Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • nandorb
    - Mit csinál a hacker a börtönben?
    - ???
    - Letölti a büntetését.

Elkapják az orvvadászt egy kaliforniai kondor elejtéséért. Gyorsított eljárásban bíróság elé állítják. A bíró megkérdi tole:
    - Bunösnek mondja magát?
    - Igen, bíró úr, de...
    - Semmi de! Nem érdekel! 2 év börtön egy külösen veszélyeztetett, a kihalás szélén levo faj elejtéséért plussz 20.000$ pénzbírság.
    - De bíró úr! Legalább hadd magyarázzam meg!
    - Jó, de a saját Maga érdekében ajánlom, hogy legyen meggyozo.
    - Rendben. Szóval az úgy volt, hogy elindultam az hegyekbe. Teljesen eltévedtem. Napokig bolyongtam, étlen, szomjan. Majd` éhen haltam, amikor megpillantottam a sebesült kondort. Láttam, hogy úgyis elpusztul, ezért, hogy én éhen ne haljak, tüzet raktam, megsütöttem és ettem belole. Ekkor váratlanul jöttek a vadorök és így kaptak el.
    A bíró meghatódik, és mondja:
    - Jó, rendben. Ebben az esetben felfüggesztem a büntetését és 2000$-ra mérséklem a pénzbüntetést. Az ülést berekesztem.
    A tárgyalás után a vádlott egy liften megy le a bíróval. Az kiváncsiságból megkérdi tole:
    - Nézze. Én is szoktam vadászni. Nagyon kiváncsi lennék, hogy milyen ízu volt az a kondor. Legalább finom volt?
    - Ugyan, dehogy, bíró úr! Nem egy nagy szám! Nekem elhiheti, hogy az íze meg sem közelíti a szirtisasét vagy mondjuk a kerecsensólyom-fiókáét!

A farkas bekopog a gidáék háza ajtaján,és ezt mondja:
    - Nyissatok ajtót gidácskáim, én vagyok az anyácskátok és tele a togyem friss tejjel!
    Mire a gidák:
    - Hazudsz farkas! Mi az anyut sörért küldtük.

Egy rabló betör éjjel egy pasashoz:
    - Pénzt, vagy életet!
    - A pénz jöhet, de gyereket nem akarok!

Egy bár tulajdonosa felvett egy dobost és egy zongoristát. Hamarosan észrevette, hogy a dobos rendszeresen hazavisz a bárból dolgokat. A tulajdonos megunta a dolgot, feljelentette a zenészt, akit végül le is tartóztattak.
    A bár dobos nélkül maradt. Egyik nap a tulaj felhívta egyik barátját, hogy tud-e neki ajánlani egy jó dobost.
    - Mi történt azzal, akit a múltkor felvettél? - kérdezte a barát.
    - Letartóztatták.
    - Olyan rosszul játszott?

Egy símaszkos férfi lép be a bank épületébe fegyverrel a kezében. Nagy sikongatások közepette odamegy az ablaknál álló dolgozóhoz és átad neki egy listát. A dolgozó nézi majd visszadja és így szól:
    - Elnézést uram, de két liter tejet, fél kiló kenyeret és 15 deka parizert a szemben lévo vegyesboltban lehet kapni!

- Papa! Papa! - kiabál a fiú a kertbol. - Most lopták el a kocsinkat!
    - Láttad, ki vitte el?
    - Igen!
    - Felismernéd?
    - Nem, de felírtam a kocsi rendszámát.

Éjszaka a börtönben. Halk suttogás:
    - Maga mióta van itt?
    - Tíz éve.
    - Jó itt magának?
    - Nem!
    - Hajlandó velem megszökni ma éjjel?
    - Nem.
    - Miért?
    - Mert én vagyok a börtönor...

Pistikét irodalomórán a tanárnéni megszólítja:
    - Pistike! A Mikszáth-ot véletlenül X-szel írtad!
    - Dehogyis Tanárno! Az DirectX.

Hány fórumozó kell egy villanykörte kicseréléséhez?
    1 aki kicseréli a villanykörtét és beírja, hogy ki lett cserélve
    14 aki megosztja a hasonló tapasztalatait a villanykörte cserélésrol, és hogy hogyan lehet más módon is kicserélni
    7 aki figyelmeztet a villanykörte cserélés veszélyeire
    1 aki az egészet átrakja a világítás topicba
    2 aki nem ért egyet ezzel és átrakja az elektromosság topicba
    7 aki felhívja a figyelmet a nyelvtani hibákra a villanykörte cserélésrol szóló hozzászólásokban
    5 aki flame-eli a nyelvtanárokat
    3 aki kijavítja a nyelvtani hibákat a flame-ekben
    6 aki vitázik azon, hogy "villanykörte" vagy " villany körte" másik 6 aki hülyének ítéli ezt a 6-ot
    2 gyártásban jártas mérnök, aki felvilágosítja a csoportot, hogy a helyes kifejezés a lámpa
    15 mindent tudó aki azt állítja, hogy dolgozott az iparágban, és a villanykörte kifejezés teljesen korrekt
    19 hozzászóló aki azt mondja, hogy ez a topic nem a villanykörtékrol szól és legyenek szívesek a beszélgetést egy villanykörtés topicban folytatni
    11 aki megvédi a hozzászólásokat, mert mindannyian használunk villanykörtét ezért a hozzászólások idevágóak a fórumba
    36 vitázik azon, hogy melyik módszer a legtökéletesebb a villanykörte kicserélésére, hol lehet megvenni a legjobb villanykörtéket, melyik márkájú villanykörte a legjobb ehhez a technikához, és melyik márka hibás
    7 aki hivatkozásokat ír be, ahol különbözo villanykörtékrol lehet látni példákat
    4 aki megállapítja, hogy az elozo hivatkozások nem jók, és beírja a jó hivatkozást
    3 aki olyan hivatkozásokat ír be amiket a beírt hivatkozások alapján talált
    és ezek alapján hozzákapcsolható a villanykörte a fórumozó csoporthoz
    13 aki belinkeli az összes hozzászólást, az összeset idézojel közé véve odaírja, hogy "én is"
    5 aki beírja, hogy nem fog többet írni, mert nem tudják többé kezelni a villanykörte problémát
    4 aki azt mondja, hogy "nem beszéltük már meg ezt nem sokkal ezelott?"
    13 aki azt mondja, hogy "csinálj inkább egy Google keresést a villanykörtékre, mielott kérdezel a villanykörtékrol"
    1 aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet

