Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • szjuca
    Egy férfi elmegy az orvoshoz, mert feldagadt a lába. A doktor megvizsgálja, majd a kezébe ad egy nagy szem tablettát.
    - Várjon egy kicsit, hozok vizet - mondja a doki és kimegy a szobából.
    >A beteg nagyon türelmetlen, hamar megunja a várakozást. Odasántikál az
    >ivócsaphoz és gyorsan beveszi a tablettát. Ezután visszatér az orvos egy vödör vízzel.
    - Na, most feloldjuk a tablettát, aztán ebben áztassa a lábát 30 percig.

- Doktor úr, kérem segítsen! Nagyon hullik a hajam! Mit tegyek, hogy ne
    veszítsem el mindet?
    - Tegye egy dobozba!

Orvos:
    - Uram, sajnos prosztatamasszázst kell alkalmazni.
    A beteg négykézlábra ereszkedik. A doki mögé térdel.
    - Na, de doktor úr, mit csinál?
    Orvos nyögve, elhaló hangon:
    - Hogy tudsz ilyenkor magázni?

Szőke nő a pszichológusnál:
    - Doktor úr, engem mindenki ostobának tart.
    - Értem a problémáját. Mondjon el szépen, lassan mindent az elejétől.
    - Dok-tor úr, en-gem min-den-ki os-to-bá-nak tart...

A professzor egy röntgenfelvételt mutat a medikusoknak:
    - Nézzék uraim. A beteg nagyon sántít, mert a bal lába kétszáz milliméterrel rövidebb, mint a másik. Nos, kolléga - fordul az egyik hallgatóhoz -, ön mit tenne ilyen esetben?
    - Hát, én is sántítanék...

- Jaj, doktor úr, én érzem, mennyire árt, de sehogy sem tudok leszokni a dohányzásról.
    - Rágógumival próbálkozott már?
    - Igen, de nagyon büdösen ég.

Két sebész beszélget a konferencia szünetében:
    - Nálunk olyan magas fokon áll a sebészi tudomány, hogy amikor édesanyám
    megvakult, egy hal szemét ültettük be a szeme helyett, és azóta tökéletesen lát! - dicsekszik a szovjet.
    - Egy hal szemét?! És lát?
    - Természetesen!
    - Nálunk meg volt egy érdekes eset: egy asztalos ujjait levágta a
    szalagfűrész - mondja erre a magyar. - Volt a közelben egy tehén, levágtuk a tőgyét, és a csecseit varrtuk az ujjak helyébe. Azóta nem csak hogy tökéletesen tudja használni a kezét, de ha elég füvet eszik, napi 7- 8 liter tejet is le lehet róla fejni!
    - Aha, ha elég füvet eszik! És ki látta ezt?
    - Az a halszemű kurva anyád, az!!!!

Az évfolyamból meglehetősen gyér érdeklődés mutatkozott egy bizonyos prof. előadásai iránt. Ennek következményeképpen a prof. az egyik előadás végén bejelentette, hogy legközelebb ZH írás lesz, ahova a hiányzókat is sok szeretettel varja. Közölte továbbá, hogy hiányzást csak akkor fogad el, ha az illető beteg, és már a halálán van. Erre az egyik diák megkérdezte:
    - Elfogadja-e a hiányzás okának professzor úr a túlzásba vitt nemi élet okozta végkimerülést?
    Kis csend. A prof. egyenesen a kérdezőre nézett egy pillanatig, majd ezt válaszolta:
    - Na ne hülyéskedjen! Majd legfeljebb megírja bal kézzel.

A srác randi után, éjjel fél kettőkor hazakíséri a nőjét. A kapualjban búcsúzkodás közben, kezét lazán, macsósan falnak támasztva megpróbálja rávenni kedvesét egy kis orális szexre. A lány szolid, polgári nevelést kapott, sehogyan sem akar kötélnek állni. A srác jó ideig kérleli, bevet mindent de hiába. Egyszer csak felgyullad a villany, megjelenik a lány húga és meglehetősen idegesen mondja:
    - Figyelj Zolika, apám küldött, és üzeni, ha a nővérem nem akarja megtenni akkor megteszem én, vagy lejön ő és elrendez, csak könyörögve kérünk, vedd már le a tenyered a kaputelefonról...

A perverz titkárnő
    - Nagyon szexi az új titkárnőd!
    - Igen, de kiderült, hogy perverz. Azt akarja, hogy a farkamat a fülébe tegyem.
    - Mondta?
    - Nem, de amikor a szájába akartam tenni, elfordította a fejét..

A potencianövelő szer

- Doktor úr, köszönöm, amit értem tett. Az Ön által adott potenciaerősítő szer tökéletesen bevált. Azóta olyan a szexuális életem, mintha kicseréltek volna.
    - Ez nagyszerű, kedves barátom. Remélem, a feleségének is ugyanez véleménye.
    - Hát nézze, ezt nem tudom. Azóta ugyanis nem voltam otthon.

A hajótörött nők

Két nő megmenekül egy hajótörésből, hetekig élnek egy lakatlan szigeten.
    Egyik nap felsóhajt az egyik:
    - Legalább egy férfi is lenne velünk!
    - Miért, te is unod a banánt? - kérdi a másik.