Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • kispeki
    Egy nős férfi egy este leszalad a sarki boltba cigarettáért. A bolt már zárva van, ezért bemegy a legközelebbi bárba. Ha már ott van, gondolja, nemcsak cigarettát vesz, hanem megiszik egy sört is. Leül a pult mellé, iszogatja a sörét, ekkor megszólítja egy csinos fiatal nő. Tetszik a férfinek a lány, beszélgetni kezdenek, majd hamarosan együtt hagyják el a bárt. Felmennek a lány lakására, és ágyba bújnak. Amikor felkel a férfi az ágyból, az órájára néz, és rémülten mondja:
    - Úristen, hogy eltelt az idő! Sietnem kell haza! Van egy kis hintőporod? - kérdezi.
    - Persze, hogy van. - feleli csodálkozva a nő, és már hoz is egy flakont a fürdőszobából.
    A férfi a tenyerébe szór egy kis hintőport, összedörzsöli, majd sietve távozik.
    Otthon az asszony már türelmetlenül várja:
    - Hol voltál ilyen sokáig?
    A férfi elkezdi magyarázni, hogy beült egy sörre a bárban, aztán jött egy csinos lány...
    Mire a felesége rákiált:
    - Hazudsz! Mutasd csak a tenyered! Ugye?...Tudtam, hogy megint bowlingozni voltál!

Egy szőke és egy barna nő jelentkezik egy cégnél ugyanarra az álláshirdetésre. A cégvezetőtől kapnak egy-egy kérdőívet, hogy azt töltsék ki. Mindketten kitöltik, majd a leendő főnök értékeli a válaszaikat:
    - Mind a ketten azonos pontszámot értek el, és én úgy döntöttem, hogy önt választom - fordul a barna lányhoz.
    - Ezt nem értem! Biztos, hogy valamilyen előítélet miatt döntött így! - háborodik fel a szőke lány.
    - Nem hölgyem. Az utolsó kérdésre egyikük sem tudta a választ, de míg a másik hölgy azt írta: "Nem tudom", az ön papírján ez áll: "Én sem".

Egy ember mérgelődik, mert nem tud felszállni a buszra. Így szól:
    - Menjenek már beljebb, mert nem férek fel. Hátul meg annyi a hely, hogy sakkozni lehetne.
    A busz hátuljában megszólal egy utas:
    - Jöjjön, uram, még egy sötét paraszt hiányzik!

A királylány este elmegy a királyfi szobája elé és szól neki:
    - Lépésem nesztelen, itt állok meztelen.
    A királyfi beengedi.
    Másnap este megint megy a királylány:
    Megint beengedi. Így megy ez napról-napra. De aztán a királyfi elmegy a háborúba. Hazajön, a királylány megint megy a szobájához:
    De a királyfi kiszól:
    - Kérésed hasztalan, itt állok...

Egy vak férfi bemegy a kocsmába, leül a pultnál egy székre. Kitapogatja a mellette ülő embert és kérdezi tőle:
    - Akar hallani egy szőke viccet?
    Mire az így felel:
    - Ide figyeljen, én is szőke vagyok. Itt áll mögöttem egy százhúsz kilós birkózó barátom, ő is szőke. A kocsmáros is szőke. És van itt még két nagydarab fickó a pultnál, mindketten szőkék. Biztos, hogy el akarja mondani nekünk azt a viccet?
    - Inkább nem. Nem akarom ötször elmagyarázni.

Rendőrfőnök:
    – Holnap szépen öltözzenek fel, megyünk a Figaró házasságára.
    Másnap a rendőrök kiöltözve megjelennek, csokrokkal, tortával. A főnök ordít rájuk:
    – Barmok, operára megyünk, nem lakodalomba.
    Az egyik közlegény megszólal:
    – Most maga a Jani, de a múltkor ki jött gumicsizmában, pecabottal a Hattyúk tavára?