Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Egy szőke pszichológusnő állást kap egy általános iskolában. Rögtön az első nap amint kimegy az udvarra meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, távol van tőlük, és csak áll egymagában. Odamegy hozzá és megkérdezi:
- Szia Mi a neved?
- Peti.
- Jól érzed magad?
- Jól.
- Nem vagy szomorú?
- Nem igazán.
- Esetleg nem érzed úgy hogy, kiközösítettek az osztálytársaid?
- Hát én...
- Tudod, mindenki életében van úgy, hogy elkeseredik, vagy depressziós lesz, esetleg nem talál kiutat a bajokból, viszont tudat alatt jelzi ezt a környezetének.
- ??
- Én szívesen segítek. Pszihológus vagyok. Délután tarthatunk egy foglalkozást is ha gondolod.
- De nekem nincs erre szükségem.
- Persze először mindenki húzódozik, de meglátod sokat segít majd.
- De nekem nem kell segítség.
- Mert nem akarod beismerni. De én látom, hogy nem vagy együtt a többiekkel, nem futkározol velük.
- Mert én vagyok a kapus.