41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Ic3 m4n
    A zoofil, a szadista, a nekrofil és az extrém sportos börtönbe kerül, és közös cellát kapnak. Első este a zoofil, hogy kicsit elfelejtse sanyarú sorsát, álmodozni kezd:
    - Skacok, ha itt lenne egy szép, dundi macska, egész éjjel tolnám a kis bundást.
    A szadistának is beindul a fantáziája:
    - Húú, addig küldeném belé a kopasz veteránt, amíg ki nem adja a lelkét!
    A nekrofil sem akar kimaradni:
    - Én meg dugnám a lompost, amíg ki nem hűl.
    Erre az extrém sportos srác, aki eddig csendben ült a cella egyik sarkában, halkan megszólal:
    - Mijaú!

------------------

Szakad az eső, és egy fickó haza akar menni a vasútállomásról. Beül egy taxiba.
    - Mennyiért vinne haza?
    - 100 dollár.
    - 100 dollár?! Nekem csak 80 dolcsim van. Tegye meg, hogy hazavisz!
    - 100 vagy nincs fuvar.
    - Oké, akkor vigyen addig, amíg a 80 tart.
    Mennek, és már csak két kilométer van hátra, amikor megáll a taxis.
    - Jaj, ne legyen már ennyire szívtelen, hisz szakad az eső!
    De a taxist nem hatja meg a dolog, és kidobja utasát, aki bosszút forral. Másnap megint taxival akar hazamenni, de akkor már 120 dollárja van. Taxisa ötödik a droszton, így a fickó beugrik az első autóba:
    - Itt van 120 dolcsi, vigyél haza és szopjál le, szivi!
    - Mit képzelsz, te köcsög állat! Na húzzál ki, de gyorsan!
    Eljátssza ezt mindenkinél, míg végül a tegnapihoz nem ér.
    - Helló! Van nálam 120 dollár. Százért vigyen haza, a húszasért pedig integessen a kollégáinak és mosolyogjon rájuk, amikor elhaladunk mellettük, kérem...
  • Ic3 m4n
    Fiú: Apu, veszel nekem egy hitech, 3G-s, usb-s, bluetooth-os, 12 megas hard diskkel és integrált fotókamerával felszerelt mobiltelefont amivel mp3-at, pdf-et és java utilities-t lehet letölteni??
    Apa: Édes fiam nem tudnál te is csak drogozni, mint mindenki más?
  • wedge31
    True.
  • Pepsi Twist
    áááá ez kész :D
  • Synchronous
    Egy szőke pszichológusnő állást kap egy általános iskolában. Rögtön az első nap amint kimegy az udvarra meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, távol van tőlük, és csak áll egymagában. Odamegy hozzá és megkérdezi:
    - Szia Mi a neved?
    - Peti.
    - Jól érzed magad?
    - Jól.
    - Nem vagy szomorú?
    - Nem igazán.
    - Esetleg nem érzed úgy hogy, kiközösítettek az osztálytársaid?
    - Hát én...
    - Tudod, mindenki életében van úgy, hogy elkeseredik, vagy depressziós lesz, esetleg nem talál kiutat a bajokból, viszont tudat alatt jelzi ezt a környezetének.
    - ??
    - Én szívesen segítek. Pszihológus vagyok. Délután tarthatunk egy foglalkozást is ha gondolod.
    - De nekem nincs erre szükségem.
    - Persze először mindenki húzódozik, de meglátod sokat segít majd.
    - De nekem nem kell segítség.
    - Mert nem akarod beismerni. De én látom, hogy nem vagy együtt a többiekkel, nem futkározol velük.
    - Mert én vagyok a kapus.
  • Dante73
    Kérem azon férfitársaim, akik nem ismertek magukra a macsek leírásából, (legalábbis, az ismeretlen szerző, [tuti nő] szándéka szerint), emeljék fel a kezüket, és szégyelljék el magukat....
  • degenerator
    die macska
  • cement
    sztem meg igaz :D a macska egy geci szamito allat a kutya meg telleg szereti a gazdajat
  • ates84
    de még mekkora
  • kas123
    ez hülyeség
  • Freeda Krueger
    Vásárolj kutyát!

