Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
erről jut eszembe egy szar story :) kb a 90es évek elején a piacon nagyon olcsón lehetett kapni hamis magnokazettákat. Persze ugyanúgy nézett ki mint az eredeti.. kb 4x már befürödtem vele, pedig mindig megkérdeztem az eladót hogy esküszik hogy eredeti sony?!! -igen,persze! hazavittem és nem lehetett rá venni semmit mert olyan alapzaj volt. Utosó próbálkozásomnál 20 percig nézegettem a kazettát, nem láttam rajta semmi olyat ami arra utalna hogy hamis, az eladó is vagy 3x megesküdött hogy ez eredeti..
Hazaviszem, ráveszek, szokásos :), ekkor látom hogy minden oldalán az volt ráírva a Sony helyett hogy Sany :p