Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Akkor egy vicc. Van három ember. Az elméleti fizikus, a kísérleti fizikus és a matematikus. Egy kísérletben vesznek részt. Bezárják őket egy halom konzervvel 2 hétre egy szobába, de nem kapnak semmit. Vizsgálják, hogy ki éli túl.
Két hét után benyitnak az elméleti fizikushoz. Látják, hogy a fal kicsit amortizálva van, de a fizikus él.
- Hogyan csinálta?
- Kiszámoltam és megbecsültam, hogy mekkora erővel kell és hogyan falhoz vágni a konzerveket. Kinyíltak és túléltem.
Benyitnak a kísérleti fizikushoz. A fal rommá van amortizálva.
- Hogyan csinálta?
- Gyakorlatias ember lévén kísérleteztem és addig vágtam a falhoz a kozerveket amíg kinyíltak. Túléltem.
Mennek a matematikushoz. Benyitnak. A fickó holtan fekszik a szoba közepén és a felra fel van karcolva konzervdobozzal az alábbi felirat.
"Tegyük fel, hogy nyitva vannak a konzervek".
Vagy egy klasszikus. Hruscsov, Kennedy és Castro találnak egy csodalámpát, de mivel 3-an vannak mindenki csak egyet kívánhat.
- Dögöljön meg minden jenki! - Mondja Hruscsov.
- Dögöljön meg minden orosz! - Mondja Kennedy.
És te mit kérsz Castro? - Kérdi a dzsinn.
- Én már csak egy kávét kérek.