Ha szükséged van valakire, aki behozza az újságot, nem szakítja el, de gondosan kitépi a sportrovat oldalait...

Vásárolj kutyát!

Ha szükséged van valakire, aki kész bolondot csinálni saját magából a veled való találkozás miatti örömében...

Vásárolj kutyát!

Ha szükséged van valakire, aki megeszik bármit, amit elé teszel, anélkül, hogy azt morogná, hogy a mamája jobban főz...

Vásárolj kutyát!

Ha szükséged van valakire, aki bármikor kész elmenni veled, oda, ahova akarod, és olyan hosszú időre, amilyenre csak akarod...

Vásárolj kutyát!

Ha szükséged van valakire, aki soha nem akarja megkaparintani a távirányítót, soha nem néz focit, és melléd bújik, miközben romantikus filmet nézel...

Vásárolj kutyát!

Ha szükséged van valakire, aki boldog, ha az ágyadban lehet pusztán azért, hogy megmelegítse a lábad, és akit lelökhetsz, ha horkol...

Vásárolj kutyát!

Ha szükséged van valakire, aki sosem kritizál, és akit nem érdekel, hogy nézel ki...

Vásárolj kutyát!

Ha szükséged van valakire, akit nem érdekel, hogy kövér vagy-e vagy sovány, öreg vagy fiatal...

Vásárolj kutyát!

Ha szükséged van valakire, akit érdekel minden kimondott szavad, és aki örökké és feltétel nélkül szeret téged...

Vásárolj kutyát!

De ha olyasvalakire van szükséged, aki sosem jön, ha hívod, akit nem érdekel, hogy hazajöttél, aki mindenhol elhagyja a szőrszálait, átsétál rajtad, egész éjszaka kimarad, csak enni meg aludni jár haza, és úgy viselkedik, mintha azért léteznél, hogy az ő boldogságát szolgáld...

... akkor barátom, vegyél egy macskát!
  • smith09 #31250
    Az amerikai és az orosz elnök elmegy a jóshoz mert tudni szeretnék mi lesz az országukkal 20 év múlva.
    Először az amerikai elnök kezdi:
    - Kérlek , mond meg mi vár hazámra !
    Jós : Látom a Fehér Házat. Rajta egy vörös zászló, alatt egy felirat, de azt elolvasni nem tudom.
    Orosz dörzsöli a kezét, és mondja:
    - Kérlek azt mond meg mi vár az én hazamára :
    Jós :Látom a Kremlt. Rajta egy vörös zászló, alatt egy felirat, de azt elolvasni nem tudom.
    Az orosz és az amerikai elnök egyszerre , kérdezi hogy mégis mi az a felirat.
    Jós : Látom a feliratot , de nem értem mert egy szót sem tudok kínaiul !
  • RiCSi1234
    Egy férfi betér egy étterembe egy struccal a nyomában, leül és rendel:
    - Kérek egy hamburgert, sült krumplit és egy Coca-Colát.
    Majd megkérdezi a struccot:
    - És te?
    - Ugyanazt - így a strucc.
    Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel és a számlával.
    - 6 dollár 40 - mondja.
    A férfi belenyúl a zsebébe és átadja a pontos összeget. A következő nap újra bejönnek, ugyanazt rendelik, és ugyanúgy kifizeti a férfi a pontos összeget. A következő napokban ugyanez megismétlődik még négy-öt alkalommal. Egy péntek este ismét megjelennek.
    - A szokásosat? - kérdezi a pincérnő.
    - Nem, ma péntek van, kérnék egy steaket és tört krumplit - közli a
    férfi, és a strucchoz fordul:
    - És te?
    - Ugyanazt - hangzik a válasz.
    Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel és közli a számla
    összegét:
    - 32 dollár 50.
    A férfi belenyúl a zsebébe, és ismét átadja a pontos összeget. A pincérnő nem tudja visszatartani a kíváncsiságát és megkérdezi:
    - Bocsásson meg, uram, hogy lehet az, hogy önnél mindig a pontos összeg van?
    - Évekkel ezelőtt kitakarítottam a padlást és találtam egy öreg lámpát. Megdörzsöltem, kijött belőle egy jó tündér és felajánlotta, hogy teljesíti két kívánságomat. Az első kívánságom az volt, ha valaha is kell fizetnem
    valamiért, mindig legyen a zsebemben a pontos összeg.
    - Briliáns, más emberek kértek volna egymillió dollárt, de így maga gazdag fog maradni egész életén át.
    - Ez így igaz, mindegy, hogy egy liter tej vagy egy Rolls-Royce, az összeg mindig ott van, ha kell.
    - Megkérdezhetem, hogy kerül ide a strucc?
    - A második kívánságom egy feltűnően magas pipi volt, hosszú, izmos combokkal.
  • szjuca
    Egy férfi elmegy az orvoshoz, mert feldagadt a lába. A doktor megvizsgálja, majd a kezébe ad egy nagy szem tablettát.
    - Várjon egy kicsit, hozok vizet - mondja a doki és kimegy a szobából.
    >A beteg nagyon türelmetlen, hamar megunja a várakozást. Odasántikál az
    >ivócsaphoz és gyorsan beveszi a tablettát. Ezután visszatér az orvos egy vödör vízzel.
    - Na, most feloldjuk a tablettát, aztán ebben áztassa a lábát 30 percig.

