Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
BenceYCE #31490 A #31483-ast nem láttam, pont közben írtad. Én nem szeretem népszerűsíteni azokat a vicceket amik olyan emberek szájízének kedveznek akik mások bérének lefaragásából milliárdossá növik ki magukat. Sajnálom ha beletrafáltam nem volt nyerő, át tudom érezni a helyzetedet. Az éhezőkért annyit tudsz tenni, hogy ellenük viccelődsz azoknak az embereknek akik még az ivóvizüket is elprivatizálták nyereségvágyból, nem pedig mellettük. A beszélő nyuszikát és a virágnyelvet pont ezért találták ki. Csak úgy érzem, hogy zsidó vicceket (bár az általánosítás itt sem helyén való) okkal és joggal találták ki, mert sokszor bebizonyosodott a jogalapja. Így a cigány vicceknek is, bár semmi bajom a tisztességgel dolgozó barna bőrű romákkal, talán Ők a legnagyobb áldozatai az előítéleteknek, de ezt még Ők is megértik, nem egyformák. Ha viszont a veled egy cipőben evező társadra mondasz viccet, akkor seggnyalás szaga van a dolognak. Én meg nem vagyok az a féle ember aki azért néz fel egy sportkocsiban beépített jó nő mellett ülő emberre, mert az én pénzemen megengedheti magának. Még egyszer sajnálom a aszemélyes jellegű mondatomat, Boldog Karácsonyt!
ON! :)