Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Dzsini
    <OFF>
    A demagógia (a görög δημος (demos, nép) és αγωγειν (agogos, vezetés) szavakból) a retorika azon fajtája, amely az érzelmekre és az előítéletekre próbál hatni. A politika és a politológia egyaránt használja, általában tetszetős, részigazságokon, vagy irreális elképzeléseken alapuló politikai programok vagy kijelentések rosszalló (pejoratív) megjelölésére.

forrás: Wikipedia, kiemelés tőlem.
    <ON>
    A székelybácsi bemegy a kocsmába folyton azt mondogatja hogy ezt nem lehet megmagyarázni.
    Kikéri az első fél decit megissza és azt mondja ezt nem lehet megmagyarázni.
    Másodikat is kikéri és ugyanezt mondja.
    A csapos megkérdezi: na de székelybácsi mit nem lehet megmagyarázni.
    Erre a székelybácsi:Hát fijam! bementem a tehénhez hogy fejjem meg, leültem a bal felére erre megrugott a bal lábával és kikötöttem, átültem a jobbfelére, ott meg a jobb lábával rugott meg, azt is kikötöttem, beültem a hata mogé ott meg a farkával kezdett csapdosni. mivel már nem volt mivel kikössem feláltam a székre hogy a nadrágom szíjával kössem fel, erre lecsuszott a nadrágom és bejött az asszon. Na látod fijam ez az amit nem lehet megmagyarázni...