Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Pipör
    Sétál egy fickó a Central Parkban, amikor is észreveszi, hogy egy pitbull rátámad egy kissrácra. Odarohan, megragadja a nyakörvet és addig szorítja, míg a kutya megfullad. Mindenki ünnepli a fazont, köré özönlenek az újságírók.
    - Akkor holnap lehozzuk a hírt azzal a címmel, hogy "A hős New York-i megmentette egy kisfiú életét!"
    - Az igazat megvallva nem vagyok New York-i.
    - Akkor "Amerikai hős megmentette egy kisfiú életét a kutyatámadásban!"
    - Nem is vagyok amerikai.
    - Akkor hova valósi?
    - Pakisztáni vagyok.
    Másnap az újságok címlapján:
    "Iszlám fundamentalisták szerencsétlen kutyákat kínoznak a Central Parkban - Az FBI keresi az Al-Kaida szálat."

- Miért a piros szegfű az MSZP jelképe?
    - ???
    - Mert a szeghez kalapács kell, a fűhöz meg sarló.

Egy egyiptomi kutatócsoport 1977-ben feltár egy piramist, és csodák csodájára a piramis mélyén élve találja meg az odatemetett fáraót és a tevéjét. Össze is gyűlnek a világ tudósai, hogy kiderítsék, mi is volt e csodás túlélésnek a titka. Nagy nehezen sikerül megérteni a fáraót, aki elmondja, hogy bizony nem volt más hátra, a teve ürülékét ő ette meg, az övét meg a teve ette meg. Az orosz tudós nem érti a beszédet, megböki a magyart:
    - Mit mondott?
    - Képzeld, azt magyarázza, hogy ők találták fel a KGST-t!

Anyuka sétál az állatkertben a fiával. Megállnak az elefánt ketrece előtt...
    - Anyu mi az ott?
    - Az ormánya, fiacskám...
    - Nem... Az ott!
    - A foga, fiacskám...
    - Neeem... Az ott a lába között!
    - Ja... az... khmm... semmi, fiacskám...
    Következő alkalommal az apjával sétál a kisfiú az állatkertben. Amikor újra az elefánt elé kerülnek, a fiúcska elkezdi:
    - Apu, mi az ott?
    - Az ormánya, fiacskám...
    - Nem... Az ott!
    - A foga, fiacskám...
    - Neeem... Az ott a lába között!
    - Ja. Az az elefánt nemiszerve, fiacskám...
    - De hát anyu azt mondta hogy az semmi...