Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
asdfextra #29603 A gondos szülők nagy nehezen beleegyeznek, hogy tinédzser lányuk a buliból, csak másnap reggel jöjjön haza, de azért egész éjjel aggódnak érte. Végre megérkezik a lányuk.
- Mi volt? Mi volt? - kérdezik a szülők
- Jaj nagyon klassz volt!
- Na mégis, mit csináltatok?
- Mindjárt az elején sokat ittunk...
- Csak nem lettél rosszul?
- Nem anyukám ne aggódj! Csak szörnyen melegem lett.
- Csak nem kezdtél el vetkőzni?
- Nem apukám ne izgulj. Csak a blúzom zippzárát húztam le hátul a nyakamnál egy icipicit. Aztán a farmerem zippzárát elől egy icipicikét...
- És ez neked nem sok?!
- Nekem hogy lett volna sok, mikor minden mást a többiek csináltak?
- Olyan kedves volt mindenki... És amikor aztán elkezdtem fázni, rám feküdtek a fiúk, hogy ne dideregjek...
- Rád feküdtek?! És te csak ezt így mondod?! Tudod, hogy hívják az ilyet, te...?!
- Én nem tudom, hogy hívják az ilyet, én csak azt tudom, hogy mostantól fogva ez lesz a hobbim.