Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Molnibalage
    Akkor egy vicc. Van három ember. Az elméleti fizikus, a kísérleti fizikus és a matematikus. Egy kísérletben vesznek részt. Bezárják őket egy halom konzervvel 2 hétre egy szobába, de nem kapnak semmit. Vizsgálják, hogy ki éli túl.

Két hét után benyitnak az elméleti fizikushoz. Látják, hogy a fal kicsit amortizálva van, de a fizikus él.

- Hogyan csinálta?
    - Kiszámoltam és megbecsültam, hogy mekkora erővel kell és hogyan falhoz vágni a konzerveket. Kinyíltak és túléltem.

Benyitnak a kísérleti fizikushoz. A fal rommá van amortizálva.

- Hogyan csinálta?
    - Gyakorlatias ember lévén kísérleteztem és addig vágtam a falhoz a kozerveket amíg kinyíltak. Túléltem.

Mennek a matematikushoz. Benyitnak. A fickó holtan fekszik a szoba közepén és a felra fel van karcolva konzervdobozzal az alábbi felirat.

"Tegyük fel, hogy nyitva vannak a konzervek".

Vagy egy klasszikus. Hruscsov, Kennedy és Castro találnak egy csodalámpát, de mivel 3-an vannak mindenki csak egyet kívánhat.

- Dögöljön meg minden jenki! - Mondja Hruscsov.
    - Dögöljön meg minden orosz! - Mondja Kennedy.

És te mit kérsz Castro? - Kérdi a dzsinn.

- Én már csak egy kávét kérek.