Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Cicaaa
    Apu! Egy meztelen férfi szaladgál az erdőben. -Ugyan, hagyd már kislányom! -Már háromszor hagytam, de negyedszerre is akarja...!

- MI A KÜLÖNBSÉG A NÖ ÉS A VADDISZNÓ KÖZÖTT? - A NÖNEK NEM LESZ MOCSKOS AZ ORRA A MAKKTÓL!

A férj boxmeccset néz a tévében, a felesége olvasgat mellette. Hirtelen felkiált a férj: - Hát ezt nem hiszem el! Még négy perc sem telt el, és máris vége! Mire a felesége: - Aha, tudom, mit érzel...

Öreg cimborák beszélgetnek :

- Te Pista! Igaz, hogy az idén lesz az asszonnyal a 30-dik házassági évfordulótok?

- Pontosan.

- Megleped valamivel?

- Hogyne! A 15-dik évfordulónkon elvittem az Alpokba egy kis erdei házba.

Gyönyörű napokat töltöttünk együtt.

Azt hiszem, most elmegyek érte és hazahozom.

15 éves házasság után egy pár a pszichológusnál. Miután a pszichológus megkérdezte őket, hogy mi a gond,

a nő egy hosszadalmas, szenvedélyes és szívtépő listát

zokogott el a szakembernek az elmúlt 15 év összes létező problémájáról.

Csak mondta, mondta: elhanyagolás, bensőségesség hiánya, üresség,magányérzet, szeretet hiány,

s egy egész lista a soha ki nem elégített érzelmi

igényeiről, melyeket ki kellett bírnia házasságának eddigi szakaszában.

A szakember miután végig hallgatta a listát, felállt, körbejárta az

íróasztalát, majd egy hatalmas szenvedélyes csókkal magához ölelte az asszonyt.

A nő elhallgatott, s mint akit elkábítottak, szótlanul leült.

A pszichológus a férjhez fordult és így szólt: "Látja, erre van

szüksége a feleségének, hetente legalább háromszor!! .... Meg tudja tenni?"

A férj gondolkodott egy kicsit, majd válaszolt: "Nos, el tudom hozni önhöz hétfőnként és szerdánként,de péntekenként horgászok"