41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#29340 Az agresszív kismalac aranyhalat sütöget a parton. Arra megy a nyuszi:
– Kismalac, miért nem engedted vissza?! Teljesítette volna három kívánságod!
– Teljesítette is!! -
DJ BP #29339 ember én csak most jöttem, nem én szánalmasoztam, ne nekem írd -
#29338 terhestornán kívül úgy egyéb gátizomzatot erősítő tornákat márcsak azért is kell végeznie a nőknek, hogy később ne legyenek nőgyógyászati problémáik idős korra, szal ezt szülés után a szülési hegek beforrása után is érdemes gátizomerősítő tornákat végrehajtani. -
#29337 Mármint, hogy vicceket írok? Hát azért, mert ez a "Viccek" topik. Vagy mire gondoltál konkrétan? -
#29336 Épp ezért nem kéne leszánalmasozni azt, aki terhestornára jár. De ezt tényleg magyarázhatja az ember a 15 éves fiúcskáknak :| -
#29335 #29233
Te ezt direkt csinalod? -
Vlala #29334 Igazad van, bocs. Vicceket! :) -
#29333 ezt most nekem írtad? mert akkor nem értem...:( -
DJ BP #29332 mondjuk ebbe férfiak ne szóljunk bele, nem mi szülünk -
DJ BP #29331 jézus, mi volt itt? :) -
#29330 Vasárnap mesélte a haverom...
félévkor 2-est kapott bioszból. mutatja a bizit, apja azt mondja neki:
- 2es BIOSZ? HÁT MIÉRT VETTEM NEKEKD AZT a SZÁMÍTÓGÉPET?????? -
#29329 kikérem magamnak a 15 éves fiúcskát
amúgy fejezzétek már be ezt a hülyeséget, ne offoljátok szét a topikot. -
zerosdfd #29328 Jó, talán a "köztudott" egy kicsit erős volt. A szülészorvosunk mondta 20 év tapasztalataiból kiindulva. Oka: Vitaminok, növekedési hormonok a kajákban.
De nem is ez a lényeg hanem, hogy milyen v i c c e s is az, amikor a magatokfajta 15 éves fiúcskák elkezdenek hisztizni, hogy jaj, de rossz ez a terhestorna. -
#29327 köztudott hogy nagyobbak az újszülöttek mint régen? érdekes, ezt most hallom először. :D
egy hiteles forrást légyszives... -
Vlala #29326 Ma nagyobbak a babák, mint régebben? Nem, csak hozzászoktunk a szervokormányhoz, elektromos késhez, teflontepsihez... jó lenne könnyíteni a szülésen is, ezért találták ki a terhestornát és a Fábryban is bemutatott centrifugális babaszivattyút (Fail.). -
zerosdfd #29325 Figyi tudatlanka!
A terhestorna nem a magzatért van hanem, hogy könnyebben szüljön az ANYA! Miért kell könnyebben szülnie? Mert köztudott, hogy ma nagyobbak az újszülöttek ezért nehezebb a vajúdás és a szülés. Tehát egyáltalán nem ugyanolyanok ma a gyerekek mint régen.
Megaztán, azért mert az emberiség nagyrésze pl soha nem jógázott az nem azt jelenti, hogy a jóga rossz. Mi bajod a testkultúránk fejlődésével? -
Vlala #29324 Eredetileg még Antall Józseffel volt, azóta minden politikusra átírják. Kinek melyik verzió a szimpatikusabb, hallottam már Windows 98-cal, Bill Gatessel is.
-
#29323 meg előtte évtizedek óta más és más befejezése volt... kéretik elfogadni, hogy a vicceket átírják/aktualizálják :)
- Halló! Kivel beszélek?
- A cipőbolt vezetőjével.
- Elnézést, rossz volt a szám.
- Semmi baj hozza vissza, kicseréljük. -
#29322 -
#29321 Kéretik nem átírni a vicceket!
A robotos vége eredetileg így szólt:
- Ön is gyurcsányra szavazott?
-
#29320 Hosszú, átszerelmeskedett éjszaka után a fiatalember aléltan dől le a csaj
mellé, akit az este csípett fel. Körülnéz a szobában, és az íróasztalon
meglátja egy férfi fényképét:
- A férjed? - kérdezi idegesen
- Nem, te kis buta, tudod, hogy nem vagyok férjnél.
- Akkor a volt pasid?
- Egyáltalán nem - válaszolja a csaj a fülét harapdálva.
- Akkor meg ki az?
- Én, a műtét előtt...
Hajnali 2-kor a férj felkelti a feleségét:
- Drágám tessék a fejfájás elleni gyógyszered.
Az asszony álmosan:
- De nekem nem is fáj a fejem.
- Na akkor dugunk!!!
"Nénike odamegy a sírásóhoz a temetőben.
-Neharagudjon aranyoskám, de megmondaná merre találom a 41es parcella 34es
sírt???
