Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • zerosdfd
    Mit ne mondjuk terhes feleségünknek?
    - Nem vagyok benne egészen biztos, de szerintem ez a gyerek nem lehet 20 kilós.
    - Tudod, ha ránézek Pamela Andersonra, nem tudom elképzelni, hogy szült már gyereket.
    - Teljesen biztos vagyok benne, hogy a combjaid nem maradhatnak ilyen petyhüdtek örökké!
    - Egy fickónak az irodában kijött a veseköve. Az aztán tényleg fájhatott!
    - Olyan szomorú vagyok! A férfiak miért nem részesülhetnek a gyerekszülés örömeiből?
    - A bokáid tényleg olyan dagadtak, mint amilyennek látszanak?
    - Elnevezhetjük majd a gyereket a titkárnőm után?
    - Tyű! Ez a tetoválás a hasadon akkora, mint Madagaszkár!
    - A hasad majdnem akkora, mint a feneked!
    - Ma még a szokottnál is pufibbnak látszol!

A férj elkíséri a feleségét szülésre, ahol azzal várja őket az orvos, hogy feltaláltak egy új gépet, ami átviszi az anya szülési fájdalmait a férfira (amolyan, "közismert" neurális-agyhullám-transzfer-csodagép).
    Kérdezi, ki akarják -e próbálni, és hát persze hogy ki.
    Az elején 10%ra állítja a doki miközben mondja a férfinak, hogy már most nagyobb fájdalmat kellene éreznie mint valaha. Ám a férj mondja hogy ez semmi, ő bírja a fájdalmat és inkább segítene még a feleségén úgyhogy emeljék a százalékot.
    A doki rátesz még 20%ot aztán még 50%et, de a férj még mindig hősiesen bírja úgyhogy végül felnyomja 100%ra.
    Ígyhát a végére férj feltápázkodik, szépen megszületett a baba elindultak haza...

És amikor hazaértek a postás már kihűlt hullája várta őket az ajtó előtt.