- Doktor úr, kérem segítsen! Nagyon hullik a hajam! Mit tegyek, hogy ne
    veszítsem el mindet?
    - Tegye egy dobozba!

Orvos:
    - Uram, sajnos prosztatamasszázst kell alkalmazni.
    A beteg négykézlábra ereszkedik. A doki mögé térdel.
    - Na, de doktor úr, mit csinál?
    Orvos nyögve, elhaló hangon:
    - Hogy tudsz ilyenkor magázni?

Szőke nő a pszichológusnál:
    - Doktor úr, engem mindenki ostobának tart.
    - Értem a problémáját. Mondjon el szépen, lassan mindent az elejétől.
    - Dok-tor úr, en-gem min-den-ki os-to-bá-nak tart...

A professzor egy röntgenfelvételt mutat a medikusoknak:
    - Nézzék uraim. A beteg nagyon sántít, mert a bal lába kétszáz milliméterrel rövidebb, mint a másik. Nos, kolléga - fordul az egyik hallgatóhoz -, ön mit tenne ilyen esetben?
    - Hát, én is sántítanék...

- Jaj, doktor úr, én érzem, mennyire árt, de sehogy sem tudok leszokni a dohányzásról.
    - Rágógumival próbálkozott már?
    - Igen, de nagyon büdösen ég.

Két sebész beszélget a konferencia szünetében:
    - Nálunk olyan magas fokon áll a sebészi tudomány, hogy amikor édesanyám
    megvakult, egy hal szemét ültettük be a szeme helyett, és azóta tökéletesen lát! - dicsekszik a szovjet.
    - Egy hal szemét?! És lát?
    - Természetesen!
    - Nálunk meg volt egy érdekes eset: egy asztalos ujjait levágta a
    szalagfűrész - mondja erre a magyar. - Volt a közelben egy tehén, levágtuk a tőgyét, és a csecseit varrtuk az ujjak helyébe. Azóta nem csak hogy tökéletesen tudja használni a kezét, de ha elég füvet eszik, napi 7- 8 liter tejet is le lehet róla fejni!
    - Aha, ha elég füvet eszik! És ki látta ezt?
    - Az a halszemű kurva anyád, az!!!!

