Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • atlagember
    Két cigány sétál, mikor találkoznak a pappal, akinek be van gipszelve a lába.
    - Mit csinált atyám?
    - Elcsúsztam a fürdőkádban!
    Továbbmennek a két cigány erre, a pap arra. Fél óra múlva megkérdi az egyik a másiktől:
    - Te, mi az a fürdőkád?
    - Honnan tudjam, nem járok én templomba!

- Mi az? Három roma holtteste úszik lefelé a dunán?
    - ???
    - Nemtudom, de jól kezdődik.

- Mi az? Cigány térdig sósavban?
    - ???
    - Oldódik a probléma...

A cigány felel a bíróságon:
    -Há kédvés bíróur. Az egész úgy kézdödött, hogy amint sétálgattam a párton, találtam egy szégény vérgödö hálácskát. A halacska ázt mondta nékém, hogyha én ott a fárkámra húzom, ákkor teljesíti a kívánságomat. Há ín a fárkámra huztam, ki góndóltá ákkor, hogy 9 éves kislánnyá fog változni...

Cigány gyerek fut haza:
    - Há’ muter én cigány vagyok vagy zsidó?
    - Mé’ kéde’ ilyen hülyeségeket?
    - Me’ kinn van egy kisgyerek MTB-kal és alkuggyak rá vagy egyszerűen csak lopjam el?

- Mi az? 2 roma behajt a szakadékba egy Zsigulival?
    - ???
    - Pazarlás. A Zsiguli öt személyes.

Egy cigányasszony 12 kölkével masírozik végig a városban, valami kegyetlen hangerővel. Megszólítja őket egy rendőr:
    - Csókolom, de zajosaknak teccenek lenni. Kié ez a sok gyerek?
    - Há' kérem, ez mind a enyimé.
    - Csak úgy kíváncsiságból: ki csinálta ezeket a gyerekeket?
    - Há' a nagyját az apja, az apraját meg a nagyja.

Meddig szűz a roma kislány?
    - ???
    - Amíg erősebb az öccsénél, gyorsabb a bátyjánál, az apja pedig börtönben van!

A cigány vizsgázik vezetésből. Az oktató kérdi tőle.
    - Na, az ott milyen tábla?
    - Alumínium. Vissza mönnyek érte?