Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
Ittvan pár Hitleres:
-Mi a külömbség Hitler és Gyurcsány között?
-Hitler ingyen adta a gázt.
-Hitler elhív 3 zsidót a többi közül egy megtöltött medencéhez. Azt mondja nekik, hogy aki át tud úszni, az elmehet. Indul az első, felénél elsüllyed. Megy a második, az is ugyanígy. Megy a harmadik, már majdnem kiér, már Hitler is izgul, de végül az is elsüllyed. Utána Hitler gondolja magában: "Már majdnem azt hittem, hogy van olyan zsidó, amelyik bírja a savat..."
-Hitler megkérdez egy gyereket: Mi akarsz lenni a nagy leszel?
-Autóversenyző.
-Akkor gyere be ide, te vezetsz, én adom a gázt...
Ez már nem hitleres, de ez is jó:
Az orosz, a Magyar és a cigány ülnek egy lakatlan szigeten, mikor arra jön egy hajó, aminek a kapitánya csak azzal a feltétellel engedi fel őket, hogy minden embernek a saját szakmájával vágjek le a f*szát.
Bemegy az orosz, 20 percig jajgat meg ordítozik, aztán kijön.
Bemegy a cigány, ővele is ugyanez történik.
Bemegy a Magyar, és megkérdezi, hogy miért ordítottak annyira.
-Hát mert az első hentes volt, neki bárddal vágtuk le. A második favágó volt, annak fűrésszel. Na de te mi vagy?
-Én fagyis vagyok, NNA amég ti az én f*rkamat leszopkodjátok.....