Az évfolyamból meglehetősen gyér érdeklődés mutatkozott egy bizonyos prof. előadásai iránt. Ennek következményeképpen a prof. az egyik előadás végén bejelentette, hogy legközelebb ZH írás lesz, ahova a hiányzókat is sok szeretettel varja. Közölte továbbá, hogy hiányzást csak akkor fogad el, ha az illető beteg, és már a halálán van. Erre az egyik diák megkérdezte:
    - Elfogadja-e a hiányzás okának professzor úr a túlzásba vitt nemi élet okozta végkimerülést?
    Kis csend. A prof. egyenesen a kérdezőre nézett egy pillanatig, majd ezt válaszolta:
    - Na ne hülyéskedjen! Majd legfeljebb megírja bal kézzel.

A srác randi után, éjjel fél kettőkor hazakíséri a nőjét. A kapualjban búcsúzkodás közben, kezét lazán, macsósan falnak támasztva megpróbálja rávenni kedvesét egy kis orális szexre. A lány szolid, polgári nevelést kapott, sehogyan sem akar kötélnek állni. A srác jó ideig kérleli, bevet mindent de hiába. Egyszer csak felgyullad a villany, megjelenik a lány húga és meglehetősen idegesen mondja:
    - Figyelj Zolika, apám küldött, és üzeni, ha a nővérem nem akarja megtenni akkor megteszem én, vagy lejön ő és elrendez, csak könyörögve kérünk, vedd már le a tenyered a kaputelefonról...

A perverz titkárnő
    - Nagyon szexi az új titkárnőd!
    - Igen, de kiderült, hogy perverz. Azt akarja, hogy a farkamat a fülébe tegyem.
    - Mondta?
    - Nem, de amikor a szájába akartam tenni, elfordította a fejét..

A potencianövelő szer

- Doktor úr, köszönöm, amit értem tett. Az Ön által adott potenciaerősítő szer tökéletesen bevált. Azóta olyan a szexuális életem, mintha kicseréltek volna.
    - Ez nagyszerű, kedves barátom. Remélem, a feleségének is ugyanez véleménye.
    - Hát nézze, ezt nem tudom. Azóta ugyanis nem voltam otthon.

A hajótörött nők

Két nő megmenekül egy hajótörésből, hetekig élnek egy lakatlan szigeten.
    Egyik nap felsóhajt az egyik:
    - Legalább egy férfi is lenne velünk!
    - Miért, te is unod a banánt? - kérdi a másik.
  • Sadist
    Akkor ez kimarad az életedből.
  • Punker
    Két pap kiment késő éjszaka zuhanyozni. Már meztelenre vetkőztek, mikor
    eszükbe jutott, hogy elfelejtettek a fürdéshez szappant vinni. János atya
    mondta, hogy van szappan a szobájában és elment érte anélkül, hogy
    felöltözött volna. Magához vett két darab szappant, egyet-egyet mindkét
    kezébe, majd elindult vissza a zuhanyzóba.

Már félúton járt lefelé, mikor látta, hogy három apáca jön vele szemben
    felfelé. Nem volt olyan hely, ahová elrejtőzhetett volna, így
    mozdulatlanná
    merevedve megállt a fallal szemben, mintha csak egy szobor volna.

Az apácák megálltak mellette és csodálkoztak, milyen életszerűen néz ki.
    Ekkor az első apáca hirtelen megragadta és meghúzta a férfiasságát.
    Megijedvén, elejtette az egyik darab szappant.

- Nézzétek, egy szappan-adagoló!

Hogy leellenőrizze az elmélet helyességét, a második apáca is meghúzta a
    pap férfiasságát, mire az elejtette a második szappant is.

A harmadik apáca sem akart lemaradni.
    Meghúzta egyszer. Semmi.
    Meghúzta másodszor. Semmi.
    Meghúzta harmadszor. Még mindig semmi.
    Elvesztve türelmét, megrángatta még párszor, majd felkiáltott:

- Uramatyám! Ez még kézkrémet is ad!
  • Molnibalage
    Aztakurva. Lefordultam a székről. :)
  • eZo
    magyarul sajna nem poén, mivel itt az a vicc, hogy az arab mindent félreért amit kérdeznek tőle !

