Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
BenceYCE #31497 A negatív piaci reklámok legfeljebb nem a népszerűségét növelik, hanem az ismertségét és ez nagyon nem ugyan az. Értem ezalatt Győzike, Anettka, stb. Más dolog szituáción röhögni vagy valakit óvodás szinten kigúnyolni. Írásod alapján Te az agyturkász vicceken nem nevetnél, hanem a szakhibákat és az egyéb laikusságból eredő pontatlanságokat, félremagyarázásokat találnád meg. A vicc meg egyáltalán nem mosolyogtatna meg. Szar dolog semelyik kategóriához sem tartozni, mert én nem érezhetek így mint Te. Nem vagyok se rendőr, se zsidó se anyós és szőke nő se. De a negatív reklámokkal jönni elég nagy hülyeség. Mekkora lenne egy autógyárnak most ebben a válsághelyzetben a befektetett marketingből visszakapni egy videót amin szarrá törik a terméküket, de érvelnek a szépsége mellett. Tényleg, Te láttál már negatív autóreklámot?