-Höhö ezt bírom... elmászkálnak, aztán meg nem találnak vissza"
A nőgyógyász előadást tart rengeteg nő előtt:
- A kemény pénisztől méhrákot lehet kapni néhány éven belül.
Mire az egyik nő közbeszól:
- A puhától pedig idegbajt, azonnal.
Asszony este a férjének:
A:-Szeretsz drágám?
F:-Szeretlek.
A:-Nagyon szeretsz?
F:-Nagyon szeretlek?
A:-Mondj valamit magadtól is!
F:-Aludj már ba'meg.
A feleség nagyon megbetegszik, elviszik a híres professzorhoz.
Kérdi a férj:- Milyen betegségben szenved a feleségem?
- Hát vagy Alzheimer-kór vagy AIDS. Tudja mit?
Vigye ki a sűrű erdőbe, és hagyja ott. Ha hazatalál, ne dugja meg!
- Anyu, anyu! Miért van az, hogy te is fehér vagy, apu is fehér én
meg fekete vagyok?
- Hú kisfiam, amilyen buli volt, örülj, hogy nem ugatsz!
Fiú kérdezi a lánytól:
- Miért nem akarsz lefeküdni velem?
- Mert szeretnék szűzen férjhez menni, és különben is mindig
megfájdul a derekam kefélés közben.
Az ötéves Pistike hajnalban felébred, merő véletlenből benéz
anyuciék hálószoba ajtajának a kulcslyukán és szörnyülködve
nyugtázza a látottakat: - És még ezek akarnak elvinni
pszichológushoz, mert szopom a hüvelykujjamat?
Egy férfi bemegy egy high-tech bárba. Amint leül a bárpulthoz, észreveszi,
hogy a pultos egy robot. A robot csettint egyet és figyelmet kér, majd
megkérdezi:
- Uram, mit szeretne fogyasztani?
A férfi elgondolkozik egy pillanatra, majd kér egy martinit. A robot
néhányat csettint, majd megkever egy olyan martinit, amilyet a férfi még
sohasem ivott. Ezután a robot megkérdezi:
- Uram, önnek mennyi az IQ-ja?
A férfi válaszol:
- Úgy 160 körül.
Ezután a robot beszélgetést kezd a relatívitás elméletről, a csillagközi
űrutazásokról, meg a legújabb orvostudományi áttörésekről. A férfi le van
nyűgözve. Kiment a bárból, de arra gondolt, hogy más taktikát választ.
Visszatért és helyet foglalt a bárpultnál. A robot ismét csettintett, majd
megkérdezte, hogy mit szeretne inni.
- Egy martinit kérek - mondta a férfi.
Az ital ismét csodálatos volt. A robot ismét megkérdezte:
- Uram, önnek mennyi az IQ-ja?
- Úgy 100 körül.
Erre a robot beszélgetést kezdett a fociról, a Forma 1-ről, meg Kelemen
Annácskáról.
A férfi még egy kísérletet tett. Kiment, majd visszatért és leült a
bárszékre. Megint kért egy martinit, majd jött a kérdés:
- Mennyi ai IQ-ja, uram?
- Izé, saccperkábé 50.
A robot csettintett, majd egészen közel hajolt a férfihez és nagyon lassan
megkérdezte:
- M-a-g-u-k i-s beveszik az O-r-b-á-n meséit??????
Áll a juhász a réten a botjára támaszkodva. Arra megy a többi juhász.
Amikor meglátják, megkérdezik tőle: - Hát te meg mit csinálsz?
- Gondolkodom.
- És hol a fenében van a nyájad?
- Azon gondolkodom.
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést
kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot? (ismeretlen)
A sikeres vállalkozás 3 ismérve: légy éber; légy stréber; légy héber.
(ismeretlen)
Van egy pólóm, az van ráírva jó nagy betűkkel: BALEK.
Csak tudnám, mi került benne 34700 forintba. (ismeretlen)
Azért Éva lett utoljára teremtve, mert csak így lehetett elkerülni, hogy
beleszóljon a teremtésbe.
-
#29319 elgondolkodtató, végülis, 3 éves koromból van 1-2 kisebb emlékem pl a "katonákról": kenyérdarab + szalonna + hagyma hmhmmhmhmm, bár már nem szeretem annyira a szalonnát.jah meg ez a tavasszal a jóidővel kimentem, és a hóolvadásig(értsd: nyár-ősz-tél) kint játszani, allergiáról nem is hallottam.
jah amúgy az allergia kialakulásának egyik oka, hogy a szervezet nem találkozik elég kórokozóval, és asszem a felhalmozódó IGe molekulák váltják ki, amik egy idő után az ártalmatlan polleneket támadják meg.
