Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • kispeki
    A család elmegy a Balatonra nyaralni. Velük a 6 éves kicsi is. Ahogy ott rohangál észreveszi, hogy vannak nők ott nagyobb mellel mint az anyjáé. Megkérdi az anyját.
    - Tudod ez úgy van, hogy minél nagyobb a mellük annál hülyébbek . Tovább rohangál a gyerek, azt észreveszi, hogy több férfinak nagyobb farka van mint az apjának.
    Megint kérdőre vonja az anyját.
    - Tudod, minél nagyobb nekik az, annál hülyébbek. A gyerek elégedetten távozik, majd 20 perc múlva jön az anyjához:
    - A papi a strand leghülyébb nőjével beszélget és úgy látom, minél többet beszélget annál hülyébb lesz...

Egy pasas a nyári kánikulában levetkőzik és meztelenül beleugrik a Balatonba. Lubickol egy darabig, majd meglát a ruhái körül sétálni két öregasszonyt. Hirtelen kiugrik a vízből és talál egy vödröt, azt maga elé tartja, mire megszólal az egyik nő:
    - Én gondolatolvasó vagyok.
    - Akkor mondja meg, most mire gondolok!
    - Hogy van alja a vödörnek...

Egy házaspár elmegy horgászni hétvégén a Balatonra. A férj délben ledol pihenni egy kicsit, felesége pedig a csónakkal beevezve a tó közepére, lefekszik napozni és olvasni. Arra evez a halor, és megszólítja:
    - Bocsánat, hölgyem, mit csinál itt?
    - Nem látja, hogy olvasok? - kérdez vissza a no.
    - Azt tudja, hogy itt tilos horgászni?
    - Én nem is horgászom!
    - De a felszerelés ott van a csónakban! Ezért fel kell jelentenem!
    - Ha feljelent, akkor én meg beperelem nemi eroszakért!
    - De hát magához sem értem!
    - Persze, de a felszerelés ott van magánál!