Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Emcsyke #29958 A gyagyások mennek kirándulni, eközben lerohad a busz. Az egyik gyagyás mondja a soförnek, aki a buszt szereli:
- Én tudom mi a baj?
- Honan tudnád?!? Gyagyás vagy, ülj le a picsádra! - szól vissza a sofőr
A gyagyás egy óra múlva:
- Én tudom mi a baja!
- Hogyan tudnád?!? Hülye fasz vagy, ülj a helyedre!
Egy óra múlva a gyagyás:
- Én tudom, mi a baja!
- Na mondd!
- Elromlott!!!
- Miért nem kapják el a cigányok az AIDS-et?
- ???
- Hát azért a vírusoknak is van büszkeségük.
Fiatal pár ül a parkban a padon.
- Mire gondolsz, drágám? - kérdezi a lány.
- Amire te - próbál kedveskedni neki a fiú.
- Nem szégyelled magad, te disznó!
Az angol, a németet és a cigányt elkapják a kínaiak, és kémkedésért halálra ítélik őket. Először az angolt viszik a kivégzőosztag elé:
Felkészülni, célra tarts!
Mire az angol elkiáltja magát:
- FÖLDRENGÉS!!!
A kínaiak eldobják a fegyvert, és hasra vágják magukat. Mire felocsúdnak, az angol eltűnik. Erre előhozzák a németet:
- Felkészülni, célra tarts!
Erre elordítja magát a német:
- ÁRVÍZ!!!
A kínaiak eldobják a fegyvert, hasra vágódnak. Mire felocsúdnak, a német is eltűnik.
Fogják a cigányt, kiviszik a kivégzőosztag elé.
- Felkészülni, célra tarts!
A cigány gondolkodik egy kicsit, majd kivágja:
-TŰZ!!!
- Miért van az összes hurrikánnak női neve?
- ???
- Mert amikor megjelenik, rendkivül heves és nedves, amikor távozik viszi a kocsit és a házat!
Anyós látogatóba megy a vejéhez. Megérkezik.
- Meddig marad anyuka? - kérdezi a veje
- Hát fiam ameddig szívesen láttok.
- Jaj,anyuka már a kávét se tetszik megvárni!
Szőke áll a boltban, a kosarát teliteszi uborkával, mikor teli van, visszateszi. Mikor már ezt háromszor megcsinálta, odamegy az őr.
- Mondja, hölgyem, mit csinál?
- Tudja, ma voltam kozmetikusnál, és azt mondta, hogy jót tesz az arcomnak az uborkapakolás...