Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
68 hsz-el lejjebb, ezen az oldalon. De valakinek biztos új.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
A doktor azt mondta: - Joe, a jó hír az, hogy meg tudom gyógyítani a
fejfájását. A rossz hír az, hogy ehhez kasztráció szükséges. Ön egy
nagyon
ritka állapotban van, amelynek az az oka, hogy a heréi nyomják a
gerincét,
és a nyomás okozza a pokoli fejfájást. A nyomás megszüntetésére az
egyedüli
mód a herék eltávolítása.
Joe döbbent és komor volt. Ezek után lesz még miért élnie? Nem tudott
elég
ideig koncentrálni a válaszhoz, úgy döntött, nincs más választása,
mint
menni a kés alá.
Amikor elhagyta a kórházat, 20 év óta elõször nem fájt a feje, de úgy
érezte, hiányzik egy fontos része. Ahogy ment az utcán, rájött, hogy
más
személyiségnek érzi magát. Új kiindulásból új életet kezdhet.
Meglátott
egy
férfiruházati boltot, és azt gondolta: - Ez az, amire szükségem van!
Egy
új
öltöny.
Belépett, és mondta az eladónak: - Szeretnék egy új öltönyt. Az idõsebb
szabó szemügyre vette. - Lássuk csak ... 44-es méret. Joe nevetett. -
Igaz!
Honnan tudta?
- 60 éve vagyok az üzletben!
Joe felpróbálta az öltönyt. Tökéletesen állt.
Mialatt Joe csodálta magát a tükörben, az eladó megkérdezte: - Mi a
véleménye egy új ingrõl?
Joe egy pillanatig gondolkodott, aztán azt mondta: - Igen.
Az eladó szemügyre vette. - Lássuk csak ... 34-es ujj és 16-1/2-es
nyak.
Joe
ismét meglepõdött. - Igaz! Honnan tudta?
Joe felpróbálta az új inget. Tökéletesen állt. Mialatt a gallért
igazgatta
a
tükörben, az eladó megkérdezte: - Egy új cipõt? Joe lendületben volt:
-
Igen!
Az eladó megnézte Joe lábát. - Lássuk csak ... 9-1/2 E Joe elámult. -
Igaz!
Honnan tudta?
Joe felpróbálta az új cipõt. Tökéletesen illett a lábára. Kényelmesen
lépegetett körbe az üzletben; az eladó megkérdezte: - Mit szólna egy
új
alsóhoz? Joe gondolkodott egy másodpercet, aztán azt mondta: - Igen!
Az eladó hátralépett, megnézte Joe csípõjét. - Lássuk csak .. 36-os
méret.
Joe nevetett. - Most megfogtam! 18 éves korom óta 34-est hordok!
Az eladó a fejét csóválta. - Nem hordhat 34-est! Egy 34-es alsó
felnyomná a
heréit a gerincéhez, és pokoli fejfájást okozna!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
Egyesek csak annyit írtak volna:
VÓTMÁ
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Vica: Én egyik viccet sem ismertem😊 (na jó, tán egykettõtxD)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az országhatáron ünneplik az egymilliomodik autót, és a vezetõjét, aki áthajtott a határon. Oda megy hozzá az egyik rendõr, hogy átnyújtsa a 25000000 forintra utaló csekket. Megkérdezi a rendõr a sofõrtõl:
-És mihez fog ezzel a pénzzel kezdeni?
-Nos, elõször is megszerzem a jogosítványomat.
Megszólal a felesége az anyósülésrõl:
-Ugyan biztos úr, ne is figyeljen rá, ha iszik mindíg hülyeséget beszél!
