Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • kispeki
    Jocó megy, hát látja hogy a Gazsinak gyönyörü háza lett, az udvaron ott teniszezik Martina Navratilova meg Boris Becker, a felesége megszépülve. Megkérdezi:
    - Gazsi, hát hogy mán csinátad te éztet?
    - Hát a Balatonon nyaraltunk, fogtam egy árányhalat a meg tejjesítette három kíványságom.
    - Jocó is leutazik a Balatonra, kifogja az aranyhalat. Az mondja neki:
    - Ha visszaengedsz teljesítem három kívánságod!
    - Jó van. Elöször is légyen egy nagy házam, de nagyobb mint a Gazsijé! Másodszor légyen egy szép feleségem, de szebb legyen mint a Gazsijé. Harmadszor meg legyen jó sok szex!
    Visszadobja a cigány az aranyhalat, és megy haza, hát látja hogy a putrija palotává változott, egy gyönyörü nö ül az erkélyén. Menne be rögtön, de amint kinyitja az ajtót csak úgy ömlik ki a sok Győri Édes meg a Háztartási- és Pilótakeksz, úgy hogy be se tud menni a házba tőlük. Rohan rögtön a Gazsihoz, elpanaszolja neki mi történt. Mire Gazsi felsóhajt:
    - Miért azt hitted, hogy én tán nagy téniszt kértem?!?

Fickó stoppol az M7-esen, megáll egy apáca. Elindulnak, a fickó csak bámulja az apácát kigúvadt szemekkel. Az apáca végül megkérdi:
    - Uram, mi a csudát bámul annyira?
    - Hát, tudja, régi vágyam, hogy megcsókoljak egy apácát.
    - Elvileg nincs akadálya - mondja az apáca - de nőtlennek kell lenned és katolikusnak.
    - Az vagyok, az vagyok - mondja a fickó. Kiszállnak, a fickó megcsókolja az apácát. Mikor mennek vissza az autóhoz, a fickó elkezd sírni.
    - Most meg miért sírsz - kérdi az apáca.
    - Vétkeztem - mondja a fickó - nős vagyok és zsidó.
    - Annyi baj legyen - így az apáca - én meg István vagyok és jelmezbálba megyek.

Egy jóképű, fiatal nőcsábász taxist egy csinos, fiatal lány int le a balatoni országúton:
    -Kérem, vigyen el Balatonaligára!
    - Érdekes - válaszolja a taxis -, maga ezen a héten a harmadik terhes nő, akit Balatonaligára viszek.
    - De én nem vagyok terhes - tiltakozik a lány.
    - De nem is vagyunk még Balatonaligán!