Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Frosty01
    A férj munkából hazatérve a következőket mondja feleségének:
    -Képzeld drágám, az új titkárnő zöld szoknyában és fehér felsőben volt. Tudja hogy szeretem a Fradit, nem nagy dolog, de jól esett.
    Másnap megy haza a férj és mondja:
    -Képzeld drágám az új titkárnőm ma zöld bugyit és fehér melltartót viselt. Tudja, hogy élek halok a Fradiért, nem nagy dolog, de jól esett.
    Harmadnap ismét megy haza a férj, de mielőtt szóhoz jutna mondja a neje:
    -Képzeld drágám ma átjött a szomszéd, csak két centivel volt nagyobb a farka mint a tiéd....Nem nagy dolog, de jól esett.

Egy férfi kérdezi a feleségétől:
    - Mondd, drágám, miért jöttél annak idején hozzám feleségül?
    - Hát, mert hülye voltam. - feleli viccesen az asszony.
    - Akkor jó, megnyugodtam. - mondja a férj.
    - Hogy-hogy?
    - Mert annyiszor hallani, hogy házaspárok elválnak, mert elmúlik a szerelem. De a hülyeség, az nem múlik el.

Készül a székely a vásárba. Kérdezi a felesége:
    - Veled mehetek a vásárba?
    - Nem, nem jöhetsz!
    - De had menjek veled, akkor csak a szekér hátuljára!
    - Nem,nem jöhetsz!
    Elindul az ember a vásárba. Egyszer csak nagy vihar kerekedik, a villám belecsap a szekér hátuljába.
    - Hej, pedig milyen szépen kérte!

Az öt legjobb magyarázat, amit akkor adhatsz, ha a főnököd rajtakap, amint az íróasztalon szundikáltál:

1.) Igen, mondták is a véradáson, hogy ez ma előfordulhat.
    2.) Ez volt a 15 perces erőgyűjtés, amit a jobb munkaidőkihasználásról szóló előadáson tanultam.
    3.) Észrevette már, hogy milyen furcsa hangokat ad ez a billentyűzet, ha az ember egészen közel rakja a fülét hozzá?
    4.) Beszorult a tollam ide a monitorom alá, nem tudna egyet kölcsönadni?
    5.) ( miközben lassan felemeled a fejed, ezt suttogod ) ...mindörökké, ámen.