Erre a nagyothaló nagymama megszólal a hátsó ülésrõl:
-Na látjátok, most megbüntettek! PEdig mondtam, hogy ne jöjjünk lopott kocsival!
bár a részeg autóst mikor megszólal a mami h lopott az auto, és vmi vietnámi elõjön a csomagtartobol xD azt várom h végre vki berakja ujra XDddddd <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
asszem az még nem is vót xd
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nyomasd csak a vicceket.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Egyszer csak Korda feláll, és elindul a mosdó felé, a srác utána. A mosdóban megszólítja Kordát:
- Tiszteletem Drága Mûvész Úr! Mekkora öröm, hogy találkozhatok Önnel!
Ha nagyon szépen megkérem, megtenne nekem egy apró szívességet?!
- Mi lenne az barátom?
- Imponálni akarok a barátnõmnek, és azt szeretném kérni,
hogy jöjjön oda az asztalunkhoz, és kitörõ örömmel mondja azt nekem, hogy:
"Szevasz Ferikém! Hát ezer éve! Hogy vagy, mi újság?"
Kimennek a mosdóból, a srác leül. Pár perc múlva megérkezik Korda, és mondja a mondatot:
"Szevasz Ferikém! Hát ezer éve! Hogy vagy, mi újság?"
Mire a srác:
"Gyurikám vazze…, hányszor megmondtam, hogy húzz innen a picsába!"
1. ha maga elront valamit áthúzza, vgay zárójelbe teszi?
2. Milyen sas nem azt mondta, hogy pasas?
3. elfogyott a piros szín, helyette rózsaszínt használtam...
stb.
1. Megfogná a sörömet, amíg elõveszem a jogosítványom?
2. Sajnálom, biztos úr, elfelejtettem bekapcsolni a radar detektoromat.
3. Te vagy az a fickó a "Village People"-bõl?
4. Hé, legalább 180-nal kellett hajtania, ha meg tudott elõzni! Jó munka volt!
5. Elnézést, a "Kezeket fel" kötõjellel van írva?
6. Azt hiszem, jó kondiban van egy rendõrhöz képest.
7. Én is rendõr akartam lenni, de helyette inkább befejeztem a középiskolát.
8. Csúnya rendõr! Nem kapsz fánkot!
9. Ugye nem fogja megnézni a csomagtartót?
10. Nem magát rúgták fenékbe a "Kriminális"-ban?
11. Pont úgy néz ki, mint a barátnõm férje!
12. A fizetésedet az én adómból kapod!
13. Na, és akkor most letartóztatsz?
14. Ez hihetetlen! Az elõzõ kollégája is csak figyelmeztetett!
15. Hogy-hogy ittam-e? Hát maga a képzett rendõr!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
csak mondjuk az durva hogy ugyanaz a vicc többször szerepel 1 oldalon.
Megjegyzem, ha valaki olvasott, netán hallott már egy adott viccet, amit ide bepostolnak, akkor egyszerûen amint felismeri hagyja ki. Nem kötelezõ végigolvasni, és szenvedni miatta. Miért kéne bárkit is - aki nem olvasta/hallotta még - megfosztani attól, hogy õ is megismerje az adott viccet? Aki ismeri, az nem marad le semmirõl azáltal, hogy még egyszer látja. Viszont az, aki nem ismeri, lemaradna.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Amiket pedig nem ismertem azokon jót nevettem tehát csak így tovább 😊
Az igaz, h az újszülöttnek minden vicc új, de ebbe a topicba régi vicc olvasók és mesélõk járnak. Ha lehet, ne az internet feneketlen mélységeibõl elõhalászott 10000000000000 éves õskövület vicceket tegyél be, mert azt senki sem szereti a régebbi forumozók közül.
Ha lehet, inkább újakat keress, és legalább egy oldalon belül ne legyen u.a. vicc 2-3 szor.. ez ugye nem nagy kérés?
thx
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
- Azt hiszem, a barátnõmnek nem esett jól az a négy üveg sör, amit a múltkor rátukmáltam.
- Hogyhogy?
- A szememre hányta.
A férj hazamegy a vadászatból és a felesége kérdi, hogy van-e valami. Mire a férj:
- Képzeld, elejtettem egy nyulat.
- Na és? Hol van? - kérdi a feleség.