• Bokafix2
    Egy idős kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzről van szó!"
    Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni.
    - 165.000 dollárt - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra.
    Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz, és megkérdezte:
    - Asszonyom, meglepett mekkora összegű készpénzzel rendelkezik... Megtudhatnám, honnan van a pénz?
    - Fogadásokból - felelte az asszony.
    - Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök.
    - Hát, például fogadok Önnel 25.000 dollárba, hogy az Ön heréi szögletesek. - felelte az idős hölgy.
    - Hahaha - nevetett az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg.
    - Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy.
    - Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek!
    - Mivel jelentős összegről van szó - mondta az idős hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval?
    - Természetesen - felelte az elégedett elnök.
    Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentős időt töltött a tükör előtt, ellenőrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást.
    Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást:
    - 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek!
    Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadragját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idős hölgy egész közelről rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia?
    - Nos, rendben - felete az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában.
    Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba.
    - Mi a fene van az ügyvédjével?- kérdezte az elnök.
    - Semmi különös - felelte a hölgy. - Csak tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.
  • Magic Boy
    Lehet, de mivel nem tudok angolul így nem értem.
  • dunga
    Best. Ever.
  • Ic3 m4n
    Épp ez benne a lényeg h angol..magyarul szrtse érne..:]
  • Magic Boy
    Ezt magyarul is ha kérhetném.
    Köszönöm.
  • Vaxi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Anders
    ...te ültél az anyósülésen???
  • eZo
    -Name?
    -Abdul al-Rhazib.
    -Sex?
    -Three to five times a week.
    -No, no...I mean male or female?
    -Yes, male, female, sometimes camel.
    -Holy cow!
    -Yes, cow, sheep, animals in general
    -But isn't that hostile?
    -Horse style, doggy style, any style!
    -Oh dear!
    -No, no! Deer run too fast...
  • mumpic
    Ez kemény. De az aláírásod is. :)
  • Pluskast
    Barry es Will rendszeresen együtt golfoznak. A szokásos szerdai játék
    közben azonban kénytelenek folyton leállni, mert az előttük haladó két
    női játékos minden tóba és homokcsapdába beletalál, és csak
    araszolgatnak a pályán. Vegül Barry azt mondja:
    - Ez így katasztrófa, odamegyek megkérdezem, megelőzhetjük-e őket. El
    is indul a nők felé, de félúton megáll, sarkon fordul és vörös arccal
    érkezik vissza.
    - Nem tehetem. Az egyik a feleségem, a másik a szeretőm. Inkább te menj oda.
    Will elindul a nők fele, de ő is megáll félúton és visszafordul.:
    - Hát bazmeg, erre mondják, hogy kicsi a világ...
  • zoliapu
    A Multiplex mozi a következő filmeket kínálja:
    - Vak asszony visszanéz!
    - Véres lábnyomok a levegőben!
    - A nagy zabálás (Etióp fantáziafilm)
  • lowdog
    elrontottam, pont leírtam a megfejtést :((((
  • lowdog
    és legyen egy vicc is hátha valaki azért jön ide :)

Két rendőr anyagi gondokkal küzd, ezért végső kétségbeesésükben elhatározzák, hogy kirabolnak egy bankot. Így is tesznek, két zsákot sikerül elrabolniuk. Egyikük fogja az egyik zsákot, másik a másikat, és különválnak.
    A rablás után egy évvel ismét találkoznak.
    - A te zsákodban mi volt? - kérdi az egyik.
    - 40 millió forint. Vettem is rajta egy házat, meg egy új autót. És a tiédben?
    - Öregem, nekem nagy pechem volt. Az enyémben csekkek voltak, úgyhogy kölcsönt kellett felvennem, hogy mindet be tudjam fizetni.
  • lowdog
    "Ebben az országban szinte csak a közalkalmazottak adóznak.Ehhez az észrevételhez nem kell sok év... "
    az, hogy ezt így leírod, ráadásul komolyan is gondolod, az év vicce, de azért picit szomorú is.

