Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • kispeki
    Két régi barátnő találkozik. Kérdi egyik a másiktól:
    - Hogy vannak a gyerekeid?
    - Jaj, ne is kérdezd! Szegény fiam egy szörnyű lusta lányt vett feleségül. Délelőtt 11-ig fel sem kel az ágyból, egész nap költekezik a plázákban, este se főz, hanem elviteti magát valami drága étterembe.
    - Szegény fiad, jól kifogta! És a lányoddal mi újság?
    - Neki arany élete van. A férje reggel ágybaviszi neki a kávét, a reggelit, aztán ellátja pénzzel, hogy vegyen magának, amit csak akar, és minden este vacsorázni mennek.

Karácsonykor a nagymama vízipisztolyt ajándékoz az unokájának. A lánya dühösen fordul a nagyihoz:
    - Anya, hogy vehettél neki ilyen ajándékot! Már nem emlékszel, mennyire dühös voltál, amikor a vízipisztolyunkkal mindent összefröcsköltünk?
    A nagyi elmosolyodik:
    - Dehogynem, nagyon is...

Egy férfi kérdőívvel a kezében járja sorra a lakótelepi lakásokat. Felmérést végez a szexuális szokásokról. Becsönget egy férfihoz, és kérdezi:
    - Ön milyen gyakran szeretkezik a barátnőjével?
    - Háromszor egy héten.
    - Pont eggyel kevesebbszer, mint a szomszédja.
    - Ez érdekes... éppen ő a barátnőm.

Három idős hölgy az öregedés nyavajáiról beszélget:
    - Gyakran előfordul velem, hogy állok például a hűtőszekrény előtt, egy adag majonézzel a kezemben, és egysezrűen nem emlékszem, vajon most vettem-e ki onnan, vagy most akarom visszatenni - így az első.
    A másik idős nő erre ezt mondja:
    - Igen, velem is előfordult már, hogy álltam a lépcső közepén, és képtelen voltam rájönni, vajon felfelé, vagy lefelé indultam el.
    A harmadik gyorsan mondja:
    - Szerencsére nekem nincsenek ilyen problémáim. Ezt le is kopogom... Nahát! Ti is hallottátok? Biztos a postás az, megyek és megnézem mit akar.

Mi lett volna az ukránok üzenete, ha nem ők kapják az EB-t?
    "Jok voltatok STOP Gratulalunk STOP Koolaj STOP Foldgaz STOP"