- Mondom, hogy elejtettem!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Na öcsém! - Mondja a székely: - Tudod-e mi az igazi vagányság?
- Nem én.
- Na figyelj!
Feldobja a fejszét és mikor eltalálná akkor ellép elõle.
Másnap kimegy a székely a fiával az erdõbe. Kérdezi :
- Fiam, tudod-e mi az igazi vagányság?
- Nem én apám.
- Na figyelj.
Feldobja a fejszét, mindent pontosan kiszámít, és mikor elakarna lépni elõle, felbukik egy gyökérben,és kettéhasítja a fejét a fejsze. Hazamegy a kisfiú. Kérdezi az édesanyja, hogy merre van az apja. Erre azt válaszolja:
- MÉG KINN VAN AZ ERDÕBEN,"VAGÁNYKODIK"!
-Uram, van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?
- Essünk túl rajta, halljam a rosszat.
- A röntgenfelvételen egy nagy kiterjedésû tüdõtumor látszik.
- És mi a jó?
- Photoshoppal el tudom tüntetni!
- Hát veled mi történt?
- Képzeld, kijöttem este a kocsmából, felugrottam a biciklire...
- Atyaég! És elestél?
- Dehogyis! A falnak volt támasztva.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
kb az uccsó mondat elõtt már írni akartam hogy ebbe mi a vicc ? 😄
végén meg olyat szakadtam 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
1986-ban a Northwestern University dimplomaosztó ünnepsége után Mkele Mbembe Kenyában töltötte a nyár nagy részét. Egyik kirándulása során, amikor átverekedte magát egy sûrû bokron, Mbembe egy elefántbikával találta szembe magát amint az állat az egyik mellsõ lábát a levegõbe emeli. Az elefánt elég kimerültnek nézett ki, ezért Mbembe óvatosan megközelítette, és ahogy elétérdelt hogy megvizsgálja az állat lábát, észrevette hogy egy jókora "szálka" van beágyazódva a talpába.
Amilyen óvatosan csak lehetett Mbembe kihúzta a szálkát, mire az elefánt óvatosan lerakta a lábát a földre. Az elefánt arccal az ember felé fordult és meglehetõsen nagy kíváncsisággal az arcán bámulta az embert néhány feszült percen keresztül.
Mbembe mozdulatlanul állt, és semmi másra nem tudott gondolni, csak hogy most bele lesz tiporva a földbe. Egyszercsak az elefánt egy hatalmasat trombitált, hátat fordított, és elsétált.
Mbembe sosem felejtette el ezt a napot...
Húsz évvel késõbb Mbembe a kisfiával sétálgatott a chicagoi állatkertben, és ahogy az elefántok kerítéséhez közeledtek az egyik állat egyenesen megindult Mbembe és fia Tapu irányába. A hatalmas állat bámulta Mbembe-t, és az egyik mellsõ lábát a levegõbe emelte, majd lerakta. Ezt egy jónéhányszor megismételte, majd egy hangosat trombitált, végig az ember szemébe nézve. Mbembe visszaemlékezve az 1986-os találkozásra az elefánttal, azon törte a fejét, hogy ez vajon ugyanaz az állat-e. Mbembe összeszedte a bátorságát, és megvárta amig minden látogató odébbáll, majd átmászott a korláton és megindult az elefánt felé.
Csodálkozva nézett az állat szemébe, mire az elefánt trombitált újra egy nagyot, körbeölelte az ormányával Mbembe egyik lábát és hozzávágta a korláthoz, majd odament hozzá és halálba tiporta a szerencsétlen balf@szt.
Valószínûleg nem ugyanaz az elefánt volt az..........................
Eddig az ment, hogy lánnyal, legénnyel, most meg az, hogy lány nyel, legény nyal.
Régebben azt énekelték, hogy "Cickom, cickom, vagyon-e szép lányod", most meg azt, hogy "lányom, lányom, vagyon-e szép cickód".
Ki bírja ezt követni?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.