a közalkalmazottak a fizetésükből adóznak.
    a közalkalmazottak a fizetésüket a nem közalkalmazottak által befizetett adókból kapják.

dereng már az összefüggés? ha szinte csak a közalkalmazottak adóznának, nem lenne miből fizetést kapjanak...
  • QuippeR
    (még egy utolsó offként, elgondolkodtatónak: ha csak a közalkalmazottak adóznának, akkor mégis miből lenne fizetésük?)
  • QuippeR
    ugye most nem veszed egy kalap alá azokat, akik azért gazdagok, mert adót csalnak (értsd bűnözők), meg azokat akik gazdagok, de fizetik az adót?
  • Punker
    Vonatbaleset történt. A szerelvény kisiklott és egy parasztházban kötött ki. A riporterek megkérdezik Józsi bá'-t (szemtanú), hogy mi történt.
    A válasz:
    - Le a sínről, át a szántáson, bé a tanyába.
    Megkérdezik Pista bá-t is, ő is ezt meséli:
    - Le a sínről, át a szántáson, bé a tanyába.
    Végül megkérdezik a masinisztát:
    - Mi történt?
    - Ott feküdt a síneken egy cigány.
    - És hogyhogy nem ütötte el?
    - Én ütöttem volna, de az le a sínről, át a szántáson, be a tanyába.

A fószer felhívja az idegszanatóriumban kezelés alatta álló feleségét.
    -Szia drágám.
    -Szia ...mi hír otthon??
    -Semmmi különös ....ja megdöglött a macskád....
    No idegrohamot kap tombol...hisztizik...szóval a szokásos...
    Majd lenyugszik
    -HOGY LEHET EGY ILYEN SZÖRNYÜ HIRT IGY KÖZÖLNI VELEM ÉDESEM???
    -Jaaa bocs.....szóval a macska felmászott a padlásra,
    megcsúszott, leesett a létrán, eltörte a gerincét és meghalt....
    -Naaa így sokkal tapintatosabb....
    A fószer újból felhívja egy hét múlva a feleségét...
    -Hello drágám.
    -Hello mizujs otthon?
    -...Szóval....anyád felmászott a padlásra.....

Meghal az alkoholista, a nőfaló és a drogos. Felkerülnek a mennyországba. Szent Péter így szól hozzájuk a túlvilágon:
    - Mindenki kap egy szobát és ő határozza meg, hogy mi kerüljön bele!
    - Én rengeteg piát akarok! - mondja az alkoholista.
    - El van intézve! - mondja Szent Péter, azzal rázárja az ajtót.
    - Én baromi nagy mellű, szőke csajokat! - mondja a nőfaló.
    - Én rengeteg füves cigit akarok!- mondja a drogos.
    Eltelik 15 év. Mindegyiknek kinyitják az ajtaját és megnézik mi van velük.
    - Engedjetek ki! Elegem van az alkoholból! - mondja az alkoholista.
    - Engedjetek ki! Elegem van a nőkből! - mondja a nőfaló.
    Kinyitják a drogos ajtaját:
    - Valaki adjon már be végre egy rohadt öngyújtót!
  • bardocz
    Akik mondjuk kurva gazdagok,de adót meg se próbálnak fizetni?Hagyjuk az áfát,ilyen erővel én is fizetek,pedig még munkám nem volt.Sőt,a 10 éves pistike is fizeti,amikor vesz egy 20 forintos cukrot.
  • Mighty
    Ezen az oldalon nézegethetsz statisztikát. Különös tekintettel az "Összevonás alá eső jövedelem sávos megoszlása" alatti értékekre.
  • RelakS
    Bármilyen meglepőnek tűnik számodra, de ez így van ... feltéve, hogy szemet hunyunk a szegény minimálbérre bejelentett vállalkozók fölött -.-
  • bardocz
    Bazmeg...ez most ütött...ilyen erővel néha még a cigányok is fizetnek adót...Grat.
  • RelakS
    Más felállásban már volt hozzá szerencsém XD