Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Vaxi
    Tehát attól, hogy én bevágtam ide ezt a viccet én most rossz ember vagyok, akinek ki van nyalva a segge, és semmit sem kell tennie az életben mert mindent megkap apucitól? (mert anyuci már nincs ebbe sikerült beletrafálnod) Ha tényleg ezt szűrted le ebből, az komoly baj.
    Értem én, hogy mit szeretnél ezzel, és mint mondtam, igazat is adok neked a legtöbb érvedben, de a demagóg szájtépés sajnos nem tesz vacsorát az éhezők elé, és jelen pillanatban semmit sem tudok értük tenni.
    Viszont ha hallok egy nyuszikás viccet, nem arra gondolok, hogy a mezei nyúl aki mellesleg beszél, mond valamit a barnamedvének. A viccek megengedik azt, hogy bárkit kifigurázzunk vele, és aki ezen megsértődik, nos arra lehet mondani, hogy nem érti a viccet.
    Sajnálom, nem akartam megosztani az embereket, és nem is a flémkeltés volt a cél... Azt hiszem voltak már itt durvább viccek is.