, mert szerinte a MÁV-hangulatra komponált terepasztalt a zsűri csak tévedésből találta viccesnek.

A hannoveri rendezvény kategóriájában a legnagyobbnak számít a világon, és csupán minden negyedik évben rendezik meg. Idén 78 ország képviseltette magát több mint 1500 fővel. A hannoveri kiállítóterület hat óriáscsarnokát maradéktalanul kitöltötte a versenyre benevezett 487 terepasztal. Ezek között volt Dániel műve is, aminek címe Magyar Valóság.

A középiskolás diák két teljes évet szentelt a terepasztal megalkotására, beszerezte a szükséges szerelvény-modelleket, és megépítette a vasúti pálya környezetét. "Minél inkább a valóság torzítatlan megjelenítése volt a célom" - nyilatkozta Kiskuti. "A vonatszerelvények esetében egyszerű volt a dolgom, mert ezeket elég volt néhányszor a betonfalhoz vágni, majd egy hónapra betettem az akváriumba a rozsda miatt, helyenként barnás festékkel kezeltem a karosszériát, és végül filctollal felrajzoltam a graffitiket a vonat oldalára."

"Nehezebb dolgom volt a bábukkal, ugyanis a makettekhez használatos figurák gyárilag mosolygósak, barátságos kinézetűek, és derékbőségük kisebb, mint a magasságuk. De egy ilyet már csak a hitelesség miatt sem ültethettem egy MÁV-os jegypénztárba. Ugyanígy az utasok arcát is át kellett festenem anyázóssá. De a legkeményebb dió a jegyellenőr volt: bejártam az összes boltot, amíg végre sikerült egy szunyókáló kaller-figurát találnom az egyik vonatkocsiba" - ecsetelte nehézségeit Kiskuti.

A terepasztal helyszínre szállítása is körülményes volt, hiszen a fiú - édesapja közreműködésével - a családi autó csomagtartójába gyömöszölve vitte a kellékeket Hannoverbe. Útközben az állomás épülete, és több más tartozék is megsérült, de Dániel utólag visszatekintve örül, hogy így történt, mert a repedt falú állomás még hitelesebbé tette az alkotást.

A szorgos munkának szemmel láthatóan meg is lett az eredménye: a verseny folyamán Kiskuti terepasztalánál tolongtak a látogatók, és folyamatosan kérdésekkel bombázták a készítőt:

„Miért nincs az utastájékoztatón semmi sem kiírva?”
    „Miért csak az egyik pénztár előtt kígyózik hosszú sor?”
    „Miért pakolnak az egyik vonatroncsból fém alkatrészeket egy platós kisteherautóba?”

A háromnapos rendezvény utolsó napján a zsűri végigjárta és értékelte az összes terepasztalt. Kiskuti így számol be a végső megmérettetésről: „Odajött hozzám a zsűri elnöke, és megkért, hogy indítsam el a vonatot, mert látni szeretnék, ahogy a pályán körbemegy. Azt válaszoltam, hogy ez sajnos nem lehetséges, mert sztrájk van, és a vonatok nem járnak. De mivel csak erősködtek, hogy indítsam el, tudattam velük, hogy addig nem megy a vonat, amíg nem adnak negyedmilliót.”

„Azt hitték, hogy viccelek, úgyhogy elővettem a zsebemből egy zacskót, amiben volt vagy 50 vasutas figura, rámutattam az ujjammal, és lassan, tagoltan közöltem: Negyedmillió. Fejenként.”

A szemtanúk elmondása alapján a zsűritagok ezen a kijelentésen először megdöbbentek, aztán hangos nevetésben törtek ki, és megjegyezték, hogy a fiúnak rendkívül jó a humorérzéke.

Kiskuti az abszurd kategória aranyérmese lett, ugyanebben a kategóriában a másik két dobogós a csillagközi vonat és a szalmamozdony kompozíciók voltak.