Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
<OFF>
A demagógia (a görög δημος (demos, nép) és αγωγειν (agogos, vezetés) szavakból) a retorika azon fajtája, amely az érzelmekre és az előítéletekre próbál hatni. A politika és a politológia egyaránt használja, általában tetszetős, részigazságokon, vagy irreális elképzeléseken alapuló politikai programok vagy kijelentések rosszalló (pejoratív) megjelölésére.
forrás: Wikipedia, kiemelés tőlem.
<ON>
A székelybácsi bemegy a kocsmába folyton azt mondogatja hogy ezt nem lehet megmagyarázni.
Kikéri az első fél decit megissza és azt mondja ezt nem lehet megmagyarázni.
Másodikat is kikéri és ugyanezt mondja.
A csapos megkérdezi: na de székelybácsi mit nem lehet megmagyarázni.
Erre a székelybácsi:Hát fijam! bementem a tehénhez hogy fejjem meg, leültem a bal felére erre megrugott a bal lábával és kikötöttem, átültem a jobbfelére, ott meg a jobb lábával rugott meg, azt is kikötöttem, beültem a hata mogé ott meg a farkával kezdett csapdosni. mivel már nem volt mivel kikössem feláltam a székre hogy a nadrágom szíjával kössem fel, erre lecsuszott a nadrágom és bejött az asszon. Na látod fijam ez az amit nem lehet megmagyarázni...