Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Azt mondja az apja Pistikének:
- Hordd ki a szart a budiból!
Pistike nekilát, de nagyon lassan megy a dolog. Támad egy jó ötlete. Lehoz a padlásról pár háborús kézigránátot és bedobja a WC-be, majd elszalad a ház mögé és onnan leselkedik.
Visszafelé számol magában, és mikor háromnál tart, meglátja a nagyanyót, aki a budi felé kocog. Nincs már idő megállítani, ezért megvonja a vállát: a jó munkához áldozat is kell. Ekkor hatalmas detonáció rázza meg a környéket. A budi összedől, a tartalma szétterül. A romok között ott áll bedőlve a süket nagyanyó és elhûlve motyogja:
- És én ezt majdnem bent eresztettem el!
A skót nagypapa halálos ágyán életének
utolsó perceit próbálja kihasználni.
Szemeit nehezen kinyitva körbenéz
a szobában:
- Mindenki itt van körülöttem?
- Igen, nagypapa, itt vagyunk.
- Akkor meg mi a f...ért ég a villany
a konyhában??!!