Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
elgondolkodtató, végülis, 3 éves koromból van 1-2 kisebb emlékem pl a "katonákról": kenyérdarab + szalonna + hagyma hmhmmhmhmm, bár már nem szeretem annyira a szalonnát.jah meg ez a tavasszal a jóidővel kimentem, és a hóolvadásig(értsd: nyár-ősz-tél) kint játszani, allergiáról nem is hallottam.
jah amúgy az allergia kialakulásának egyik oka, hogy a szervezet nem találkozik elég kórokozóval, és asszem a felhalmozódó IGe molekulák váltják ki, amik egy idő után az ártalmatlan polleneket támadják meg.
szal annyi kell az immunrendszernek: felmászol a fára és tiszta koszos kézel, jóízűen, a koszos pólódba megtörölt almát megeszed, nincs az a bolti alma ami ezt pótolhatná.