Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Te amúgy hány skótot ismersz? Ez a skót spúrok a legnagyobb baromság. A Nagy Britanniából érkező vendégeink közül messze a skótok a legjobb fejek, és jattolnak messze a legjobban. Bár pont Skóciában nem voltam egyenlőre, de fukar skóttal még nem találkoztam. Pedig találkoztam párral.
de nem akarok offtopic lenni, szóval:
Eszetlenül szalad a mamut mögötte lemaradva egy csapat elefánt, de egyre közelednek. A mamut még épp időben be tud ugrani egy sikátorba, az elefántok meg nem veszik észre szaladnak tovább.
Mire a mamut lihegve: -fú de utálom a skinheadeket.
Tudom régi vótmá, tegnap nagyon nevettem rajta.