Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • chhaya #31281
    A vonaton utazik a francia, az angol, egy madame és az öreg székely. Egyszer csak a vonat beér egy alagútba, mire iszonyatosat fingik a nő. Alagútból kiér a vonat, madame feszeng, de a francia megmenti a helyzetet, pironkodva: - Elnézést, tegnap sok chilis babot ettem, többet nem fog előfordulni! Következő alagút, megint iszonyatos recsegvefingás, vonat kiér, most az angol menti a 'menthetőt': - Elnézést, tegnap valószínű romlott steak-et ettem, rossz a gyomrom, többé nem fordul elő! Megy a vonat tovább, székely papa feláll veszi a pipáját és elindul kifelé a kabinból. Mielőtt kilépne, visszaszól: - Én most kimegyek pipázni, ha a kis hölgy még egyszer fingana, én voltam!

---

A székely ember és a francia madame ülnek a vonat egyik kabinjában ketten.. A székely beleszagol a levegőbe, a madame megszólal: - Flancia párfüm, millliliter 3000 flank...
    Majd kis idő múlva a madame szagol a levegőbe, elfintorodik, a székely megszólal: - Tarkabab!! Kilója 240 forint!

---

2 szőkenő beszélget a buszmegállóban:
    - Te hányassal mész?
    - 2. Te?
    - 5.
    Per pillanat múlva jön egy 25ös,erre iet szól az 1ik:
    -Néééézd,tudunk 1ütt menni.

---

-Mit mond Dorothy amikor lelövik Ózt?
    -Úristen! Ózt lelőtték!

-Mi az igazán fejtörő?
    -A balta.

-Mi lesz a sünibõl,ha bevesz egy szem Viagrát?
    -Buzogány!