Miket lehet a számítógépes játékokból tanulni?

- Akárhányszor zuhansz le repülovel vagy helikopterrel, az ablaküveg mindig ugyanolyan mintázatban repedezik össze.
    - Ha nagyon magasból leesel, megsérülsz. Viszont ha vízbe ugrasz akármilyen magasságból, semmi bajod nem lesz, még akkor sem, ha a víz csak a bokádig ér.
    - A világurben a lézersugár szabad szemmel is jól elkülönítheto szakaszokban, nem túl nagy sebességgel halad, és igen éles hangja van.
    - Ha a lábadra erosebb páncélzatú csizmát húzol, az a fejedre mért kardcsapások erejét is mérsékeli.
    - Egy ember zsebeiben, legfeljebb hátizsákjában könnyuszerrel elfér tízféle fegyver, több láda muníció, néhány tucat rakéta, ráadásul ezek nem is akadályoznak a mozgásban.
    - Ha egy nagy-nagy géppuskát tartasz a kezedben, alig tudsz vánszorogni a súlyától, de ha a válladra akasztod, elokapod a kiskést: uccu neki! gyors vagy, mint a szélvész.
    - Egy szobában csak azokat a tárgyakat tudod megérinteni, elvenni vagy megmozdítani, melyek a feladatod teljesítéséhez elengedhetetlenül szügségesek.
    - Minden megölt ellenséges katonától ugyanannyi loszert vehetünk fel, függetlenül attól, hogy el sem sütötte a puskáját amíg lelottük, vagy már egy fél órája lövöldözünk egymásra.
    - Ha egy elsosegély-dobozkára rálépsz, máris meggyógyultál.
    - A ló midig lovasával egyszerre hal meg.
    - Ha valaki ugrál, közben mindig nagyokat kell nyögjnie minden ugráskor.
    - Ha elkezded karddal csapkodni egy ház oldalát, attól egy ido múlva felgyúl a teteje.

Közmondások programnyelven

/* Addig jar a korsó a kútra... */

while( state(Korso) != _BROKEN ) go( Korso, &Kut);

--------------------------------------------------------------------------------

/* Ki mint vet, úgy arat */

set_quality( Aratas, get_quality(Vetes) );

--------------------------------------------------------------------------------

/* Ajandék lónak... */

if( origin(Horse) == _SOUVENIR ) Allow_Look_At.Teeth=0;

/* Soha ne a falu legszebb lányát vedd feleségül! */

if( bride_ID == most_beautiful( GetAllGirls(_THIS_VILLAGE))) exit(-1);

{Ki korán kel, aranyat lel}

If TimeToInt(Wakeup.Time)<TimeToInt(StrToTime("06:00:00")) then
    AddToList(UserLoggedIn.FoundItems,Gold);

{Nezd meg az anyjat, vedd el a lanyat}

Function May_I_Marry_Her(Girl: TGirl):boolean;
    begin
    With Girl.Mother do
    May_I_Marry_Her:=((Body.Qality="attractive") and
    (face.Quality="beautiful"));
    end;

{Aki máasnak vermet ás az a sírásó}

type
    TEmployed=class(THuman)
    Job : String[30];
    procedure OnGraveDigging( Sender: Tobject);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    end;
    Procedure TEmployed.OnGraveDigging( Sender: Tobject);
    begin
    Sender.Job:="GraveDigger";
    end;

{Egyszer volt Budán kutyavásár}

Const
    Num_Of_Dog_Buying_In_Buda=1;

/* Sok lúd disznót gyöz */

uses animals;
    var lud, diszno: Tanimal;
    Procedure Attack(A, B: Tanimal; NumA, NumB: Word);
    begin
    If NumA*A.Strength>NumB*B.Strength then write(A.Caption)
    else if NumA*A.Strength<NumB*B.Strength then write(B.Caption)
    else write('Nobody');
    writeln(' Won');
    end;
    begin
    Lud.Caption:='Lúd';
    Lud.Strength:=10;
    Diszno.Caption:='Disznó';
    Diszno.Strength:=540;
    Attack(Lud, Diszno, 1, 1 );
    Attack(Lud, Diszno, 20, 1 );
    Attack(Lud, Doszno, 60, 1 );
    end.