szal annyi kell az immunrendszernek: felmászol a fára és tiszta koszos kézel, jóízűen, a koszos pólódba megtörölt almát megeszed, nincs az a bolti alma ami ezt pótolhatná. -
#29318 Most hogy mondod, elgondolkodtam rajta, úgyhogy lehet hülyeséget mondtam előzőleg :) -
#29317 Tényleg nem, de szeretem ezt a szakmát (valószínű ez lesz :)) Na de aztán leállok a viccetlenséggel :P -
#29316 Ehhez meg cask annyit mondok, hogy nem mindenkinek kell elkockulni:) -
#29315 Hékás, itt most viccmesélés megy, vagy valami kibeszélőshow?:S
30 hsz óta (ezzel együtt 31) csak a baromkodés megy... -
#29314 Én 89 es születésű vagyok, és néha én is visszaemlékszem arra, amikor még a haverokkal játszottam együtt... Mennyire más volt bejárni az erdőket. Aztán jött a kockulás... Magamba süllyedés, és most szeretném visszakapni azt az időt. Na mind1. Vége az offnak. Viccet nem írok mert most semmi érdemes nem jut eszembe :) -
#29313 Tessék kérem Asimov-ot olvasni.
Krisztus után 5000 környékén, az 50 űrlakó bolygón minden baktériumtól elszigetelve éltek a népek, így ha földiekkel akartak találkozni (bár a hátuk közepére sem kívánták a Földet), akkor beöltöztek mindenféle védőfelszerelésbe, különben a baktériumok/vírusok kicsinálták volna őket :] Lehet, hogy pár év múlva a Földön is ez lesz? Ha kimész a "steril" városből az erdőbe sétálni, alapfelszereltség az orrszűrő? -
#29312 Erről jutott eszembe, asszem Kőhalmi Zoli mondta:
"Mindig csak a wellnessel, meg a biokajákkal jönnek. Hát meg kell nézni: a sötét középkorban még csak bio kaják voltak, aztán aki megérte a 35 évet azt a piacon mutogatták:)"
Nyílván mások voltak akkoriban az egészségügyi ill természeti viszonyok, de attólmég szerintem vicces:) -
#29311 nem emlékszel a bedeco-ra? bazz... -
#29310 Látom terelitek a témát gőzerővel, úgyhogy inkább hagyjuk. -
#29309 Jó meglátás. CSak sajnos ez nem mondható el csak azokról akik télleg vidéken nőttek fel. aki a "nagy" budapesten nőtt fel az nem tartom valószínűleg hogy földúton biciklivel takar aztán meg rohangál a haverokkal a búzatáblába. nekünk ez is megvolt gyerekkorunkba és télleg semmi bajunk nem volt nem úgy mint a mostani gyerekeknek fiataloknak. szerintem ennek oka lehet az elamerikaiasodás. -
#29308 Szeretem ezt az írást :) Csak szerintem originally 1980 előttiekre van. Én 85-ös vagyok, de pl ha találkoztam is bedekóval, akkor is nagyon kicsi lehettem és nem emlékszem :) -
#29307 Tolják a gyerekek szájába a pezsgőtablettát, multivitamint. Mikor semmi szükség rá, ha a gyerek normálisan eszik, másrészt, annyi benne a "salakanyag" hogy az már ártalmas... Nem véletlen, hogy manapság rengeteg allergiás ember van, már-már népbetegség.
Vagy ott a koleszterin. A parasztbácska simán megéri a 90-et, a koleszterinszintjét meg lesajnálja... Eszi a szalonnát, a kolbásszal.
Nem arról van szó, hogy nem szabad félteni a gyereket, arról, hogy ésszel kell csinálni... És nem az aktuális divatokat követni, ami kétévente változik. -
#29306 Úgy hiszem az alapvető biológia elmagyarázása nem az én feladatom, áltisi felső tagozatban a szaporodás témakör alatt figyelni kellett volna. -
#29305 Meg haltak is meg. Arányaiban többen. Ennyi erővel ne oltasd be a gyereked, mert úgysem az az egészség záloga... -
#29304 Ettöl most miért lenne egészségesebb erre válaszolj.Annak idején nem csináltak ilyesmit mégis több száz millió ember makk egészséges,köztük én is.
Ez csak egy modern dolog amit az emberek tulzásba visznek.Érdekes eddig nem volt ilyen és mégis létezik még a Homo Sapiens
-
#29303 nem feltétlenül ezek az egészség zálogai (terhestorna, faszomöccse vitamin - stb)
míg nem volt ugyanúgy születtek gyerekek - ma max kényelmesebb -
#29302 "Szánalom amit a mai gyerekekkel csinálnak,hogy minden eggyes gyereket már mikor magzatok,kismama tornáztatják meg ilyenek."
Akkor kérdezem még egyszer, miért szánalmas az, ha valaki egészséges kisbabát szeretne. Erre válaszoljatok lehetőleg. -
#29301 egy kis egészséges rendetlenség kell:-)
amúgy szeritnem is szánalmas,maikor még a naptól is védik agyereket,volt egy osztálytársam olyan szinten kényeztették el,hogy nevetséges,egyedül kb nem mehetett el biciklizni,amikor én már mehettem 8 évesen is,vagy korábban,mitudomén,mindentől féltették a gyereket