Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
zerosdfd #29341 Mit ne mondjuk terhes feleségünknek?
- Nem vagyok benne egészen biztos, de szerintem ez a gyerek nem lehet 20 kilós.
- Tudod, ha ránézek Pamela Andersonra, nem tudom elképzelni, hogy szült már gyereket.
- Teljesen biztos vagyok benne, hogy a combjaid nem maradhatnak ilyen petyhüdtek örökké!
- Egy fickónak az irodában kijött a veseköve. Az aztán tényleg fájhatott!
- Olyan szomorú vagyok! A férfiak miért nem részesülhetnek a gyerekszülés örömeiből?
- A bokáid tényleg olyan dagadtak, mint amilyennek látszanak?
- Elnevezhetjük majd a gyereket a titkárnőm után?
- Tyű! Ez a tetoválás a hasadon akkora, mint Madagaszkár!
- A hasad majdnem akkora, mint a feneked!
- Ma még a szokottnál is pufibbnak látszol!
A férj elkíséri a feleségét szülésre, ahol azzal várja őket az orvos, hogy feltaláltak egy új gépet, ami átviszi az anya szülési fájdalmait a férfira (amolyan, "közismert" neurális-agyhullám-transzfer-csodagép).
Kérdezi, ki akarják -e próbálni, és hát persze hogy ki.
Az elején 10%ra állítja a doki miközben mondja a férfinak, hogy már most nagyobb fájdalmat kellene éreznie mint valaha. Ám a férj mondja hogy ez semmi, ő bírja a fájdalmat és inkább segítene még a feleségén úgyhogy emeljék a százalékot.
A doki rátesz még 20%ot aztán még 50%et, de a férj még mindig hősiesen bírja úgyhogy végül felnyomja 100%ra.
Ígyhát a végére férj feltápázkodik, szépen megszületett a baba elindultak haza...
És amikor hazaértek a postás már kihűlt hullája várta őket az ajtó előtt.