Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
A hetvenéves Józsi bácsi egy húszéves lányt vesz feleségül. A hotelben eltöltendő nászéjszakát nagy várakozás előzi meg a rokonság és ismerősök részéről. Ám legnagyobb megdöbbenésükre reggel az ifjú hölgy jön le támolyogva a hallba.
- Tudják, engem figyelmeztetett is, pihegi halkan hogy ötven éve spórol, de azt hittem a pénzzel!...
A székelyt emberölésért hallgatják ki a rendőrségen:
- Én csak eszegettem a szalonnát meg a kenyeret, jött az a román, megcsúszott ott egy banánhéjon és beleesett a bicskámba. És még nyolcszor.
-Mi a különbség egy megkopasztott angol és egy megkopasztott skót
között?
-Az angol végigjárja az összes kozmetikust, és egy vagyont költ hajnövesztő szerekre, és a biztonság kedvéért vesz egy parókát is.
-A skót? Azonnal eladja a fésűjét.