Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Két barát beszélget:
- Mondd mibe halt meg az anyósod ?
- Gombamérgezésbe.
- Ezt nem értem. Én úgy hallottam, hogy tele volt zúzódásokkal.
- Tudod, az Istennek sem akart enni.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Cseng a telefon, a férj veszi fel. Bólogat, majd éktelen röhögésbe kezd.
Feleség:
-Ki volt az?
-A kórházból telefonáltak, az anyádat baleset érte.
-És te ezen röhögsz? Te tuskó! Tudod mi baja? Mi, te állat?
-Becsípte a mellét a biciklilánc... !
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Az én anyósom olyan mint egy jó pohár sör!
- Miért, olyan finom?
- Nem. Jéghideg, és mikor elém kerül, habzik a szája.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- Mit csinálsz Marika?
- Gödröt ások, temetem az aranyhalamat.
- Nem kell olyan nagy gödröt asni egy halnak.
- Csakhogy a hal a maga k*rva macskájában van.
-------------------------------------------------------------------------------------
Egy vándor leül a fa tövébe. Felnéz a fán lévő madárra majd a mezőn kikötött tehénre. Felnéz az égre és azt mondja:
- Uram, nem jól rendezted el ezt a világot. Mig a madárnak ott van az egész ég addig a tehénnek csak a karó jut.
Kis idő múlva a madár lesz*rja. Újból felnéz és azt mondja:
- Uram, csak jól rendezted el ezt a világot. Mert ha most a tehén lett volna a fán...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Két ember beszélget az utcán!
-Te, én rá jöttem hogy mitõl van az impotenció!
-Nah, és mitõl?
-Hát a gravitációtól!
--------------------------------------------------------------------------
Átmegy a részeg a piroson, megállítja egy csinos rendőrnő.
- Ötezer forint lesz...
Csorgó nyállal méri végig a részeg a nőt.
- Érted akár egy tizest is adok... De mióta hordtok egyenruhát?
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ketten támasztják a pultot a kocsmában.
- Látom üres a poharad.Kérsz még egyet?
- Dehogy kérek! Mi a francot kezdjek két üres pohárral?!
----------------------------------------------------------------------------------------------
A vendég Manhattan-koktélt rendel az éjszakai lokálban. A pincér kihoz neki egy gyanús löttyöt, a pohár közepén egy darab petrezselyemmel.
- Pincér, ez magának Manhattan? - csattan föl a vendég.
- Igen, uram.
- És mi az a zöldség ott középen?
- Az? Hát az a Central Park!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Egy részeg hazafelé tart és becsönget.
-Van férje?
-Van
-És itthon van?
-Igen
Még megkérdez pár asszonyt majd az egyik háznál.
-Van férje?
-Van
-És itthon van?
-Nincs
-Kijönne és megnézné hogy én vagyok-e az?