Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • BenceYCE
    A #31483-ast nem láttam, pont közben írtad. Én nem szeretem népszerűsíteni azokat a vicceket amik olyan emberek szájízének kedveznek akik mások bérének lefaragásából milliárdossá növik ki magukat. Sajnálom ha beletrafáltam nem volt nyerő, át tudom érezni a helyzetedet. Az éhezőkért annyit tudsz tenni, hogy ellenük viccelődsz azoknak az embereknek akik még az ivóvizüket is elprivatizálták nyereségvágyból, nem pedig mellettük. A beszélő nyuszikát és a virágnyelvet pont ezért találták ki. Csak úgy érzem, hogy zsidó vicceket (bár az általánosítás itt sem helyén való) okkal és joggal találták ki, mert sokszor bebizonyosodott a jogalapja. Így a cigány vicceknek is, bár semmi bajom a tisztességgel dolgozó barna bőrű romákkal, talán Ők a legnagyobb áldozatai az előítéleteknek, de ezt még Ők is megértik, nem egyformák. Ha viszont a veled egy cipőben evező társadra mondasz viccet, akkor seggnyalás szaga van a dolognak. Én meg nem vagyok az a féle ember aki azért néz fel egy sportkocsiban beépített jó nő mellett ülő emberre, mert az én pénzemen megengedheti magának. Még egyszer sajnálom a aszemélyes jellegű mondatomat, Boldog Karácsonyt!

ON! :)