Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
xtr3m #30318 A válóperes tárgyaláson a bírónő megkérdi a férjet:
- És miért akar elválni?
- Mert a feleségem egy kurva.
- Ha jól értettem, durva?
- Nem, hanem kurva, "k"-val, mint "kegyed"!
Az ifjú házaspár beszélget a nászéjszakán:
- Szívem, mostantól vezessünk be egy új rendszert - mondja a nõ. - Ha este tökéletes a hajam, az azt jelent, hogy nem akarok szeretkezni. Ha kissé rendezetlen, az azt jelenti, hogy vagy igen, vagy nem. Ha pedig kócos vagyok, akkor irány az ágy!
- Rendben, édesem - feleli a férj. - De tudod, amikor hazaérek, szeretek iszogatni egy kicsit. Ha egy pohárral iszom, az azt jelenti, fáradt vagyok, nem akarom a szexet. Ha kettõvel, akkor vagy igen, vagy nem, de ha kettõnél többet iszom, akkor már nem érdekel, milyen a hajad.